δικηγόροι για τον Greenberg Traurig, ένα από τα πολύ πιο ενεργά δικηγορικά γραφεία στο χώρο του Esports θα παρουσιάσουν στην επερχόμενη διάσκεψη κορυφής της Esports Company στις 18-20 Οκτωβρίου 18-20 Στο Λας Βέγκας για το θέμα του “The Elephant in the Room: μπορούν οι ομάδες eSports να γίνουν βιώσιμες εμπορικές επιχειρήσεις;”

Η συζήτηση της επιτροπής αρχίζει την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, στις 1:15 μ.μ. και διαρκεί στις 1:50 μ.μ.

Ο πίνακας περιγράφεται ως εξής:

Η βιομηχανία esports είναι μια ανθηρή παγκόσμια εταιρεία με ένα παγκόσμιο κοινό που αυξάνεται εκθετικά κάθε χρόνο. Καθώς η βιομηχανία συνεχίζει να βλέπει τεράστια ανάπτυξη σε παγκόσμια κλίμακα, το ερώτημα για πολλούς επενδυτές παραμένει: Υπάρχει ένα βιώσιμο μοντέλο εταιρείας για τις ομάδες esports να γίνουν προσοδοφόρες επιχειρήσεις; Αυτή η συζήτηση θα διερευνήσει την εξέλιξη των esports ως εταιρεία με ιδιαίτερη έμφαση στις ευκαιρίες δημιουργίας εσόδων στον κλάδο και τη βιωσιμότητα των ομάδων esports ως εμπορικές επιχειρήσεις.

Γίνετε μέλος της Greenberg Traurig μετόχος David Schulman, συμπρόεδρος της πρακτικής των βιντεοπαιχνιδιών και των esports, ο οποίος θα υπηρετήσει ως συντονιστής για τη συζήτηση με τον Adam Rymer, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Envy Gaming, Inc.; Todd Harris, συνεργάτης, Ghost Gaming; και η Greenberg Traurig εταιρική μέτοχος Tom Woolsey. Οι συμμετέχοντες θα διερευνήσουν τις εκτιμήσεις κατά την είσοδο στον κόσμο της συγκέντρωσης κεφαλαίων και των επενδύσεων, των μακροπρόθεσμων ευκαιριών ανάπτυξης και πολύ περισσότερων σχετικών με την Esports ως επιχειρηματική επιχείρηση.

Για πολλά περισσότερα για το συνέδριο, επισκεφθείτε: Περίληψη συμβάντων – Εταιρεία Esports Company Summit 2021 (esportsbiz.com)

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ