από τον Cade Thomas

Ω, το δράμα. Δεν υπάρχει καμία ανησυχία ότι το πρωταρχικό πράγμα που χωρίζει το bodybuilding σήμερα από οποιοδήποτε είδος άλλου χρόνου στην ιστορία του είναι η αλήθεια που όλοι καθώς και ο σκύλος τους έχει έναν προπονητή. Crap – Όλοι καθώς και ο σκύλος τους είναι προπονητής. Η ιδέα να έχετε κάποιον έμπειρο να σας οδηγήσει με ένα διαγωνισμό προετοιμασίας ή έναν εμπειρογνώμονα που στρατολογεί τη βοήθεια ενός “γκουρού” για να τον πάρει στο επόμενο επίπεδο δεν είναι ξεχωριστή για αυτή τη σύγχρονη ηλικία, ωστόσο έχει σπείρει εκτός ελέγχου.

Έχω ήδη χτυπήσει στις λεγεώνες των Nobodies που αξιοποιούν αυτό το μοτίβο, αποκαλώντας τους προπονητές όταν δεν έχουν καμία επιχείρηση να προπονούν κανέναν (ακόμη και τον εαυτό τους). Ένα πιο ανησυχητικό μοτίβο που έρχεται στο φως είναι οι προπονητές που φέρεται να συνταγογραφούν συμβουλές που προσγειώνουν τους αθλητές τους στο νοσοκομείο ή χειρότερα. Ο λόγος για τον οποίο η λέξη “δήθεν” είναι εξαιρετικά σημαντική σε αυτή την κατάσταση είναι ότι οι πληροφορίες που διαδίδονται σχετικά με τα περιστατικά συνήθως προέρχονται από το στόμα (γνωστό και ως πληκτρολόγιο) κάποιου που επίσης προπονούν τους αθλητές, καθώς και θα μπορούσε να επωφεληθεί από τη συκοφαντία ενός ακόμη προπονητή.

Με το επίπεδο κορεσμού να είναι τόσο ακραίο στην αγορά προγύμνασης, οι άνθρωποι αγωνίζονται να χωριστούν. Έχουμε δει πολλά προγράμματα κατάρτισης με κομψά ονόματα καθώς και με τεχνικές δίαιτας με έντονη διατροφή που διαφημίζονται ως μεθόδους για τον εαυτό μας εκτός από το πακέτο. Δεν αισθάνομαι ότι θα ήταν δίκαιο να μην είμαι πολύ λιγότερο προσεκτικός όταν δέχτηκε τις κατηγορίες ως ευαγγέλιο. Ταξιδούν σε άλλους ανθρώπους ως ανίκανοι να κάνουν ένα μεγάλο έργο ή ακόμα και να παρέχουν επικίνδυνες προτάσεις για τους ανθρώπους είναι μια σίγουρη μέθοδος τερματισμού για να χτυπήσετε τον εαυτό σας στο πίσω Υψηλά ηθικά καθώς και να ασχολούνται εξαιρετικά για την υγεία των πελατών τους. παραδοχή ποιοι μπορεί να σκεφτούν για το επόμενο διαγωνισμό τους για να αποτρέψουν τη δολοφονία ενός φτωχού προπονητή;

Από την άλλη πλευρά, μερικοί από τους ανθρώπους που κάνουν τις κατηγορίες το κάνουν με το καλύτερο επιτόκιο της ανταγωνιστικής γειτονιάς. Μπορεί να είναι εξαιρετικά απογοητευτικό να βλέπετε τους ανθρώπους να λένε να κάνουν πράγματα που προσωπικά σκέφτεστε για περιττό (είτε εντελώς είτε για το συγκεκριμένο άτομο εκείνη τη στιγμή), καθώς πιστεύω ότι αν μπορείτε να δηλώσετε με απόλυτη βεβαιότητα ότι καταλαβαίνετε χωρίς αμφιβολία είναι συμβαίνει ότι είναι ένα αξιοσέβαστο πράγμα για την ευαισθητοποίηση. Κάποιος μπορεί να υποδείξει ότι ενδεχομένως είναι καλύτερο να το δημοσιοποιήσετε ότι διαφωνείτε με μια συγκεκριμένη λίστα τεχνικών καθώς και να αφήσετε ονόματα από αυτό, ωστόσο η αντίθετη διαφωνία θα ήταν ότι αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί για παθητική επιθετική ή ακόμα πιο δυνητικά κατασκευασμένη Μόνο για άλλη μια φορά για να φτιάξετε τον εαυτό σας καλό.

Δεν υπάρχει σωστή ή λανθασμένη μέθοδος για να το χειριστείς, σίγουρα πηγαίνει σε κατάσταση κατάστασης. Αυτό ήταν φαινομενικά πιο χαρακτηριστικό καθώς περνούν οι μήνες, καθώς και αυτό σημαίνει ότι περισσότεροι άνθρωποι τραυματίζονται ή απλώς περισσότεροι άνθρωποι στέκονται εναντίον τους.

Οπουδήποτε μια συζήτηση ή διαφωνία έχει περάσει πάνω από αυτό το θέμα, το πρωταρχικό δίλημμα βράζει σε αυτό. Οι προπονητές είναι υπεύθυνοι για την παροχή συμβουλών ανταγωνιστών που οδηγούν σε κάποιο είδος ζημιάς ή είναι το καθήκον του αθλητή να κάνει τις δικές του επιλογές, καθώς και να διαχειριστεί αυτό που κάνουν με το δικό τους σώμα; Δύο στρατόπεδα υπάρχουν σε αυτό το θέμα, καθώς αισθάνομαι ότι το πρωταρχικό ζήτημα βράζει κάτω από την έλλειψη εκπαίδευσης για λογαριασμό του bodybuilder. Ποτέ μην βάζετε τίποτα στο σώμα σας για το οποίο δεν είστε ενημερωμένοι! Εάν κάτι σας κάνει να αισθάνεστε άβολα, πείτε στον προπονητή σας καθώς και να ρωτήσετε αν υπάρχει μια εναλλακτική τεχνική που μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Εάν ένα συγκεκριμένο φάρμακο ή πρωτόκολλο σας φαίνεται τρελό, τότε μην το κάνετε! Είναι όσο μπορείτε να καταλάβετε τι είναι ένας αποδεκτός κίνδυνος καθώς και αυτό που ενδέχεται να στείλετε τον κώλο σας στο νοσοκομείο. Πιστεύω ότι θα πρέπει να είστε σε θέση να εμπιστευτείτε το άτομο που πληρώνετε για αυτή τη συμβουλή, ωστόσο δεν μπορώ να κατανοήσω κάποιον που δεν θέλει να είναι επαγγελματίας ενεργός στην εκπαίδευση για το τι κάνουν.

Όλοι καταλαβαίνουμε ότι τα διουρητικά είναι ένας πρωταρχικός ένοχος στο bodybuilding που σχετίζονται με προβλήματα υγείας και ευεξίας, οπότε ίσως είναι καιρός να εξεταστούν σε διαφορετικό φως από τους ανταγωνιστές. Καθώς το ποσό των προπονητών συνεχίζει να πολλαπλασιάζεται, πιστε