Το χρηματικό έπαθλο της Ολυμπίας φτάνει σε υψηλό επίπεδο.
Flexonline.com

Η American Media Inc. (AMI) και η IFBB Professional League ανακοίνωσαν σήμερα ότι το συνολικό χρηματικό έπαθλο για την Ολυμπία του 2009
, που παρουσιάστηκε από το MuscleTech και σας έφερε από το bodybuilding.com, θα αυξηθεί στα $ 800.000. Σε αυτό το σύνολο είναι ένα πορτοφόλι ύψους 200.000 δολαρίων για τη νίκη του κ. Olympia, αύξηση των 45.000 δολαρίων από το 2008. Συνολικά, το συνολικό χρηματικό έπαθλο έχει αυξηθεί κατά πάνω από 60.000 δολάρια από το περασμένο έτος.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την αύξηση των χρημάτων του βραβείου για την Ολυμπία του 2009”, δήλωσε ο Πρόεδρος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της AMI, David J. Pecker. “Το Σαββατοκύριακο της Ολυμπίας είναι το μεγαλύτερο και καλύτερο γεγονός στο bodybuilding, οπότε πιστεύουμε ότι το χρηματικό έπαθλο για τους ανταγωνιστές πρέπει να αντικατοπτρίζει αυτό. Όσον αφορά αυτό που διακυβεύεται, η Ολυμπία ρυθμίζει σαφώς το πρότυπο. ”

Το Arnold Classic είναι το πλησιέστερο στην Ολυμπία όσον αφορά το συνολικό χρηματικό έπαθλο που απονέμεται. Το 2009, 466.000 δολάρια σε συνολικά χρηματικά έπαθλα απονεμήθηκαν στο Arnold Classic. Εκτός από το bodybuilding των ανδρών, το χρηματικό έπαθλο έχει επίσης αυξηθεί για την Olympia του αριθμού και την αναμέτρηση του 202. Επίσης, για πρώτη φορά στην ιστορία, το πορτοφόλι για τον επιλαχόντα σε διαγωνισμό bodybuilding ανδρών θα φτάσει στο σήμα έξι αριθμών, καθώς ο δεύτερος τελικός θα λάβει 100.000 δολάρια σε χρηματικά έπαθλα.

“Η συνεργασία μεταξύ της AMI και της IFBB Pro League προφανώς εργάζεται προς την κατεύθυνση, όπως υποσχέθηκε ο David Pecker και ο Ben Weider, να κάνουν την Ολυμπία τον καλύτερο διαγωνισμό στον κόσμο”, δήλωσε ο πρόεδρος του IFBB Professional League Jim Manion. “Δίνουν περισσότερα πίσω στους bodybuilders από ό, τι έχει ποτέ. Όλοι οι γυναίκες ανταγωνιστές θα πρέπει να είναι ευτυχείς επειδή το αυξημένο χρηματικό έπαθλο κάνει όλους ακόμη και σε όλο το σκάφος. Το Professional League της IFBB είναι στην ευχάριστη θέση να συνεργαστεί με την AMI σε μια τόσο θετική σχέση, καθώς συνεχίζουμε να μετακινούμε το bodybuilding προς τα εμπρός προς τιμήν του Ben Weider. ”

Όταν η AMI ανέλαβε την Ολυμπία το 2004, το συνολικό χρηματικό έπαθλο για το Σαββατοκύριακο της Ολυμπίας ήταν $ 540.000. Σε αυτό το σύνολο ήταν ένα πορτοφόλι $ 120.000 για τον νικητή της Ολυμπίας.

Για πλήρεις πληροφορίες σχετικά με το Σαββατοκύριακο της Ολυμπίας του Joe Weider, πηγαίνετε στο www.mrolympia.com!

Πηγή άρθρου