Γεια σας! Πώς είναι η μέρα σου? Έχω πολλά να κάνω σήμερα γιατί κατευθύνω έξω από την πόλη απόψε. Κάποιος δεν βοηθά καθόλου … ευχαριστώ τη γάτα.

Χθες είχα δείπνο με τα κορίτσια σε πολύ πατριωτικές πλάκες. Ο Θεός να ευλογεί την Αμερική.
Τα νεότερα μου βίντεο

High Achiever – καλή αναθεώρηση βιβλίου ακρόασης
Υψηλή επιτυχία από την Tiffany Jenkins Book Review. Γρήγορη ανασκόπηση του νέου απομνημονεύματος της διπλής ζωής του εξαρτημένου ναρκωτικού. Διαβάστε από τον συγγραφέα.

Εύκολο βιβλίο για να ακούσετε ενώ τρέχετε, τρώτε ή οτιδήποτε άλλο κάνουν οι άνθρωποι.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 6 λεπτών, 12 δευτερολέπτων

Επόμενο
Ημέρα κατάρτισης μαραθωνίου 3
00:51

Ζω
00:00
08:21
06:12

Και σήμερα το πρωί έτρεξα 11,5 μίλια. Παίρνω αύριο ως μέρα ανάπαυσης, γι ‘αυτό άλλαξα την Παρασκευή για σήμερα.

Όταν επέστρεψα, έριξα μαζί όλα τα υπολείμματα στο ψυγείο σε ένα τεράστιο μείγμα αναταραχής. Στο τηγάνι: Απομένει καφετιά σαλάτα καφέ ρυζιού, ένα μικροσκοπικό κομμάτι κατσαρόλας enchilada, μπρόκολο, αυγά, αμινό καρύδας (αντί για σάλτσα σόγιας).

Και πέρασα λίγο χρόνο βρώμικο.

Σοβαρά. Το όνομα του Pug όμως;

Έκανα κάποια τέντωμα και κυλώντας ενώ πίνοντας propel και σκέφτηκα για την πρόκληση του Ιουνίου – προπόνηση με έναν φίλο. Δοκιμάστε την αγαπημένη τους προπόνηση, ή να τα φέρετε μαζί σας.

Προπόνηση με έναν φίλο – το αγαπημένο τους ή το δικό σας!

Η πρόκληση – ο καθένας έχει κάτι τους, και πολύ πιο τυπικά από ό, τι δεν είναι, ο καθένας είναι κάτι διαφορετικό. Σκεφτείτε έναν φίλο που αγαπά μια προπόνηση που δεν το κάνετε. Ίσως είναι κάτι που δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ, ή ίσως είναι κάτι που δεν έχει κολλήσει ποτέ. Αυτό το μήνα, ρωτήστε το PAL εάν μπορείτε να το επισημάνετε και να το δοκιμάσετε για μια μέρα. Ή, αν έχετε έναν φίλο που πεθαίνετε να σύρετε σε μία από τις προπονήσεις σας, κάντε αυτό.

Είμαι κάπως ενθουσιασμένος γιατί με αυτόν τον τρόπο μπορώ να κάνω ένα άτομο που θέλω να είμαι φιλαράκια για να κάνω κάτι μαζί μου γιατί είναι για «δουλειά». Έχω μερικές ιδέες, αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω-καυτή γιόγκα, μπάλα ρακέτας, pi-yo με την Katy; Χμμμμ.

Ερώτηση: Έχετε έναν φίλο που αγαπά μια προπόνηση που δεν έχετε δοκιμάσει ή δεν σκάβετε πραγματικά; Τι είναι αυτό και θα το δοκιμάσετε αυτό το μήνα;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο