αγαπητοί χρήστες Fitbit,

Καθώς οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο συνεχίζουν να βρίσκουν μαζί την επίδειξη καθώς και να απαιτήσουν τον τερματισμό των φυλετικών αδικιών, ήθελα να αφιερώσω μια στιγμή για να μοιραστώ ακριβώς πώς ανταποκρίνεται ο Fitbit καθώς και να στέκεται με τη μαύρη κοινότητα.

Δεν υπάρχει λόγος για τον συστηματικό ρατσισμό που πήρε τη ζωή του George Floyd καθώς και πολλών άλλων μπροστά του. Είμαι θλιβερός από αυτές τις άσκοπες δολοφονίες. Αυτά τα γεγονότα έχουν οδηγήσει σε πολλές ειλικρινείς συνομιλίες με τους μαύρους υπαλλήλους μας, να ακούνε τα συναισθήματά τους καθώς και να αντιδράσεις στα πρόσφατα γεγονότα, καθώς και να ανακαλύψουμε ακριβώς πώς μπορούμε πολύ να τα υποστηρίξουμε πολύ καλύτερα καθώς και στη μαύρη κοινότητα.

Αλλά το έργο δεν είναι δικό τους. Είναι δικό μας. Εκτός από το Fitbit είναι αφιερωμένο στο να είναι μέρος αυτής της αλλαγής. Όχι μόνο με λόγια, ωστόσο με σημαντικές ενέργειες τόσο τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στην κοινότητά μας.

Για τα τελευταία 13 χρόνια, η ένταξη δεν υπήρξε μόνο ένας βασικός πυλώνας στον στόχο μας να κάνουμε τον κόσμο πιο υγιεινό, ήταν μέρος της επιχειρηματικής μας κουλτούρας. Αυτό δεν είναι αρκετό. Έτσι εσωτερικά, επενδύουμε πολύ περισσότερο στην παραγωγή ενός διαφορετικού εργατικού δυναμικού, εστιάζοντας στην ένταξη, καθώς και την ενίσχυση της προβολής των μαύρων δεξιοτήτων, καθώς και στα προγράμματα καθοδήγησης. Σε ολόκληρη την εταιρεία – από τη διαφήμιση καθώς και το προϊόν σε μελέτη έρευνας καθώς και στην ανάπτυξη – λαμβάνουμε μέτρα που εγγυώνται ότι είμαστε πολύ καλύτεροι, αντιπροσωπεύοντας, καθώς και ακούμε τις ανάγκες όλων των ανθρώπων του χρώματος.

Θα αρχίσουμε επίσης να οδηγούμε ερευνητικές εργασίες μελέτης που αντιμετωπίζουν τις συνθήκες υγείας και ευεξίας που επηρεάζουν δυσανάλογα τους μαύρους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένης της COVID-19. Θα χρησιμοποιήσουμε την παγκόσμια πλατφόρμα μας για να επισημάνουμε την μαύρη υγεία και την ευεξία, καθώς και τους ηγέτες φυσικής κατάστασης, την ανύψωση των φωνών τους καθώς και την εκπροσώπηση της ποικιλομορφίας των χρηστών μας. Εκτός από το γεγονός ότι θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τους οργανισμούς που ανυψώνουμε καθώς και να διασφαλίσουμε τους μαύρους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των δωρεών σε οργανισμούς, εκτός από την ανανεωμένη συμμετοχή με προγράμματα που παρακινούν τη μαύρη επιχειρηματικότητα καθώς και την αλληλεπίδραση στην τεχνολογία.

Καταλαβαίνω ότι δεν αρκεί, ωστόσο, είμαι αισιόδοξος ότι η συνεχιζόμενη δέσμευσή μας θα βοηθήσει στην παραγωγή μιας μακράς καθυστερημένης τροποποίησης που βοηθά τους μαύρους ανθρώπους να αισθάνονται ασφαλείς, να έχουν ισότητα, καθώς και σε online ευτυχισμένες, υγιεινότερες ζωές.

Τέλος, σε εκείνους από εσάς που καταπολεμάτε για αλλαγή, σε εκείνους που πληγώνουν, στους εργαζόμενους μας καθώς και ιδιαίτερα στη μαύρη κοινότητα: δεν είστε μόνοι. Στέκουμε μαζί σας.

James Park, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής

Αυτές οι πληροφορίες είναι για ακαδημαϊκές λειτουργίες μόνο, καθώς δεν εννοείται ως υποκατάστατο της ιατρικής διάγνωσης ή θεραπείας. Δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για να διαγνώσετε ή να αντιμετωπίσετε ένα ζήτημα ή την κατάσταση υγείας και ευεξίας. Επιθεωρήστε πάντα τον γιατρό σας πριν μεταβάλετε τη διατροφή σας, μεταβάλλετε τις συνήθειες του ύπνου σας, λαμβάνοντας συμπληρώματα ή ξεκινώντας μια νέα ρουτίνα φυσικής κατάστασης.

Τζέιμς Πάρκου

Ο συνιδρυτής της Fitbit, James Park, έχει διατελέσει πρόεδρος επειδή το Μάιο του 2015, ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, επειδή ο Μάρτιος 2007, καθώς και ο πρόεδρος καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος, διότι τον Σεπτέμβριο του 2007. Όταν ξεκίνησαν την εταιρεία, το πάρκο και Ο συνιδρυτής Eric Friedman ανέθεσε να παράγει έναν διαισθητικό ιχνηλάτη δραστηριότητας ενσωματώνοντας αισθητήρες με λογισμικό. Σήμερα, ο Fitbit είναι ο ηγέτης στη συνδεδεμένη υγεία και ευεξία, καθώς και στην κατηγορία φυσικής κατάστασης, καθώς και στο Park συνεχίζει να επικεντρώνεται στην ανάπτυξη έξυπνης καινοτομίας για να παρέχει βαθύτερες, πολύ πιο ενεργητικές γνώσεις για να βοηθήσουν τα άτομα Fitbit να ενισχύσουν την υγεία τους.