, ο Πρόεδρος της NCAA Mark Emmert έχει προωθήσει τον Donald Remy, τον πρώην συνεργάτη Latham & Watkins, στον επικεφαλής αστυνομικό του Συλλόγου. Ο Remy θα χρησιμεύσει ως δεύτερος κυβερνήτης στην Emmert, καθώς και για την επίβλεψη των καθημερινών επιχειρήσεων του Εθνικού Γραφείου της NCAA, επιτρέποντας στον Emmert να διευρύνει την εξωτερική του λειτουργία αλληλεπίδρασης ως πρόεδρος.

Προηγουμένως εκτελεστικός αντιπρόεδρος για το δίκαιο, η πολιτική καθώς και η διακυβέρνηση, ο Remy θα συνεχιστεί ως επικεφαλής νομικός υπάλληλος της NCAA. Ο Cari van Senus έχει προωθηθεί ως αντιπρόεδρος της πολιτικής καθώς και θα παραμείνει ο επικεφαλής του προσωπικού του Emmert.

Ο Emmert αποκάλυψε επίσης ότι παράγει το καθορισμό του Αντιπροέδρου της Ακρόασης, ο οποίος θα αναφέρει στον Remy. Αυτός ο αντιπρόεδρος θα λειτουργήσει ως άμεση σύνδεση στις επιτροπές για παραβιάσεις, παραβιάσεις επιτροπές προσφυγών καθώς και την ομάδα ανεξάρτητης επίλυσης, καθώς και θα επιβλέπει το προσωπικό που υποστηρίζει αυτές τις επιτροπές. Η ομάδα ανεξάρτητης ανάλυσης αναγνωρίστηκε συμμορφώθηκε με προτάσεις από την αποζημίωση στο μπάσκετ κολλεγίων.

Το NCAA εξηγεί τη νέα λειτουργία του Remy ως εξής: «Διατηρεί καθώς και καθιερώνει πολιτικές που προωθούν την ένωση καθώς και την εθνική κουλτούρα γραφείων καθώς και το όραμα καθώς και τις εγγυήσεις συντονισμού των συνεπών και των επιθετικών τεχνικών επικοινωνίας καθώς και των μηνυμάτων για λογαριασμό του το NCAA καθώς και τους συνεργάτες της. Περαιτέρω, το στυλ, καθώς και τις στρατηγικές αλληλεπίδρασης, τα σχέδια καθώς και τις διαδικασίες για τους επιχειρηματικούς εταίρους καθώς και τους πρωταθλητές, εκτός από εκείνες που περιλαμβάνονται σε συστήματα κριτικής, σε ένα δυναμικό περιβάλλον. Στο πλαίσιο του Εθνικού Γραφείου, ο Remy συνεργάζεται με τον Πρόεδρο για να θέσει εκτεταμένους στόχους τόσο για την απόδοση των ιδιωτικών όσο και για την απόδοση του συστήματος καθώς και για την ανάπτυξη, την αξιολόγηση της απόδοσης με την ανάλυση καθώς και για τη μετάφραση δεδομένων καθώς και για μετρήσεις ».

Θα συνεχίσει επίσης με τη νομική του ιδιότητα, πράγμα που σημαίνει ότι «επιβλέπει καθώς και καθοδηγεί τις αποτελεσματικές νομικές, κυβερνητικές σχέσεις καθώς και στρατηγική πολιτικής. Οδηγεί τις βασικές διαφορές καθώς και τις διαπραγματεύσεις για τις συμβάσεις, ενώ παράλληλα δημιουργεί παραγωγικές συνδέσεις με περιφερειακούς και εθνικούς υπεύθυνους χάραξης πολιτικής. Περιλαμβάνεται στη χειροτεχνία καθώς και στην υποστήριξη των κατάλληλων θέσεων πολιτικής που βασίζονται σε δεδομένα σε διαφορετικά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων των ακαδημαϊκών, του ερασιτεχνισμού, του αθλητισμού, καθώς και της υγείας και της ευεξίας, καθώς και της ασφάλειας, εξασφαλίζοντας παράλληλα ότι τα τμήματα αναφοράς του εξυπηρετούν καθώς και την υποστήριξη των μαθητών-αθλητών, το NCAA καθώς και τα ιδρύματα μέλη. ”

Πριν από το NCAA, ήταν συνεργάτης της Latham & Watkins, καθώς και πρόεδρος μιας παγκόσμιας ομάδας μεθόδων, που αντιπροσωπεύει τόσο άτομα όσο και επιχειρηματικούς πελάτες σε προηγμένες έρευνες, καθώς και διαδικασίες, συμπεριλαμβανομένης της συμμόρφωσης με το παγκόσμιο καταστατικό της εταιρείας. Επίσης, διέθεσε πολύπλοκες πολιτικές αγωγές, που συνιστάται στη διοίκηση του διλήμματος, καθώς και στις υποβοηθούμενες επιχειρήσεις σε διαφορές, συμπεριλαμβανομένων συμβάσεων με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Ο Remy κατέλαβε επίσης θέσεις ηγεσίας στην κυβέρνηση καθώς και στο επιχειρηματικό περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένου του αναπληρωτή Γενικού Εισαγγελέα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Βοηθός του Γενικού Συμβούλου του Στρατού των Η.Π.Α. νομοθετικός υπάλληλος στο 6ο Εφετείο των ΗΠΑ. καθώς και ανώτερος αντιπρόεδρος, αναπληρωτής γενικός σύμβουλος καθώς και επικεφαλής αστυνομικός της Fannie Mae. Δημιούργησε άμυνα καθώς και θέσεις δικαιοσύνης για την ομάδα προεδρικών μεταφορών των ΗΠΑ. Ομοίως πέρασε πολυάριθμα χρόνια εθελοντισμού ως ερασιτέχνης εκπαιδευτής μπάσκετ αθλητικών συνδικάτων στην περιοχή της Ουάσινγκτον, D.C., καθώς και στα διοικητικά συμβούλια πολλών εταιρικών, μη κερδοσκοπικών και ιδιωτικών οντοτήτων, καθώς και ως πρωταρχικός ενεργός επιχείρημα Ταμείο χρηματοδότησης.

Ο Remy έχει πτυχίο πολιτικών επιστημών από τη Λουιζιάνα καθορίζει το Πανεπιστήμιο, όπου αποφοίτησε με τιμητικές διακρίσεις καθώς και ανατέθηκε ως δεύτερος υπολοχαγός στον αμερικανικό στρατό. Πήρε ένα διδακτορικό δίπλωμα Juris από τον θεσμό του Πανεπιστημίου του Χάουαρντ, όπου αποφοίτησε από την τάξη του.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ