BJ Penn είχε ένα ακόμα πίσω στο να βγαίνει από τη συνταξιοδότηση για να πολεμήσει όταν για άλλη μια φορά στο UFC.

Ο διάσημος ανταγωνιστής με ιστορία μιας στάσης κατά του IV, έχει παραδεχτεί περιέργως την USADA για να χρησιμοποιήσει ένα IV σε ένα περιβάλλον εκτός ανταγωνισμού. Ο Penn προφανώς παραδέχτηκε ότι έχει χορηγηθεί IV κατά τη διάρκεια μιας δοκιμής USADA εκτός ανταγωνισμού που διεξήχθη τον Μάρτιο. Το UFC δημοσίευσε τη συμμόρφωση με τη δήλωση που επιβεβαιώνει ότι η Penn έχει ανασταλεί προσωρινά ως αποτέλεσμα αυτής της εισαγωγής:

“Ο οργανισμός UFC ενημερώθηκε σήμερα ότι η αμερικανική εταιρεία αντι-ντόπινγκ (USADA) ενημέρωσε την BJ Penn για μια μελλοντική παραβίαση της πολιτικής κατά του ντόπινγκ. Η Penn αποκάλυψε τη χρήση μιας απαγορευμένης τεχνικής-η χρήση ενός IV άνω των 50 ml σε περίοδο έξι ωρών-κατά τη διάρκεια μιας συλλογής δειγμάτων εκτός ανταγωνισμού. Σύμφωνα με την πολιτική κατά του ντόπινγκ UFC, η Penn έχει προσωρινή αναστολή, καθώς και εξαλείφθηκε από τον κανονικό του αγώνα εναντίον του Cole Miller στις 4 Ιουνίου στο Λος Άντζελες.

“Το UFC θα αποκαλύψει σύντομα έναν αντίπαλο για τον Miller, καθώς και επιπλέον πληροφορίες θα προσφερθεί από την USADA καθώς και το UFC στον κατάλληλο χρόνο, καθώς η διαδικασία, συμπεριλαμβανομένου του Penn Moves Forward”.

Δεν είναι βέβαιο γιατί ο Penn χρειάζεται ή επιλέχθηκε για να χρησιμοποιήσει ένα IV. Υποθέτοντας ότι ήταν για ένα νόμιμο και τεκμηριωμένο ιατρικό γεγονός, υπάρχει κάποια ελπίδα ότι μπορεί να έχει την αξιοποίηση αναδρομικά εξουσιοδοτημένη από την USADA.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η USADA έχει τουλάχιστον ένα προηγούμενο για να παραδώσει ένα αναδρομικό Tue για το IV χρησιμοποιεί τη χορήγηση του Floyd Mayweather αυτή την ευγένεια όταν πολέμησε τον Manny Pacquiao.

Παρά την ασάφεια στο πρόγραμμα UFC/USADA αντι -ντόπινγκ, η USADA έχει επαληθεύσει ότι οι αθλητές μπορούν σίγουρα να υποβάλουν αίτηση για τα πρότυπα WADA που χρησιμοποιούν αναδρομικά TUE που έχουν συστήσει προηγουμένως ως συμμορφώνεται με αυτό το ζήτημα:

Όσον αφορά την ερώτησή σας, η διαδικασία αξιολόγησης για το πρόγραμμα UFC είναι παρόμοια με εκείνη του Ολυμπιακού προγράμματος σε σχέση με τον εντοπισμό της ιατρικής ανάγκης/καταλληλότητας για το TUE. Και στις δύο περιπτώσεις, οι απαιτήσεις WADA παγκοσμίως διέπουν τις απαιτήσεις που θεωρούνται από την ανεξάρτητη επιτροπή TUE όταν λαμβάνουν υπόψη τέτοιες αιτήσεις.

Η δοκιμή Wada Tue είναι εξίσου συμμορφώνεται με –

ένα. Ο αθλητής θα βιώσει σημαντική βλάβη στην υγεία και την ευεξία εάν η απαγορευμένη ένωση ή η απαγορευμένη τεχνική θα παρακρατηθεί στο πρόγραμμα αντιμετώπισης μιας οξείας ή χρόνιας ιατρικής κατάστασης.

σι. Η θεραπευτική χρήση της απαγορευμένης ένωσης ή της απαγορευμένης τεχνικής δεν θα δημιουργούσε επιπλέον βελτίωση της απόδοσης διαφορετική από αυτή που μπορεί να αναμένεται από την επιστροφή σε ένα καθορισμένο τυπικό υγεία και ευεξία που συμμορφώνεται με τη θεραπεία μιας γνήσιας ιατρικής κατάστασης. Η χρήση οποιουδήποτε τύπου απαγορευμένης ένωσης ή απαγορευμένης τεχνικής για την ενίσχυση των “lownormal” επίπεδα οποιουδήποτε τύπου ενδογενούς ορμόνης δεν θεωρείται για μια αποδεκτή θεραπευτική παρέμβαση.

ντο. Δεν υπάρχει λογική θεραπευτική εναλλακτική λύση στη χρήση της κατά τα άλλα απαγορευμένης ένωσης ή απαγορευμένης μεθόδου.

ρε. Η αναγκαιότητα για τη χρήση της κατά τα άλλα απαγορευμένης ένωσης ή της απαγορευμένης τεχνικής δεν μπορεί να είναι συνέπεια, εξ ολοκλήρου ή εν μέρει, της προηγούμενης χρήσης, χωρίς μια ΤΕ, μιας ένωσης ή τεχνικής που απαγορεύτηκε κατά τη στιγμή της χρήσης.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Σαν φόρτωση …

Σχετίζεται με

Ο Mirko “CRO COP” Φιλιπόβιτς έδωσε δύο χρόνια απαγόρευση για το Dopingnovemin 25, 2015in “Doping”
Το Tim Means “Tainted Supplement” υποστήριξη καθώς και το Anti Doping Concernfury 5, 2016in “Doping” του 2016 σε “Doping”
Ας μιλήσουμε για τον Brock Lesnar, το ντόπινγκ καθώς και το μελλοντικό νόμιμο Falloutjuly 16, 2016 με 8 σχόλια