Γεια σας καθώς και ευχαριστημένη Εθνική Ημέρα Punch! Ποιος δεν του αρέσει ένα υπέροχο κοκτέιλ; (Εάν δεν σας αρέσει ένα μικτό ποτό παρακαλώ τηλεφωνήστε μου, αφού απαιτείται ένας καθορισμένος σοφέρ για απόψε.)

Πριν μιλήσουμε για το πόσιμο, ας μιλήσουμε για το τρέξιμο καθώς και για το φαγητό;
Τα νεότερα μου βίντεο

Πριν αναθεωρήσουμε τους ξένους
Πριν ήμασταν ξένοι από την Renee Carlino Book Review.
Γρήγορες σκέψεις καθώς και προτάσεις για ηχητικά βιβλία. Η ιστορία, ο αφηγητής, η αξιολόγηση καθώς και πολύ περισσότερο στη σειρά A Great Listen.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 9 λεπτών, 42 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Αμερικανική κριτική βιβλίου βρωμιάς
12:07

Ζω
00:00
08:21
09:42

Θα πρέπει.

Είχα μια επίσκεψη οδοντιάτρου πολύ το πρώτο πράγμα σήμερα το πρωί, οπότε έπρεπε να κάνω το τρέξιμό μου γρήγορα. Κυριολεκτικά. Καταλήξαμε να τρέχουν 6 μίλια σε ρυθμό 8: 25/μίλια.

Ο οδοντίατρος πήρε λίγο καιρό από τη στιγμή που πήρα σπίτι ήμουν πεινασμένος. καθώς και πολύ περισσότερο από το τυπικό ακόμη!

Έκανα μια τεράστια σαλάτα καθώς και στη συνέχεια ολοκλήρωσε το καρπούζι. Αυτό είναι ένα υψηλής ποιότητας στυλ τροφίμων καθώς και φωτογραφία, είστε ευπρόσδεκτοι.

Και για να διατηρήσετε τις υπέροχες φωτογραφίες τροφίμων καθώς και τις προτάσεις – το S’mores Gum από το Target είναι εξαιρετικό, όπως και στην εκκαθάριση. Υπήρχε μόνο ένα πακέτο αριστερά ή θα είχα αγοράσει 112. Αυτά είναι τόσο καλά!

Τώρα ας γιορτάσουμε την ημέρα του Nation Rum Punch με ένα κοκαλιάρικο κοκτέιλ!

Δεν καταλαβαίνω αν το αναγνωρίζετε αυτό για μένα, ωστόσο, um … απολαμβάνω ένα αλκοολούχο ποτό κάθε τώρα, όπως και τότε.

Ποιος θα το κατάλαβε αυτό;! (Βασικά οποιοσδήποτε συμμορφώνεται μαζί μου στο FB ή το Instagram αυτό είναι ποιος.)

Είμαι όλοι για να απολαύσετε ένα μικτό ποτό κάθε τώρα, όπως και τότε – έμφαση στο τώρα. Ωστόσο, αναγνωρίζω ότι «δεν πίνω τις θερμίδες σας» είναι η κατευθυντήρια γραμμή #3 της δίαιτας.

Αδικο! Όλα τα καλύτερα πράγματα είναι διαθέσιμα σε ένα φλιτζάνι! Milk Shakes, μαργαρίτες, βυζιά, παγωτό … πάρτε μου ένα φλιτζάνι κάθε!

Αλλά αν συμμορφωθούμε με την κατευθυντήρια γραμμή “όλα σε μετριοπάθεια” – μπορείτε μερικές φορές να απολαύσετε ένα ποτό. Η καρδιά μου επιθυμεί μια κατώτερη επιλογή θερμίδων για να γιορτάσει την Εθνική Ημέρα Punch! Γι ‘αυτό το χτύπησα σήμερα με ρούμι, λίγο χυμό καθώς και πρόσθετη ζάχαρη. Στην υγειά σας!

Skinny Rum Punch Recipe

Συστατικά:

2 oz. ρούμι καρύδας

1 έως 2 oz. χυμός ανανά

Πιέστε 1/4 πορτοκαλί

Splash Lime Seltzer

Ρίξτε σε ένα ποτήρι. Κουνήστε το. Σερβίρετε πάνω από πάγο. Στην υγειά σας!

Ερώτηση: Τι θέλετε στο κύπελλο σας – ένα κοκτέιλ, παγωτό, smoothie ή kombucha;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

125

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

125
Καρφίτσα

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε να τα επιλέγετε:

Συνταγή pb & j smoothie

Συνταγή pb & j smoothie

Υγιή συνταγή PB & J Smoothie. Πρωτεΐνη γεμάτο φυστικοβούτυρο ζελέ smoothie με γιαούρτι καθώς και υγιή λίπη για να σας κρατήσει γεμάτα

Απλή συνταγή κούνημα ημερομηνίας

Απλή συνταγή κούνημα ημερομηνίας

Καλιφόρνια Ημερομηνία ανακατεύει υγιής ενημέρωση! Απλή και ελαφριά έκδοση της παραδοσιακής ημερομηνίας της Καλιφόρνια κουνάει κοντά στο Palm Spri

3 συστατικό mocha smoothie

3 συστατικό mocha smoothie

Απλή συνταγή smoothie mocha με γνήσιο γάλα της Καλιφόρνια, παγάκια καφέ καθώς και γιαούρτι! Δοκιμάστε αυτήν την υγιή συνταγή κούνημα για το BRE

παραλίες καθώς και συνταγή μπολ με κρέμα smoothie

παραλίες καθώς και συνταγή μπολ με κρέμα smoothie

Φως Smoothie σε μια πρωτεΐνη συνταγής μπολ γεμάτη με γιαούρτι, ροδάκινα, γάλα καθώς και σπανάκι. Λειτουργία με το περιβάλλον μπολΑπλή συνταγή πατάτας με ψημένο πρωινό

Απλή συνταγή πατάτας με ψημένο πρωινό

Οι απλές πατάτες συνταγής πατάτας πρωινού είναι ένα νόστιμο, θρεπτικό πυκνό λαχανικό, καθώς και μια εξαιρετική επιλογή για να τροφοδοτήσετε το WO σας

Μπορείτε να φάτε ντόνατς καθώς και να είστε υγιείς;

Μπορείτε να φάτε ντόνατς καθώς και να είστε υγιείς;

Σταμάτησα τυχαία στο κατάστημα ντόνατς χθες ενώ τρέχω. Ήθελα να πάρω ντόνατς μετά από μακροπρόθεσμη πορεία μου μόλις πρόσφατα

⚡ από το ShareaHolic

.