Το Fighter Pay είναι μια συχνή συζήτηση στους κύκλους MMA με πολλές εικασίες σχετικά με το ποσοστό των εσόδων που μοιράζονται με τους αθλητές. Η Nova Scotia, η οποία μόλις φιλοξένησε την πρώτη τους εκδήλωση UFC στις 4 Οκτωβρίου 2014, έχει νόμο για τα βιβλία τους που αναφέρουν μια ελάχιστη διάσπαση στους μαχητές στο κύριο γεγονός μιας κάρτας αγώνα.

Συγκεκριμένα, το άρθρο 58 των κανονισμών πυγμαχίας της Nova Scotia (οι οποίοι ισχύουν για τις περιόδους MMA λόγω του ορισμού του πυγμαχίας που ορίζονται στο s. 2 (3) των κανονισμών) απαιτούν “το ελάχιστο ποσοστό των αποδείξεων που πρέπει να πληρώνονται στους μπόξερ Στον κύριο αγώνα πυγμαχίας δεν πρέπει να είναι μικρότερος από 10% για κάθε μπόξερ “.

Μετά την εκδήλωση, η UFC ανακοίνωσε ότι η ζωντανή πύλη ανήλθε σε $ 926.000. Αυτό σημαίνει ότι τα δύο headliners, Rory MacDonald και Tarec Saffiedine, είχαν το καθένα δικαίωμα σε ένα ελάχιστο πορτοφόλι 92.600 δολαρίων για να συμμορφωθούν με τον κανονισμό 58.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο νόμος περί πυγμαχίας της Nova Scotia ορίζει ότι ο “Gross Gate Invists” περιλαμβάνει “όλα τα χρήματα που συλλέγονται για έναν αγώνα πυγμαχίας, συμπεριλαμβανομένων όλων των δικαιωμάτων τηλεόρασης και ταινιών”, οπότε το ποσό μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό. Με τη συμφωνία UFC Fox να φέρεται να αξίζει 115 εκατομμύρια δολάρια ετησίως και με την Fox Televising 46 εκδηλώσεις το 2014, κάθε μαχητής μπορεί να δικαιούται $ 250.000 από αυτή την εκδήλωση μόνο για αυτή τη μέτρηση. (115.000.000 δολάρια ανατίμησαν πάνω από 46 εκδηλώσεις = 2.500.000 δολάρια ανά εκδήλωση με το 10% του να είναι $ 250.000).

Ήρθα σε επαφή με την Αρχή Πυγμαχίας της Νέας Σκωτίας, η οποία, σεβασμό των νόμων περί ιδιωτικής ζωής των επαρχιακών, δεν είναι διατεθειμένοι να αποκαλύψουν λεπτομέρειες πληρωμής μαχητών, οπότε δεν είναι σαφές εάν τηρείται αυτός ο κανονισμός.

Εάν η εικαστική αμοιβή του Saffiedine ($ 19.500/$ 19.500 για να δείξει/νίκη) μετά την τελευταία του εκδήλωση είναι ακριβής και είναι οποιοσδήποτε δείκτης της αμοιβής του μετά την εμφάνιση του Halifax, μπορεί να υπήρχε μια ακαθάριστη υποβαθμισμένη πληρωμή. Το ίδιο μπορεί να πάει για MacDonald καθώς ο νόμος φαίνεται να καλύπτει “τηλεοπτικά και κινηματογραφικά δικαιώματα”.

Η Nova Scotia αγνόησε πολλούς από τους κανονισμούς τους για να επιτρέψει στον οικοδεσπότη UFC μια παράσταση σύμφωνα με τους ενοποιημένους κανόνες με τους οποίους είναι εξοικειωμένοι. Για χάρη του Saffiedine και του MacDonald, ελπίζουμε ότι ο κανονισμός 58 δεν αγνοήθηκε επίσης.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Σαν φόρτωση …

Σχετίζεται με

Γιατί τα headliners του UFC Halifax μπορούν να ζητήσουν 1780.000 δολάρια 17 Δεκεμβρίου 2016in “Nova Scotia Boxing Authority”
Γιατί οι μαχητές του UFC Halifax μπορούν να κερδίσουν από το GROIN SHOTJANURUARY 25, 2017 με 3 σχόλια
UFC Halifax Event και η Bizarre MMA Rulesseptember 29 της Nova Scotia 29, 2014in “Nova Scotia Boxing Authority”