αθλητές θα πρέπει να συμπληρώσουν, να τρώνε για δραστηριότητα

Οι αθλητές σε συγκεκριμένη απαίτηση να πληρώνουν τόκους για ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο τροφοδοτούν το σώμα τους με συμπληρώματα καθώς και διατροφή, καθώς και θα έπρεπε να προσαρμόσουν τη διατροφή για τη ιδιαίτερη δραστηριότητά τους, σύμφωνα με ένα σύντομο άρθρο της Wina Sturgeon στο αστέρι του Kansas City.

Ο Sturgeon, ο συντάκτης του περιοδικού On the Magazine Experience Weekly Weekly, δήλωσε ότι όλοι οι αθλητές είναι διαφορετικοί, καθώς και οι δίαιτες τους συνήθως απαιτούν κάτι διαφορετικό από αυτό που τρώει μη ενεργό άτομο. Δήλωσε ότι είναι υπέροχο να πιστέψουμε το σώμα ως “μηχάνημα πληρωμής”, που χρειάζεται συγκεκριμένα θρεπτικά συστατικά σε συγκεκριμένες εποχές για συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Για μεγάλες δραστηριότητες αντοχής, όπως η εκτέλεση ενός μαραθωνίου, δήλωσε ότι ένας αθλητής θα έπρεπε να περάσει την εβδομάδα πριν να φάει πολλούς υδατάνθρακες για να εκπαιδεύσει τους μυς για να τους αποθηκεύσει καλύτερα. Ωστόσο, δήλωσε ότι οι υδατάνθρακες στο είδος της ζάχαρης δεν θα το κόψουν. Για την αντοχή, το σώμα χρειάζεται υδατάνθρακες που διατηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς και αυτό που ρίχνονται αργά. Πρότεινε ένα δείπνο ζυμαρικών τη νύχτα πριν από έναν αγώνα, καθώς και συνιστάται εναντίον καραμελών.

Τα Power Sports, εκείνοι που χρειάζονται μεγάλες προσφορές σπριντ ή άλμα, τροφοδοτούνται πολύ καλύτερα από πρωτεΐνες, γράφει ο Sturgeon. Οι πρωτεΐνες βοηθούν τους μύες να λειτουργούν δύσκολα και γρήγορα, καθώς και να προσφέρονται σε μια σειρά από μορφές, είπε. Οι δύο πολλές τυπικές τεχνικές παραγωγής πρωτεΐνης τρώνε ζώα καθώς και συμπληρώματα. Δηλώνει ότι τρώει ζώα άπαχου-πρωτεΐνης, όπως τα στήθη πουλερικών, τα ψάρια του τόνου καθώς και τα πόδια της Τουρκίας επιτρέπουν στο σώμα να παίρνει εύκολα την πρωτεΐνη, ωστόσο σημείωσε ότι ορισμένα συμπληρώματα προσφέρουν θρεπτικά συστατικά σε μεγάλη, χρήσιμη ποσότητα που δεν ανακαλύφθηκε τυπικά στα τρόφιμα. Είναι καλύτερο να ενσωματώσουμε συμπληρώματα με δίαιτα άπαχες-πρωτεΐνες, καθώς και ότι πρότεινε στους αθλητές να δοκιμάζουν διαφορετικά συμπληρώματα για να δουν ποιο δουλεύει γι ‘αυτούς.

Για να βοηθήσετε να προσδιορίσετε ποιο σχέδιο διατροφής καθώς και το συμπλήρωμα ρουτίνας λειτουργεί το καλύτερο, πρότεινε να διατηρηθεί ένα φαγητό, κατάρτιση καθώς και ημερολόγιο ανταγωνισμού. Έχει ολοκληρωθεί, δηλώνοντας ότι η καταβολή τόκων στο σχέδιο διατροφής θα ενισχύσει πολύ περισσότερο τις αθλητικές ικανότητες που πιστεύουν οι αθλητές.