Γεια σου … είναι 2 Φεβρουαρίου !! Ήμουν σούπερ άγχος εδώ – ο ιστός μου ήταν κάτω για 4 ημέρες. Έχω ζήσει σαν τσιγγάνος που χρησιμοποιεί τον ιστό στη βιβλιοθήκη, Starbucks, σπίτια φίλων … καθώς και τέλος πιστεύω ότι λειτουργεί και πάλι. Έτσι, θα έπρεπε να έχω δημοσιεύσει το “καλύτερο τρέξιμο μου, να φάω και να επαναλαμβάνω” για τον Ιανουάριο χθες … ωστόσο είναι στο κάτω μέρος αυτής της θέσης. Πες μου τα καλύτερα σας από τον Ιανουαρίου στα σχόλια!

Αλλά πρώτα … Σταμάτησα να τραβήξω φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής μου για να δείξω, όπου τρέχω, διασκεδαστικά πράγματα που βλέπω καθώς και να μοιραστώ μερικές τυχαίες σκέψεις. Ακριβώς εδώ είναι 15 σκηνές από το τρέξιμό μου:
Τα τελευταία μου βίντεο

4 λεπτά κατώτερη προπόνηση σώματος για δρομείς
Πέντε κατώτερες ασκήσεις σώματος για δρομείς! Δοκιμάστε αυτή τη γρήγορη προπόνηση αντοχής στο σπίτι για τα πόδια σας, γοφούς καθώς και γλουτές. Δεν απαιτούνται συσκευές.

Γέφυρα
Kicks Donkey – εναλλασσόμενες πλευρές
Clamshells – εναλλασσόμενες πλευρές

Λάβετε περισσότερες πληροφορίες στο runeatrepeat.com

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 4 λεπτών, 49 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 2
01:45

Ζω
00:00
08:21
04:49

Το Vegas αρέσει να στέκεται απευθείας στη μέθοδο, ενώ πιέζω παγωμένο καφέ, βάζοντας στο Sunblock καθώς και προετοιμασμένος να τρέξει …

Αυτό δεν ήταν ώρα αιχμής. Έτσι, η κυκλοφορία στο Web είναι πραγματική.

Είδα μια γυναίκα να περπατάει πολλά σκυλιά καθώς και να κάνει όλη μου την ημέρα. Ωστόσο, είχε τα χέρια της γεμάτα προσπαθώντας να τα κρατήσει ξεδιπλωμένα.

Υπάρχουν τόνοι εξαιρετικών ποδηλάτων για να τρέξετε στο Orange County. Οι δύο πλησιέστεροι στο σημείο όπου και εγώ σε απευθείας σύνδεση συνεχίζουν για μίλια, καθώς και στη συνέχεια σας μεταφέρουν σε επιλογές για πορεία τρέξιμο ή ορεινή ποδηλασία. Μου αρέσει (τα μονοπάτια, όχι η ποδηλασία, αφού είμαι εξαιρετικά αδέξιος).

Στάση νερού! Όταν χρησιμοποιώ αυτό το μονοπάτι ως μακροπρόθεσμα, ξαναγεμίζω εδώ. Είναι σημαντικό να καταλάβετε πού είναι το νερό καθώς και οι επιλογές του μπάνιου όταν εκπαιδεύετε για αγώνα μεγάλων αποστάσεων.

Ποτέ δεν έπρεπε να κατουρήσω πίσω από έναν θάμνο κατά τη διάρκεια μιας κατάρτισης (ακόμα), ωστόσο, είμαι δελεασμένος για να δοκιμάσω … ξέρετε, απλώς να έχω αυτή την ικανότητα στην πίσω τσέπη μου. Είναι περίεργο;

Μου αρέσει να βλέπω ποδηλάτες καθώς και άλλους δρομείς στο μονοπάτι. Είναι ωραίο να δηλώσω «Καλημέρα», με κρατά συνειδητοποιώντας το περιβάλλον μου καθώς και με κάνει να νιώθω ασφαλέστερος.

Horse Crossing! Δεν έχω δει ποτέ ένα ιπποειδές σε αυτό το μέρος του μονοπατιού, ωστόσο έχω δει ένα σε ένα ακόμα μονοπάτι που τρέχω πολύ.

Σε περίπου 6 μίλι, δύο γυναίκες με σταμάτησαν να ρωτήσω…

“Συνθέτε ένα blog;”

Ναι!

Αποδεικνύει ότι εκπαιδεύονται για να τρέξουν τον μαραθώνιο της Catalina καθώς και να ανακαλυφθούν RER ενώ αναζητούν πληροφορίες σχετικά με αυτό χθες. Με αναγνώρισαν από τα κόκκινα μαλλιά μου, καθώς και έπρεπε να επιθεωρήσω για να ρωτήσω αν ήμουν εγώ. Χα! Συζητήσαμε για την Catalina καθώς και για τον αγώνα για λίγα λεπτά. (Είναι ένα φανταστικό και υπέροχο μαραθώνιο, ωστόσο είναι εξαιρετικά δύσκολο.)

Ήταν διασκεδαστικό! Μου αρέσει να μιλάω για το τρέξιμο (και το φαγητό) με τους ανθρώπους (γι ‘αυτό το κάνω αυτό το blog).

Είμαι αθλητικός οι Sketchers Go Run 4s. Αυτά μπορεί να είναι τα πιο ελαφριά παπούτσια που έχω τρέξει ποτέ – είναι εξαιρετικά ελαφριά και μαλακά.

Ο ήλιος ήταν έξω, καθώς και εξαιρετικά ενθουσιώδης … έτσι άλλαξα από ένα podcast στη μουσική για να με βοηθήσει να κρατήσω την ταχύτητα μου! Όπως και από τότε που σταμάτησα, έσπασε ένα γρήγορο runfie (τρέξιμο – selfie).

Πάντα περπατώ αυτό το λόφο. Είναι τόσο απότομο, καθώς το ασχολούμαι με τη μέθοδο πίσω όταν είμαι ήδη κουρασμένος, γι ‘αυτό είναι απλώς ένα μη-go για να δοκιμάσετε καθώς και να τρέξετε. Είμαι σίγουρος ότι περπατώ πιο γρήγορα από ό, τι θα το τρέχω σίγουρα.

Η Καλιφόρνια είναι πάντα μια μεγάλη ιδέα.

11 μίλια – 8:21 Τυπικός ρυθμός. Αυτή είναι η μεγάλη σκέψη για αυτό το μονοπάτι έχει έναν μεγάλο αριθμό λόφων. Θα το πάρω!

Χαρούμενα τρέξιμο!

Το καλύτερο του Ιανουαρίου 2017 τρέχει blog

Αγαπημένη διαδρομή

Δεν μπορώ να τρέξω στη βροχή πολύ συχνά, ωστόσο υπήρξε κάποια τρελή κατάσταση καιρού στη νότια Καλιφόρνια αυτό το μήνα! Είχα μερικές σούπερ βροχερές υγρές διαδρομές που πλημμύρισαν το μονοπάτι, πλημμύρισαν τα παπούτσια μου καθώς και τα μαλλιά μου σε σφιχτά κόμβους. καθώς και μου αρέσει κάπως.

Σκηνές από το Σαββατοκύριακο είχαν βροχερό τρέξιμο…

Αγαπημένη τρώει

Αυτά τα κεφτεδάκια Teriyaki ήταν τόσο μεγάλα – θέλω να τα κάνω για άλλη μια φορά την επόμενη εβδομάδα. Τους έφαγα για μερικά γεύματα, ωστόσο, επίσης και τυχαία ως σνακ.

Αγαπημένη δημοσίευση που θα ήθελα να επαναλάβω

Τα σκυλιά ως θεραπεία αγκαλιά με κάνουν ευτυχισμένο αφού μου αρέσουν.

Όμως, το μισό καθώς και το πλήρες μαραθώνιο εκπαιδευτικό εργαλείο ‘extras’ ήταν εξαιρετικά χρήσιμο. Έτσι, είναι μια γραβάτα!

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποια ήταν η καλύτερη σας πορεία ή τρώτε από τον περασμένο μήνα;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

ΚαρφίτσαΜερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε με αυτά:

Ακριβώς πόσο καιρό θα πρέπει να είναι η μακροπρόθεσμη σας εκτέλεση, καθώς και τα καλύτερα Q & A κινηματογραφικά Q & A

Ακριβώς πόσο καιρό θα πρέπει να είναι η μακροπρόθεσμη σας εκτέλεση, καθώς και τα καλύτερα Q & A κινηματογραφικά Q & A

Ακριβώς πόσο καιρό θα πρέπει να είναι η μακροπρόθεσμη πορεία σας για μισό μαραθώνιο; Το συγκρότημα Sydrome – ακριβώς πόσο καιρό απογειώσατε από το τρέξιμο; Rrca coa

Λόγοι Οι άνθρωποι τρέχουν εναντίον λόγων που τρέχω

Λόγοι Οι άνθρωποι τρέχουν εναντίον λόγων που τρέχω

Αστεία τρέξιμο μιμίδια για το γιατί οι άνθρωποι τρέχουν. Εκτελέστε την ενημέρωση κατάρτισης της Disney. Τρέχοντας υπενθυμίσεις για τη γειτονιά και

Ακριβώς πώς να παραμείνετε υπεύθυνοι με μια online δυσκολία που τρέχει – αστεία τρέξιμο μιμίδια

Ακριβώς πώς να παραμείνετε υπεύθυνοι με μια online δυσκολία που τρέχει – αστεία τρέξιμο μιμίδια

τα καλύτερα αστεία τρέξιμο μιμίδια στο Instagram @RuneAtrepeat ακριβώς πώς να παραμείνετε υπεύθυνοι σε μια online δυσκολία που τρέχει και

Πριν από τον La Marathon-Check out αυτές τις συμβουλές

Πριν από τον La Marathon-Check out αυτές τις συμβουλές

Μου αρέσει ο La Marathon !! Πιστεύω ότι είναι ένας από τους καλύτερους μαραθώνιους στις ΗΠΑ, καθώς και δεν παίρνει το πιστωτικό ιστορικό που του αξίζει! Το LA έχει

Ακριβώς πώς να χρησιμοποιήσετε την τεχνική Run / Walk για μεγάλες διαδρομές

Ακριβώς πώς να χρησιμοποιήσετε την τεχνική Run / Walk για μεγάλες διαδρομές

Ακριβώς πώς να χρησιμοποιήσετε την τεχνική Run/Walk για την κατάρτιση του μαραθωνίου μακρά. κόλπο για τον μισό μαραθώνιο καθώς και την πλήρη εκπαίδευση. Γιατί να τρέχετε/περπατάτε m

Εβδομάδα κατάρτισης μαραθωνίου 4 τρέξιμο, τρώγοντας καθώς και ενημερώσεις ανάγνωσης

Εβδομάδα κατάρτισης μαραθωνίου 4 τρέξιμο, τρώγοντας καθώς και ενημερώσεις ανάγνωσης

Εβδομάδα κατάρτισης μαραθωνίου 4. Disney World Dopey Δυσκολία Εκπαίδευση Ενημέρωση. Ημερολόγιο τροφίμων καθώς και βιβλία για να ακούσετε ενώ τρέχετε

⚡ από το ShareaHolic

.