Σήμερα είναι ο μικρός αδερφός μου, τα γενέθλια του Matt! Χρόνια πολλά Ματ!

Αυτό το απόγευμα πήγα στα σύνορα για να του πάρω ένα βιβλίο για τα 10α γενέθλιά του, πήρα έναν παγωμένο καφέ για να βοηθήσω να επιβραδύνει το απογευματινό σνακ μου και να μου δώσει ώθηση.
Τα τελευταία μου βίντεο

Αμερικανική κριτική βιβλίου βρωμιάς
Αμερικανική κριτική βιβλίου βρωμιάς

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 12 λεπτών, 7 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Ο υπέροχος συνεργάτης μου στο Pysch Ward: A Memoir – Review Book Review
05:31

Ζω
00:00
08:21
12:07

Αλλά, όταν επέστρεψα στο αυτοκίνητό μου, δεν θα ξεκινήσει !!! Γιούχα. Κάλεσα την ΑΑΑ για βοήθεια (σε αντίθεση με την κλήση ΑΑ για βοήθεια, αφού οι καταστροφές όπως αυτό με οδηγούν να πίνω).

Στη συνέχεια, επέστρεψα στο εσωτερικό για να μελετήσω τους διαδρόμους του αγαπημένου μου καταστήματος βιβλίων. Και κατέληξα να περπατάω με 2 νέα βιβλία! Ωχ. Αυτή η νεκρή μπαταρία μου κοστίζει πραγματικά $$$

Μόλις επέστρεψα στο δρόμο, έπρεπε να κατευθυνθώ κατευθείαν για το έργο του Ben, ώστε να μπορέσουμε να συναντήσουμε την οικογένειά μου στο Rainforest Café στο Downtown Disney.

Μπεν, Ματ, η μαμά και ο μπαμπάς μου

Ο Μιχαήλ, ο άλλος αδελφός μου και η Heather του GF

Εγώ, και αυτός ο τύπος με τον οποίο ζω

Το παιδικό μενού φαινόταν σούπερ χαριτωμένο και είχε μια αναφορά στην υγεία και την ικανότητα στο εξώφυλλο. πολύ κουλ. Σίγουρα, το παιδικό μενού είχε ακόμα τα συνηθισμένα μπερδεμένα παιδιά, είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ξεκίνησα με μια σαλάτα και είχα μερικά τσιμπήματα της σούπας βασιλικού ντομάτας του Ben. Αν έρχεστε εδώ πάρτε αυτή τη σούπα! Ήταν νόστιμο – σούπερ κρεμώδες και είχε ροές από αιχμηρό τυρί που θα μπορούσατε να δοκιμάσετε σε κάθε δάγκωμα.

Μερικές φορές εντοπίζετε κάτι στο μενού και απλά ξέρετε ότι είναι αυτό που πρέπει να πάρετε. Απόψε ήταν μία από αυτές τις στιγμές. Έχω λαχταρούσε ένα καλό veggie burger από ένα εστιατόριο (όχι αυτά τα τόσο κατεψυγμένα που τρώω όλη την ώρα). Όταν εντοπίσαμε το “φυσικό μπιφτέκι του τροπικού δάσους” ήξερα ότι έπρεπε να το πάρω.

Garbanzo φασόλια; ναι παρακαλώ.

Ήρθε και με το Guacamole!

Χρειάστηκε ακόμα αλάτι, πιπέρι και κέτσαπ, αλλά μόλις το έβαλα λίγο, αυτό το veggie burger ήταν νόστιμο.

Οι εικόνες flash δεν είναι ποτέ κολακευτικές, αλλά νομίζω ότι είναι μια καλύτερη αναπαράσταση του πιάτου.

Είχα μερικά κομμάτια γαρίδας καρύδας και ένα κομμάτι ψαριών που δωρίστηκαν από τους προστάτες μου.

Δεδομένου ότι είναι τα γενέθλια του Matt παραγγείλαμε το κέικ Lava Volcano!

Ήταν πολύ ενθουσιασμένος γι ‘αυτό και ήθελε να το φάει ο ίδιος!

Είναι ένας πλούσιος συνδυασμός κέικ σοκολάτας και καφέ που σερβίρεται με παγωτό βανίλιας και σάλτσα σοκολάτας.

Όλοι το μοιραστήκαμε φυσικά. Είχα ένα κομμάτι με κάποιο παγωτό και πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι πολύ καλό! Αυτός είναι ο τέλειος συνδυασμός του κέικ-y, fudgy brownie καλοσύνη, σερβίρεται ζεστό. Ήθελα περισσότερα αφού τελείωσα το κομμάτι μου, είμαι τυχερός που μοιραζόμασταν.

Ελέγξαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Downtown Disney, αφού τελειώσαμε με το δείπνο και ο Ben Photo με βομβάρδισε σαν 3 φορές. Έτσι, παραιτήθηκα και αυτή είναι η εικόνα.

Τα λέμε αργότερα!

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο