Χαίρετε! Πώς πάει? Σήμερα το πρωί είχα μια μεγάλη αποτυχία σε μια προσπάθεια να κάνω κάποια ταχύτητα εργασίας. Μάβα! Είναι αρκετά δύσκολο για μένα να το κάνω χωρίς επιπλέον εμπόδια.

ΤΡΕΞΙΜΟ:
Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

Τότε έφυγε – κριτική βιβλίων
Μια καλή σειρά ακρόασης – Βιβλίου και Podcast Review
Στη συνέχεια, έφυγε από τη Lisa Jewell – διαθέσιμη στο Audible, στο Amazon ή όπου πωλούνται βιβλία.

Είναι «τότε έφυγε» μια καλή ακρόαση; Εδώ είναι η κριτική μου!

Για πολύ περισσότερες κριτικές, συνδέσμους και ιδέες, ελέγξτε το runeatrepeat.com

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 4 λεπτών, 20 δευτερολέπτων

Επόμενο
5 λεπτά τρέξιμο προθέρμανση
05:34

Ζω
00:00
08:21
04:20

Εργάζομαι ταχύτητα σε αυτό το επίπεδο μέρος του τρέχοντος διαδρομής που είναι ακριβώς μισό μίλι μακριά. Είναι καλύτερο για τα 800s.

Αυτό δεν συμβαίνει ποτέ, οπότε δεν νομίζω ότι πρέπει να βρω μια νέα διαδρομή ακόμα, αλλά σκέφτομαι να κατευθυνθώ σε ένα κομμάτι την επόμενη φορά. Θα με έκανε να νιώθω τόσο φανταχτερό.

Δεδομένου ότι ήμουν αλιευμένος στο τρέξιμο μου γύρισα γύρω και έκανα λίγα μίλια προς την άλλη κατεύθυνση. Στη συνέχεια, χτύπησα το γυμναστήριο για μια τάξη δύναμης.

ΤΡΩΩ:

Είχα δύο πρωινά σήμερα το πρωί. Συχνά αυτό πρέπει να κάνετε.

Πρώτον, είχα κολοκύθα granola με γιαούρτι.

Στη συνέχεια, μερικά αυγά και τοστ.

Μετά το γυμναστήριο έτρεξα μερικά πράγματα και σχεδόν πέθανα. ΠΕΘΑΝΕ.

Δεν μπορώ καν να διαχειριστώ αυτό το κοστούμι μωρών koala. Πάρτε μου ένα μωρό! (Η ανιψιά μου δεν θα ταιριάζει σε αυτό, δεδομένου ότι πηγαίνει μόνο σε 12 μήνες.)

Το μεσημεριανό γεύμα ήταν μια τεράστια σαλάτα με κάποια τυχαία νέα χίλια νησιά ντύσιμο που πήρα πρόσφατα. Δεν ξέρω γιατί θα ήθελα να πάρω αυτό το είδος θεωρώντας ότι δεν θα το αγόραζα ποτέ, αλλά είναι καλό. Αυτό είναι επίσης Sriracha και κέτσαπ.

Το τραπέζι μου είναι πλήρως καλυμμένο με ένα έργο οργάνωσης, έτσι πήρα μια φωτογραφία στην καρέκλα. Κάποιος ενδιαφέρθηκε πολύ να το ελέγξει…

Βλέπω? Περνάω από το μακιγιάζ μου επειδή είναι ένα χαοτικό χάος. Όλα αυτά τα πράγματα μόλις ρίχτηκαν στον πάγκο ντους μου και με τονίζονταν.

Έτσι, έκανα ό, τι θα έκανε κάθε υπεύθυνη προσωπικότητα “τύπου C” σε αυτή την κατάσταση – το αγνόησα για 4 μήνες μέχρι να χειροτερέψει και στη συνέχεια αποφάσισα να το καθαρίσω. Από εκεί μετακόμισα τα πάντα στο τραπέζι της κουζίνας όπου το αγνόησα για 24 ώρες μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι χρειάζομαι το τραπέζι για φαγητό

Τρώγοντας> Η έλλειψη πειθαρχίας μου

Έτσι τελικά πέρασα όλα αυτά σήμερα. Ενώ έχεις ένα σνακ.

Πράγματα που δεν πρέπει να επαναλάβετε:

Τώρα στις συμβουλές του Big Butt … Σήμερα αγωνίζομαι τα νέα μου ombre geggings. Συνιστώ ανεπιφύλακτα γκέτες ή παντελόνια για οποιοδήποτε άτομο που έχει μια περιοχή του σώματός του που μπορεί να είναι μεγαλύτερη από τα άλλα μέρη κοντά του.

Ενώ προσπαθώ να αγκαλιάσω το σχήμα μου μισώ να αισθάνομαι αυτοσυνείδητος με αυτό που φοράω. Απλώς καταλήγετε να τραβάτε τα ρούχα σας ή να μην στέκεστε ψηλά ή αδέξια στέκεται στον τοίχο, οπότε κανείς δεν κοιτάζει την πλάτη σας (είναι μόνο εγώ;).

ΤΕΛΟΣ παντων.

Ombre γκέτες ή παντελόνια είναι κάπως εκπληκτικά γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι το μαύρο είναι αδυνατίσματα. Λοιπόν, αν το πιο σκοτεινό μέρος του παντελονιού σας είναι στο μεγαλύτερο μέρος του σώματός σας και το χρώμα παίρνει ελαφρύτερο προς τα μικρότερα μέρη σας, δημιουργεί μια πολύ πιο ισορροπημένη εμφάνιση. (Διαβάστε: Τα άκρα μου και οι μηροί μου είναι πολύ μεγαλύτεροι από τα μοσχάρια μου, γι ‘αυτό βοηθά να φαίνεται λίγο περισσότερο σαν αυτά τα μέρη του σώματος πρέπει να ανήκουν σε ένα άτομο και δεν είμαι ο κ. Potato Head ή κάτι τέτοιο.)

Παρακαλώ?

Ερώτηση: Πιστεύετε ότι πρέπει να πάρω το κοστούμι Koala για τη γάτα μου; Πόσο λυπηρό θα ήταν αυτό;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο