Γεια σας! Σήμερα έχω ένα υπέροχο σχέδιο κατάρτισης του Μαραθωνίου για να μοιραστώ. Στις αρχές του έτους σας ρώτησα (οι αναγνώστες μου, οι φίλοι, οι εχθροί, οι φρενίτες, οι ξένοι στο δρόμο …) “Ποιοι είναι οι στόχοι σας για το έτος;”

Και πολλές από τις απαντήσεις περιελάμβαναν τους στόχους λειτουργίας. Παρατήρησα ότι ο πιο τυπικός στόχος ήταν και
Τα τελευταία μου βίντεο

Η τρέχουσα συμβουλή παραμένει υγιής κατά τη διάρκεια της επιδημίας Covid19
Τρέχουσα συμβουλή για να παραμείνετε υγιείς κατά τη διάρκεια της επιδημίας του κορώνα. Μπορείτε να τρέξετε καθώς και να περπατήσετε έξω κατά τη διάρκεια της διαμονής στο σπίτι; Εδώ είναι μια υπενθύμιση για να σας βοηθήσουμε να αποτρέψετε την επαφή με τη συμφωνία σας …

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 2 λεπτών, 25 δευτερολέπτων

Επόμενο
Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 4
01:21

Ζω
00:00
08:21
02:25

Α. “Εκτελέστε τον πρώτο μου μισό μαραθώνιο!” ή

Β. “Εκτελέστε ένα υπο -2ωρο μισό μαραθώνιο!”

Ας ελπίσουμε ότι είστε καλά στη μέθοδο σας για την επίτευξη αυτών των στόχων – το έτος είναι η μισή μέθοδος!

Αλλά αν εξακολουθείτε να θέλετε να χτυπήσετε 13,1 μίλια από τη λίστα, έχω ένα πρόγραμμα κατάρτισης μισού μαραθωνίου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Το σχέδιο είναι παρακάτω για να εκτυπώσετε, να συμμορφωθείτε με, τατουάζ στο άκρο σας, να δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο Facebook καθώς και στο Instagram!

Εάν ξεκινήσετε την επόμενη εβδομάδα, θα είστε έτοιμοι να τρέξετε μισό μαραθώνιο μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου – ακριβώς εγκαίρως για το RNR LA Half Marathon, Disney Wine καθώς και το Dine Half Marathon καθώς και πολλές περισσότερες φυλές πτώσης/χειμώνα!

Μπόνους: Θα συμπληρώσω αυτό το σχέδιο κατάρτισης με τακτικά check-in εβδομαδιαία για τις επόμενες 12-14 εβδομάδες για να σας βοηθήσουν να σας κρατήσουν υπεύθυνοι με συμβουλές καθώς και πρόσθετες πληροφορίες για να σας βοηθήσουν!

Στείλτε μου email ή αφήστε ένα σχόλιο με κάθε είδους ανησυχίες που έχετε καθώς εκπαιδεύετε! Θα τους απαντήσω στις κανονικές αναρτήσεις check-in.

Μπόνους #2: Αν συνεχίσω αυτό το γελοίο διεγέρστε την πρόσληψη, μπορεί να το έχω μέσα μου για να τρέξω με έναν από εσάς! Είμαι αναπηδώντας από τις μεθόδους εδώ, καθώς και δεν θα πειράξει ένα combo τρέξιμο/διακοπές με μερικά από τα αγαπημένα μου.

Είναι ένα σχέδιο κατάρτισης μισού μαραθωνίου 12 εβδομάδων, καθώς και αυτό σας παρέχει πολύ χρόνο για να τρέξετε μισό πριν τελειώσει το έτος. Heck, τρέξτε το πριν από την ημέρα των ευχαριστιών! Ή ανακαλύψτε ένα μισό μαραθώνιο Τουρκία Trot!

Σχέδιο κατάρτισης μισού μαραθωνίου για αρχάριους

Εκτυπώσιμο ημερολόγιο μισού μαραθωνίου εδώ

Αυτό το σχέδιο κατάρτισης μισού μαραθωνίου των 12 εβδομάδων είναι το πρώτο επίπεδο. Αυτό το σχέδιο προϋποθέτει ότι εκτελείτε 3-4 ημέρες την εβδομάδα αρκετά σταθερά, καθώς και έχουν τρέξει μερικά 5Ks καθώς και 10Ks. Επίσης, θα πρέπει να είστε σε θέση να τρέξετε 5 μίλια σε ένα πάτημα καθώς το μακροπρόθεσμο ξεκίνημα ξεκινά στα 5 μίλια για την πρώτη εβδομάδα.

Κανόνες σχεδίου κατάρτισης μισού μαραθωνίου:

1. Ακούστε το σώμα σας. Εκπαιδεύστε σοφός, καθώς και να ακούσετε τι σας λέει το σώμα σας από την άποψη της ώθησης ή της ανάπαυσης ή οτιδήποτε άλλο. Να είστε προσεκτικοί καθώς και να διασκεδάσετε!

2. Εσύ. Δεν έχει σημασία αν είστε νέος δρομέας, Ολυμπιονίκης ή οτιδήποτε μεταξύ … εσείς. Αυτό σημαίνει ότι κάνετε το καλύτερό σας, ακούστε το σώμα σας σε κάθε τρέξιμο καθώς και δεν ανησυχείτε για τη σύγκριση.

3. Αυτό υποτίθεται ότι είναι διασκεδαστικό! Κάντε το καλύτερό σας, ωστόσο μην τονίζετε.

4. Μην με κρατάτε υπεύθυνο αν τραυματιστείτε κατά την κατάρτιση – ειδικά αν δεν εμπιστεύεστε το σχέδιο καθώς και να τρέξετε επιπλέον ή να κάνετε κάτι σαν να τρέχετε με πόνο στο γόνατο.

5. Κρατήστε με υπεύθυνο αν ικανοποιείτε τα παρόμοια της ζωής σας στον αγώνα καθώς και με προσκαλείτε στο γάμο.

6. Η τηλεφωνική κλήση των πρώτων 3 εβδομάδων για την Τρίτη σας θα είναι σε λοφώδες πρόγραμμα ή περιοχή. Θα μιλήσουμε για βήματα πριν από την 4η εβδομάδα.

Αυτό το σχέδιο λειτουργεί για οποιοδήποτε είδος μισού μαραθωνίου – σχεδιάστε να ξεκινήσετε την προπόνηση με μια εξαιρετική βάση που τρέχει περίπου 12 έως 14 εβδομάδες έξω.

Επερχόμενοι μισοί μαραθώνιοι…

Rock n Roll Los Angeles Half Marathon – 25 Οκτωβρίου

Disney Wine & Dine Half Marathon – 7 Νοεμβρίου

Οι εκδηκητές μισού μαραθωνίου στη Disneyland – 15 Νοεμβρίου

Rock n Roll Las Vegas Half Marathon – 15 Νοεμβρίου

Ερώτηση: Έχετε τρέξει μισό μαραθώνιο; θέλω να??

Για τι εκπαιδεύετε τώρα;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

15Save

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

15
Καρφίτσα

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο