Αυτή η συνταγή φράουλας shortcake μια διανυκτέρευση είναι ένα εύκολο και υγιεινό πρωινό για δρομείς ή μετά το σνακ. Κάντε το μπροστά από το χρόνο, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για το πρωινό (και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εκείνη την ώρα για να τεντώσετε).

Τα καλά νέα είναι ότι οι φράουλες είναι σε εποχή! Έχω εντοπίσει τις τοπικές εκμεταλλεύσεις που τους πωλούν από τα περίπτερα που εγκαταστάθηκαν σε όλη την Orange County σε τυχαίους χώρους στάθμευσης. Έτσι ξέρω ότι είναι σε εποχή – και είναι τόσο νόστιμα φρέσκα από τα αγροκτήματα !!

Έτσι, οι φράουλες ήταν στο μυαλό μου, αλλά δεν τους πήρα από το τοπικό αγρόκτημα … αυτό ήταν ένα λάθος. Έχω 2 κιλά από τα φρούτα και αυτή η παρτίδα δεν είναι πολύ γλυκιά. WOMP WOMP.

Αλλά τα χρησιμοποίησα σε αυτό το shortcake φράουλας Overnight Oats και ήταν νόστιμο !! (Η αρχική μου συνταγή πρότεινε να χρησιμοποιήσετε μια κουταλιά της σούπας ζάχαρη στις ψιλοκομμένες φράουλες – είναι προαιρετική, αλλά τους βοηθά να καταστρέψουν και να πάρουν ακόμα πιο ζουμερά όλη τη νύχτα.)

Overnight Oats είναι ένα εξαιρετικό γεύμα μετά το τρέξιμο ή σνακ, επειδή έχει ένα καλό combo υδατάνθρακες και πρωτεΐνες για να ανεφοδιάσει το σώμα σας. Αυτό μπορεί να αναμιχθεί μαζί πριν από μια διαδρομή ή μια νύχτα – απλά βεβαιωθείτε ότι το αφήσατε να ρυθμιστεί για τουλάχιστον 2 ώρες.

Φράουλα Shortcake Overnight Oats

Συστατικά: [Κάνει 2 μερίδες]

1 φλιτζάνι βανίλια ελληνικό γιαούρτι

1 φλιτζάνι βρώμη

.5 φλιτζάνι γάλα

1/8 TSP Vanilla Extract & Salt

1 TB. σπόρους chia (προαιρετικά)

1 φλιτζάνι ψιλοκομμένες φράουλες

ψιλοκομμένα καρύδια ή βούτυρο καρύδι

Κατευθύνσεις:

Συνδυάστε γιαούρτι, βρώμη, γάλα, αλάτι και βανίλια – ανακατέψτε καλά.

Στρώμα βρώμης και φράουλες, διαιρώντας τους μεταξύ 2 δοχείων. (Χρησιμοποίησα μικρά βάζα, αλλά κάθε μικρό δοχείο ασφαλείας με ένα καπάκι μπορεί να λειτουργήσει.)
Αποθηκεύστε σε ψυγείο μια νύχτα ή για τουλάχιστον 2 ώρες.

Κορυφή με καρύδια πριν από το σερβίρισμα.

Απολαμβάνω!

Συμβουλές:

Μπορείτε να φτιάξετε αυτό το πρώτο πράγμα το πρωί … να τρέξετε και στη συνέχεια να επιστρέψετε σε νόστιμη βρώμη «over-run» αντί για μια νύχτα (ανάλογα με το πρόγραμμά σας).

Το μέγεθος εξυπηρέτησης είναι 2 – γι ‘αυτό είναι μια καλή επιλογή προετοιμασίας γεύματος που σας δίνει πρωινό για 2 ημέρες ή μπορείτε να το μοιραστείτε!

Άλλες συνταγές φράουλας για να δοκιμάσετε:

Φραουλές πρωτεΐνης φράουλας

Συνταγή βρώμης με σοκολάτα που καλύπτεται από σοκολάτα

Συνταγή γάλακτος φράουλας ενηλίκων

Συνταγή Smoothie Smoothie που καλύπτεται από σοκολάτα

Εύκολη φράουλες και κέικ κρέμας

Ερώτηση:

Τι φάγατε μετά την εκτέλεση / προπόνηση σας σήμερα;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

139save

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

139
Καρφίτσα

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο