εξομολόγηση την Πέμπτη παίρνει μια δυσάρεστη, μη-funny στροφή…

Τα νεότερα μου βίντεο

Μάσκα προσώπου για τρέξιμο ή περπάτημα έξω συμβουλές
Προτάσεις μάσκας προσώπου για το τρέξιμο ή το περπάτημα έξω κατά τη διάρκεια της επιδημίας του κορώνα. Πρέπει να φορέσετε μια συμφωνία με τη μάσκα καθώς και τις καλύτερες επιλογές για τους δρομείς.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 7 λεπτών, 15 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Ταξιδέψτε την κριτική Jane
08:01

Ζω
00:00
08:21
07:15

Χθες ξύπνησα 12 κιλά βαρύτερα.

Ναι, αυτό μπορεί να συμβεί εντελώς (είναι η επιστήμη). Ή τουλάχιστον ένιωθα ότι συνέβη.

Είχα νευρώσεις καθώς και καλαμπόκι για δείπνο το βράδυ πριν …

Έκανα λοιπόν τα μαθηματικά:

Ribs & Cornbread = 1.200 θερμίδες

12 λίβρες = 42.000 θερμίδες

Ακούστε, τα μαθηματικά δεν ήταν ποτέ η αντοχή μου, οπότε ίσως δεν κατάφερα να θυμηθώ το να φέρει το ένα. Το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι ξύπνησα αισθάνομαι λιπαρά φουσκωμένα.

Περιμένετε, το λίπος δεν είναι ένα συναίσθημα. Μπορεί να αισθάνομαι ευχαριστημένος ή ατυχής ή ανήσυχος ή μοναχικός, ωστόσο το λίπος δεν είναι ένα συναίσθημα. Ένιωσα φουσκωμένη – κάτι που είναι φοβερό.

Εντάξει. Δεν είναι φοβερό. Ωστόσο, είναι υπέροχο να προσδιορίσουμε το «φουσκωμένο v. Fat» από τότε θα μπορούσα να κάνω κάτι γι ‘αυτό. Έτσι, ζήτησα από όλα τα Internets Condering για συμβουλές:

«Τι κάνεις όταν έχεις μια λιπαρή μέρα;»

Και έχω μερικές εξαιρετικές προτάσεις…

Δείτε τη σελίδα FB για όλες τις προτάσεις!

Επιστροφή στα μικρά μου συναισθήματα μαύρης καρδιάς…

Πέρασα πολύ καιρό πιστεύω για το πού προέρχεται από αυτό, καθώς και συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν πραγματικά από το επιεικής μου δείπνο, αυτά τα συναισθήματα προέρχονταν από τη σύγκριση με τους ανθρώπους γύρω μου. Συνήθως είμαι πραγματικά υπέροχος γι ‘αυτό – μεγάλωσα πολύ διαφορετικά από όλους τους φίλους μου Lil Mex. Έπρεπε να το ξεπεράσω.

Αλλά, είμαι ακόμα γυναίκα καθώς και σε ορισμένες περιπτώσεις ανακαλύπτω τον εαυτό μου πιστεύω ότι «δεν είναι δίκαιο» ότι κάποιος άλλος είναι φυσικά μικρός ή παίρνει λιγότερο ή τρώει πολύ περισσότερο ή φορούν καπέλα ή φαίνονται υπέροχα σε λευκά τζιν …

Συγκρίθηκα με τους (πολύ πανέμορφους) ανθρώπους γύρω μου αυτό το Σαββατοκύριακο. Απλώς φαίνεται να έχω εντελώς όμορφο, απίστευτα σε φόρμα καλούς φίλους – που είναι φοβερό! Ωστόσο, είναι τραχύ να είσαι «μέσος όρος» γύρω από ανθρώπους όπως αυτό όταν έχετε μια τόσο μέρα.

Έπρεπε να βγάλω από αυτό, έτσι … πήγα για ένα τρέξιμο καθώς και έφαγα ένα υγιεινό πρωινό. Παρείχα τον εαυτό μου 5 λεπτά για να αισθάνομαι φτωχός καθώς και να σταματήσω. Υπενθύμισα στον εαυτό μου ότι κανείς δεν νοιάζεται.

Κανείς δεν νοιάζεται ακριβώς πώς βλέπετε ή ακριβώς πόσο αξιολογείτε εκτός από εσάς. (Και αν κάποιος άλλος ενδιαφέρεται με μια δυσμενή μέθοδο, θα πρέπει να τα μειώσετε από τη ζωή σας. Δεν έχω συνδέσεις με ανθρώπους που επικρίνουν το βάρος ή την εμφάνιση άλλων.)

Εάν έχετε μια λιπαρή μέρα δοκιμάστε:

Κάνοντας κάτι που σε κάνει να νιώθεις καλά.

Φορώντας μια ενδυμασία που σε κάνει να νιώθεις πανέμορφος.

Επαναλάβετε μερικά θετικά μάντρα.

Διαβάστε μια ιστορία για κάποιον που εμπνέει. Το ABC έχει μια μεγάλη σελίδα ειδήσεων!

Κάντε κάποιον άλλο να αισθάνεται υπέροχα με μια καλή χειρονομία ή φιλοφρόνηση.

Επέλεξε την ευτυχία. Δώστο.

Ερώτηση: Ακριβώς πώς είσαι σήμερα;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο