Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι ήδη Μάρτιος! Αυτό το έτος πετάει πραγματικά.

Τώρα ήρθε η ώρα για την πρόκληση της πορείας μου. Για το ψήφισμα της Πρωτοχρονιάς μου δήλωσα ότι επρόκειτο να κάνω το 2010 το πιο υγιεινό έτος, καθώς και να κάνω μια υγιή τροποποίηση κάθε μήνα.
Τα νεότερα μου βίντεο

Μαθαίνοντας από μια κακή διαδρομή
Εμφανίζονται κακές διαδρομές – εδώ ακριβώς είναι το πώς πέρασα το παρελθόν, καθώς και από το επόμενο τρέξιμό μου. Η πρόταση για να σας βοηθήσει να καταλήξετε να είστε πολύ καλύτερος δρομέας με το να είστε ένας ουδέτερος θεατής των προπονήσεων σας.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 3 λεπτών, 48 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 6
01:19

Ζω
00:00
08:21
03:48

Ιανουάριος – Δευτέρες χωρίς κρέας

Φεβρουάριος – δεν τρώει μετά το δείπνο

FEB Recap: Έκανα την ανάπτυξη του να μην τρώω μετά το δείπνο, ωστόσο δεν ήταν απόλυτη επιτυχία. Αυτή είναι ακόμα μια πρακτική στην οποία εργάζομαι, ωστόσο η δυσκολία του Φεβρουαρίου με απέκλεισε από το σνακ μετά το δείπνο κάθε βράδυ. Είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος που βελτιώνεται.

Μάρτιος Δυσκολία – Αυτό το μήνα έχω επιλέξει να κάνω ένα φαγητό καθώς και μια πρόκληση φυσικής κατάστασης.

Δυσκολία τροφής – Δεν τρώει μετά το δείπνο: Θα συνεχίσω να δουλεύω σε αυτή τη συνήθεια. Δεν παρέχω ακόμα;

Δυσκολία φυσικής κατάστασης – Shred της Monica’s 30 Day: Έχω βάλει μαζί μια λίστα με εύκολες ασκήσεις που θα κάνω κάθε πρωί. Είναι ουσιαστικά sit-ups, push-ups, ανελκυστήρες ποδιών, καταλήψεις καθώς και ασκήσεις βραχίονα. Είναι όλα απλά πράγματα που μπορώ να κάνω μόνος μου πριν κάνω οτιδήποτε άλλο. Αληθινά απαίτηση να επικεντρωθώ στο να είμαι πολύ πιο καλά στρογγυλεμένος αθλητής καθώς και να γίνω ισχυρότερος. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα βοηθήσει.

Σήμερα το πρωί η μητέρα μου, καθώς έκανα μια πρόωρη βόλτα καθώς και τότε έκανα μερικές από τις ασκήσεις τεμαχισμού των 30 ημερών, καθώς και συνέχισα να σταματάω να συνθέσω αυτό που πίστευα ότι πρέπει να συμπεριληφθεί.

Το πρωινό ήταν μια πίτσα PB PITA: Ολόκληρο το σιτάρι Pita εξαπλώθηκε με PB καθώς και ψεκάζει με κανέλα. Στη συνέχεια, κορυφή με μπανάνα “Pepperoni” καθώς και απολαύστε!

Ένα από τα πιο δύσκολα μέρη για τη ζωή στο MD είναι ότι δεν έφερα το σκυλί μου, Roxy. Είναι το Black Lab Mix στο καλύτερο (ο Bailey είναι ο σκύλος του αδελφού μου).

Κάναμε αυτή τη δύσκολη απόφαση μετά από πολύ πίστευα, καθώς ήταν εξαιρετικά δύσκολο για μένα. Όμως, η διαβίωση στο MD δεν υπονοείται ποτέ ότι ήταν μακροπρόθεσμα, καθώς κατανοήσαμε ότι το μικρό μας σπίτι θα ήταν εξαιρετικά ατυχές σε σύγκριση με το τεράστιο γκαζόν που παίρνει να περιπλανηθεί όλο το χρόνο στην Καλιφόρνια (ότι τα φιλικά προς το περιβάλλον πράγματα που βάζουν-AKA Turf είναι πολύ mia στο MD τώρα). The plan is to make sure we are able to take her anywhere we relocation next though. I can’t wait!!

I am so behind on emails as well as other home keeping stuff – I much better get on it!

I’ll see you men later ?

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Σώσει

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο