γρήγορες ακραίες περικοπές βάρους είναι μία από τις πιο επικίνδυνες και λιγότερο ρυθμιζόμενες μεθόδους στα αθλήματα μάχης. (Μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για να αποκτήσετε πρόσβαση στις αρχειοθετημένες θέσεις αυτού του ιστότοπου που απευθύνονται στο θέμα).

Σήμερα αποκαλύφθηκε (που αναφέρθηκε για πρώτη φορά από τον επίσημο ρεκόρ του MMA Kirik Jenness) ότι ο Αρκάνσας καθορίζει ότι η αθλητική αποζημίωση έχει περάσει ρυθμιστικές μεταρρυθμίσεις για την αντιμετώπιση του ζητήματος.

Σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη:

Το Αρκάνσας καθορίζει την αθλητική αποζημίωση που πραγματοποιήθηκε ιδιαίτερα ικανοποιητική στις 12:30 μ.μ. την Τρίτη 7/22/15 στον χώρο σεμιναρίων του 5ου ορόφου που βρέθηκε στο Υπουργείο Υγείας και Ευεξίας του Αρκάνσας (4815 W. Markham, στο Bit Rock). Η αποζημίωση που σκέφτηκε, καθώς και στη συνέχεια ψήφισε ομόφωνα για τον κανόνα να μειώσει τη δραστική κοπή βάρους, περιορίζοντας την ακραία αύξηση βάρους στο 7,5%. Τη Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2015, η εκτελεστική υποεπιτροπή του νομοθέτη του Αρκάνσας ψήφισε τον κανόνα που θα έχει αντίκτυπο για μέγιστο 120 ημέρες. Μέσα σε αυτό το χρονικό πλαίσιο, ο Αρκάνσας καθορίζει την αθλητική αποζημίωση πρέπει να προχωρήσει με την επίσημη διαδικασία λήψης κανόνων, συμπεριλαμβανομένης της δημόσιας περιόδου σχολίων.

Ο κανόνας έκτακτης ανάγκης για τους ερασιτέχνες θα καταλήξει να είναι αποτελεσματικός μέχρι την Τετάρτη 12 Αυγούστου 20150, καθώς η αποζημίωση πιστεύει ότι είναι απαραίτητη η άμεση εφαρμογή, δεδομένου ότι ο επικείμενος κίνδυνος για την υγεία του κοινού, την ασφάλεια καθώς και την ευημερία υπάρχει. Η αποζημίωση σημειώθηκε ότι υπήρχαν τρία μαχητικά γεγονότα πριν από τις 23 Αυγούστου 2015. Οι προωθητές για αυτές τις εκπομπές ενημερώθηκαν στις 22 Ιουλίου 2015, καθώς και αναμένουν την εμφύτευση του κανόνα έκτακτης ανάγκης στα γεγονότα τους.

Με βάση μια ερευνητική μελέτη 60 ημερών που εκτελείται από το Αρκάνσας καθορίζει την αθλητική αποζημίωση καθώς και τα ογκώδη ιατρικά ευρήματα, οι ερασιτέχνες μαχητές αφυδατώνονται για να «κάνουν βάρος». Από πάνω από 66 μαχητές που πολέμησαν στο Αρκάνσας τον Ιανουάριο, καθώς και τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, σχεδόν το 44% είχε κερδίσει πάνω από 15 λίβρες μεταξύ της ημέρας-πριν αξιολογήσει καθώς και την ημέρα των αξιολογήσεων, καθώς και ένας ανταγωνιστής μετακινήθηκε από το 174 Λίρες έως 206 λίβρες την ημέρα του αγώνα.

Επιπλέον, στις 18 Ιουλίου 2015 στο Fort Smith, AR, το 30% των περιόδων (ή συνολικά των 6) μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Η αφυδάτωση ανακαλύφθηκε σε τέσσερις από αυτές, καθώς και υποψίες στα άλλα δύο.

Εκτός από τα δεδομένα του Αρκάνσας καθώς και την εμπειρία, τα ιατρικά στοιχεία από τις παρουσιάσεις κατά τη σύνδεση των επιτροπών πυγμαχίας, πολλοί νευρολόγοι, ακόμη και η ένωση των γιατρών του Ringside, δημοσιεύουν παρόμοια στατιστικά στοιχεία για πάνω από δέκα χρόνια. Παρόλο που πολλές άλλες επιτροπές σκέφτονται παρόμοιους κανόνες, το Αρκάνσας είναι ο πρώτος που καθορίζει να περάσει καθώς και να εφαρμόσει τον περιορισμό κέρδους βάρους.

Ο κανόνας έκτακτης ανάγκης πρέπει να τεθεί στο κεφάλαιο 1 των κανόνων καθώς και στους κανονισμούς (που δημοσιεύθηκε τον Απρίλιο του 2014), καθώς και να διαβάσει:
Οποιοσδήποτε ερασιτέχνης μαχητικός αθλητικός ανταγωνιστής δεν πρέπει να κερδίσει περισσότερο από .075 (7 & 1/2 %) του προκαταβολικού βάρους του σωματικού βάρους, καθώς και σε καμία περίπτωση, δεν πρέπει να είναι δυνατή η δυνατότητα να κερδίσει το βάρος επαρκή για να ανεβαίνει περισσότερο από μια δημοσιευμένη κατηγορία βάρους για το συγκεκριμένο άθλημα του.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Σαν φόρτωση …

Σχετίζεται με

Η μεταρρύθμιση με τα μάτια της Καλιφόρνιας στο MMAMAY 12, 2015IN “California Battle Sports Law”
Η αθλητική αποζημίωση του Κάνσας φέρνει 20 μεταρρυθμίσεις μειών
Οι πιο γρήγοροι κίνδυνοι απώλειας βάρους που τεκμηριώθηκαν στο MMAJuly 16, 2014in “Μεταρρύθμιση μείωσης βάρους”