Ενημέρωση 27 Οκτωβρίου 2015 – Ο Marc Raimondi στο MMAFighting αναφέρει ότι υπάρχουν αναμφισβήτητα συζητήσεις διακανονισμού μεταξύ Diaz και NSAC που φαίνεται ότι η είσοδος μιας τελικής αγοράς είναι Σταματώθηκε για να διερευνήσει μια μη δικαστική λύση σε αυτό το έπος.

Ενημέρωση 15 Οκτωβρίου 2015 – Ο Bob Bennett του NSAC απάντησε στο ερώτημά μου Δυστυχώς, η απάντηση ήταν πολύ περισσότερο από ένα «κανένα σχόλιο» που δείχνει την εκκρεμούσα δικαστική διαφορά. Ο Bennett ενθάρρυνε ως εξής – “Λόγω της εκκρεμούσας διαφοράς στην υπόθεση του κ. Diaz, δεν είμαι σε θέση να σχολιάσω αυτή τη στιγμή. Σας ευχαριστούμε για την αναμενόμενη υπομονή σας »

_______________________________________

Σε μια δυνητικά ενδιαφέρουσα συστροφή, φαίνεται να υπάρχει μια χαριτωμένη διέξοδος για την Αθλητική Επιτροπή της Νεβάδας στην υπόθεση Nick Diaz πρέπει να επιθυμούν να το πάρουν.

Με τη συνεχιζόμενη αρνητική δημοσιότητα για το κράτος και την σχεδόν ομόφωνη κοινή γνώμη ότι η 5ετής απαγόρευση του NSAC για τον Diaz ήταν αυθαίρετη και ιδιότροπη, μπορεί να υπάρχει ένα παράθυρο για τροποποίηση εάν το NSAC είναι έτοιμο να ακούσει τα ακραία δημόσια σχόλια.

Ο Brett Okamoto του ESPN αναφέρει ότι το NSAC δεν έχει εισέλθει ακόμα σε τελική αγορά εναντίον του Diaz.

Υπάρχει μια γενική νομική αρχή ότι τα δικαστικά και δήθεν δικαστικά όργανα μπορούν να διατηρήσουν τη δικαιοδοσία για ένα θέμα μέχρι την τελική αγορά τους. Οι κατευθυντήριες γραμμές της NSAC φαίνεται να το επιβεβαιώνουν με το NAC 467.95 ανάγνωση ως εξής (έμφαση ορυχείο)

1. Μετά την ακρόαση ενός αμφισβητούμενου θέματος, η Επιτροπή θα αποφέρει γραπτή απόφαση επί των πλεονεκτημάτων που πρέπει να αποτελούνται από τα συμπεράσματα της πραγματικότητας, τον προσδιορισμό των ζητημάτων που παρουσιάζονται και την ποινή που θα επιβληθεί, εάν υπάρχει.

2. Ένα μέλος της Επιτροπής που δεν άκουσε τα αποδεικτικά στοιχεία ούτε διαβάσει το αρχείο δεν μπορεί να ψηφίσει την απόφαση.

3. Η Επιτροπή θα εξυπηρετήσει ένα αντίγραφο της απόφασης για τα μέρη προσωπικά ή με εγγεγραμμένο ή πιστοποιημένο ταχυδρομείο.

4. Η απόφαση είναι αποτελεσματική σε αυτή την υπηρεσία, εκτός εάν η Επιτροπή διατάξει διαφορετικά

Εάν το tweet του Okamoto είναι ακριβές, τότε δεν υπάρχει ακόμη δεσμευτική απόφαση κατά του Diaz, απλά μια προφορική απόφαση που δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί με τη δέσμευσή του στη γραφή.

Όταν οι παραβάτες εμφανίζονται ενώπιον του NSAC, η Επιτροπή αναμένει να πέσουν στο σπαθί τους και από εκεί ακολουθεί η επιείκεια. Το NSAC έχει την ευκαιρία να πάρει το δικό του φάρμακο και να πέσει στο σπαθί τους εάν επιθυμούν και σωστά την αδικία που δημιούργησαν για τον Diaz. Εάν όχι ένα δικαστήριο μπορεί να τα κάνει μέσω της διαδικασίας δικαστικής επανεξέτασης.

Έχω έρθει σε επαφή με το NSAC ρωτώντας αν σκοπεύουν να επανεξετάσουν αυτό το θέμα ή να το αφήσουν στα χέρια του δικαστικού σώματος. Θα ενημερώσω αυτήν την ανάρτηση εάν/όταν απαντήσουν.

Διαφήμιση

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Σαν φόρτωση …

Σχετίζεται με

UFC 183 σκάνδαλο ντόπινγκ – μερικές κρίσιμες ερωτήσεις για το 4, 2015in “Doping”
Καλώς ήρθατε Readers – Μια νηφάλια ματιά στο Nick Diaz Sagaseptember 15, 2015in “Νεβάδα Combat Sports Law”
Nick Diaz White House Αναφορά διασχίζει 100k κατώφλι – τι θα σημαίνει αυτό; 14 Οκτωβρίου 2015 με 2 σχόλια