Αν έχετε παιδιά ηλικίας σχολείου (ή νεότερα!) Στο σπίτι, το γυμναστήριο μπορεί να είναι μια πολυτέλεια που απλά δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά σε καθημερινή βάση . Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές μητέρες και μπαμπάδες βρίσκουν λύσεις για προπονήσεις, προσαρμόζοντάς τους όποτε είναι δυνατόν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Άλλοι μετατρέπονται σε πολεμιστές του Σαββατοκύριακου και εγγραφούν για τοπικές αγώνες και ποδηλασίας. Εάν εξακολουθείτε να προσπαθείτε να βρείτε χρόνο για την εφαρμογή σας, εδώ είναι μερικές εύκολες (και ανόητες!) Ιδέες για να σας βοηθήσουν να βγάλετε βήματα χωρίς να ξοδέψετε πολύ χρόνο ή ενέργεια.

Κάντε λίγο επιπλέον…

1. Κάνοντας τα πιάτα; Multitask όταν στέκεστε στο νεροχύτη και φορτώστε το πλυντήριο πιάτων. Κάνετε μόσχοι αυξάνεται κατά το ξεπλένετε και σταματήστε να κάνετε μια καταλήψεως για κάθε πιάτο, μπολ ή γυαλί που βάζετε στο μηχάνημα.

2. Περιφερειακές διαφημίσεις – κυριολεκτικά. Επωφεληθείτε από τα διαλείμματα κατά την προβολή της τηλεόρασης. Σταθείτε με τα πόδια σας για πλάτος ώμου. Βάλτε το αριστερό σας πόδι για να συναντήσετε τα δεξιά, να πατήσετε και να επιστρέψετε στη θέση εκκίνησης. Επαναλάβετε με το καλύτερο πόδι. Συνεχίστε να περπατάτε μέχρι να επανέλθει η παράσταση.

3. Πηγαίνετε στον επάνω όροφο, και πάλι. Κάνοντας μια αγγαρεία που απαιτεί την παρουσία σας στον δεύτερο όροφο; γλιστρήστε σε μια επιπλέον πτήση στο δρόμο σας εκεί, περπατώντας επάνω, αμέσως γυρίζοντας για να κατεβείτε και περπατώντας ξανά.

4. γλιστρήστε στα βήματα κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας. Πάρκο στο πιο μακρινό σημείο, πάρτε τις σκάλες, πηγαίνετε στο τελευταίο πάγκο τουαλέτας, δοκιμάστε το sweatworking – κάθε επιπλέον πόδι προσθέτει επάνω.

Συμπεριλάβετε τα μικρά παιδιά…

5. Βάλτε ένα ποπ σταθμό, στρέψτε τον όγκο και ρίξτε ένα πάρτι χορού στο σαλόνι. 30 λεπτά από τις καλύτερες κινήσεις σας μπορούν να κάψουν περίπου 200 θερμίδες.

6. Μάρτιος πριν από τα γεύματα. Πάρτε την πρακτική να κάνετε ένα ταξίδι του σπιτιού ή να κάνετε έναν γύρο γύρω από το κατώφλι πριν καθίσετε για πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο.

7. Ετικέτα, πάπια, πάπια, χήνα, μπάτσοι και ληστές, ό, τι λέτε, είστε “αυτό!” σηκωθείτε και κυνηγήστε τα παιδιά!

8. Παίξτε Ακολουθήστε τον ηγέτη όταν είναι η σειρά σας για να δείτε το μικρό. Εάν πηγαίνει στην άλλη πλευρά του ναυπηγείου, θα έπρεπε να το κεφάλι και με αυτόν τον τρόπο. Αφήστε τον στο παιχνίδι ή να δείτε πόσο καιρό χρειάζεται για να παρατηρήσει τη μεγάλη του σκιά.

Ποιο είναι το κόλπο σας για να μείνετε σε φόρμα με παιδιά; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας στα παρακάτω σχόλια!

Αυτές οι πληροφορίες αφορούν μόνο εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν προορίζονται ως υποκατάστατο της ιατρικής διάγνωσης ή θεραπείας. Δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για να διαγνώσετε ή να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα υγείας ή μια κατάσταση. Πάντα να ελέγχετε με το γιατρό σας πριν αλλάξετε τη διατροφή σας, αλλάζοντας τις συνήθειες ύπνου σας, λαμβάνοντας συμπληρώματα ή ξεκινώντας μια νέα ρουτίνα γυμναστικής.

Kimberly Daly Farrell

Η Kimberly Daly Farrell είναι ο διαχειριστής στο Fitbit. Ένας πιστοποιημένος εκπαιδευτής υγείας και αυτοδιαγνωσμένος εξαρτημένος από τον Kimberly μελέτησε την ολοκληρωμένη διατροφή και έχει ολοκληρώσει τρεις μαραθώνιους. Έχει προηγουμένως κρατήσει συντακτικές θέσεις σε σχήμα, αίγλη, γυμναστική και καλά περιοδικά νοικοκυριού.