Γεια σας! Το τρέξιμο #3 για το 2016 ολοκληρώνεται, αλλά πριν χτυπήσω το πεζοδρόμιο έπρεπε να βρω ένα ζευγάρι σορτς που τρέχει. Η απίστευτα χαριτωμένη (αλλά πολύ κακή) αρκούδα μασούσε μέσα από δύο ζευγάρια !!

Grrrrrrrrr. Είναι σπασμένος.
Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

Δοκιμή αντισωμάτων Covid 19
Πήρα τη δοκιμή αντισωμάτων Covid19. Δείτε πώς πήγε και τα αποτελέσματα!

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 5 λεπτών, 19 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Ιδέες μάσκας προσώπου για το τρέξιμο και το περπάτημα έξω
07:15

Ζω
00:00
08:21
05:19

Ευτυχώς, βρήκα ένα ζευγάρι σορτς τρέξιμο για να φορέσει και να χτυπήσει το πεζοδρόμιο. Δεν ταξιδεύω με πολλά, γι ‘αυτό θα πρέπει να χτυπήσω το κατάστημα σήμερα για πολύ περισσότερα ρούχα! Μαντάρισμα.

Ήταν τελικά εκπληκτικό και συννεφιασμένο σήμερα. Έχει περάσει στη δεκαετία του ’80 και απίστευτα υγρή κάθε μέρα, θεωρώντας ότι έχω επιστρέψει στη Φλόριντα, γεγονός που καθιστά πιο δύσκολο να τρέξει (και πιο ιδανικό και λιγότερο διασκεδαστικό). Σήμερα ήταν καλύτερο και μου άρεσε.

5 μίλια έγινε. 25 μίλια από το / 2016 για να τρέξει το έτος !! (Ευχαριστώ για όλες τις ιδέες για το ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή που θα χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση των χιλιομέτρων.)

Πήρα επίσης τα σκυλιά για μια απίστευτα σύντομη βόλτα.

Και οι γείτονες του Fam του Ben έφεραν γεμισμένα μύδια μόνο και μόνο επειδή είναι ωραία. Ήταν επικεφαλής σε ένα πάρτι και έκαναν επιπλέον. Πόσο υπέροχο είναι αυτό;!

Το δείπνο χθες το βράδυ ήταν υγιές γιατί ήξερα ότι κατευθυνθήκαμε για μερικές απολαύσεις! Ζω για ποπ κορν κινηματογραφικών ταινιών.

Χθες το βράδυ ο Ben και εγώ κατευθυνθήκαμε στις κινηματογραφικές ταινίες για να δούμε το σπίτι του μπαμπά. Μπορώ να απολαύσω μόνο τις κωμωδίες γιατί όλες οι άλλες κινηματογραφικές ταινίες με ενοχλούν ή με κάνουν να βαρεθούν.

Κατά τη διάρκεια της κινηματογραφικής ταινίας απολαμβάνει…

Σκέψεις για την ταινία: Μου αρέσει ο Will Ferrel (ξέρατε ότι είναι δρομέας;!). Αυτός και ο Mark Walhberg κάνουν μια καταπληκτική ομάδα. Νομίζω ότι οι άλλοι άνθρωποι ήταν λίγο καλύτεροι, αλλά αυτό είναι αστείο. Ο Walberg είναι πολύ ευχάριστος για να δούμε. Είναι ένα που μπορείτε να περιμένετε στο σπίτι, αλλά μου αρέσει να υποστηρίζω κωμωδίες.

Δημοσίευση κινηματογραφικών αδιευκρίνιστων….

ΕΡΩΤΗΣΗ: Σε κλίμακα 1 έως 10 πόσο σας αρέσει το ποπ κορν κινηματογραφικής ταινίας;

Εγώ: 12.

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε να επιλέγετε αυτά:

Τρέξιμο στο Marco Island Florida 2021

Τρέξιμο στο Marco Island Florida 2021

Πού να τρέξει στο νησί Marco Florida. Τρέχοντας ιδέες για ταξίδια και καλοκαιρινά ταξίδια στην παραλία. Florida Run Blog και

Συνολικά μίλια και το καλύτερο Φεβρουάριο του 2021

Συνολικά μίλια και το καλύτερο Φεβρουάριο του 2021

Πόσο πολλά μίλια τρέξατε αυτό το μήνα; @RuneAtrepeat Instagram Story Θέμα για τους δρομείς. Καλύτερη εκτέλεση και τρώει για

Με την ευχαρίστηση του νέου έτους από το Run Eat Repeat!

Με την ευχαρίστηση του νέου έτους από το Run Eat Repeat!

Χαρτική Πρωτοχρονιά !! Επιστρέφω από το Lil Time Off και θέλω να σας στείλω τις καλύτερες ευχές για το 2022. Μου λείπεις και το blogging και F

Ποτέ δεν έχω ποτέ παιχνίδι για δρομείς γύρο 2

Ποτέ δεν έχω ποτέ παιχνίδι για δρομείς γύρο 2

Ποτέ δεν έχω ποτέ παιχνίδι για τους δρομείς @RuneAtrepeat λαμβάνοντας υπόψη ότι πήρα το πρώτο μου DNF για το Long Beach Marathon είναι χρόνος παιχνιδιού! H

Αγαπημένες μάρκες ρούχων που τρέχουν ιδανικά τώρα, ποιες είναι οι ερωτήσεις εργασίας μου και ανθρώπινου δυναμικού

Αγαπημένες μάρκες ρούχων που τρέχουν ιδανικά τώρα, ποιες είναι οι ερωτήσεις εργασίας μου και ανθρώπινου δυναμικού

Οι αγαπημένες μου μάρκες εργαλείων και πρέπει να έχω ρούχα και παπούτσια. Συμβουλές μαραθωνίου. Τρέξιμο και καρδιακό ρυθμόΤρέχοντας το Σαββατοκύριακο και κατανάλωση ενημερώσεων

Τρέχοντας το Σαββατοκύριακο και κατανάλωση ενημερώσεων

Γειά σου! Πώς πάει? Έχω μια γρήγορη ανασκόπηση του τρέχοντος, τρώγοντας και … επαναλαμβάνοντας. Ω, και τελικά καταγράφω

⚡ από το ShareaHolic

.