σχεδόν καθημερινά κατά τη διάρκεια διατροφικών συνεδριών στο γραφείο μου, οι πελάτες λένε: “Θέλω η μαμά μου να βρει για μια επίσκεψη”, ή “ο σύζυγός μου πρέπει να σας δει. ” Δηλώσεις όπως αυτές με κάνουν να σκαρφαλώσω.

Καταλαβαίνω όλα καλά από το να το κάνω για πολύ μεγάλο χρονικό εργασία. Εκτός από το γεγονός ότι έχω εντελώς ότι η παρακολούθηση ενός μέλους του νοικοκυριού αγνοεί την υγεία και την ευεξία του μπορεί να είναι δύσκολη και απογοητευτική. Έτσι ακριβώς πώς αποτρέπετε το τυπικό σφάλμα της αγοράς φυσικής ικανότητας καθώς και της υγείας; Ακριβώς εδώ είναι πέντε απλές μεθόδους για να πάρετε το σημείο και να το κάνετε να κολλήσετε.

1. Κάντε το μαζί

Είτε πρόκειται για μια βόλτα στο πάρκο, παίζοντας τένις ή εγγραφείτε σε μια υγιεινή τάξη μαγειρέματος, υποδηλώνοντας να ικανοποιήσετε για μια δραστηριότητα είναι συχνά πολύ καλύτερη από ό, τι “πρέπει να το κάνετε αυτό”. Επιπλέον, η επεξεργασία ή η άσκηση με έναν φίλο ή σε ομάδες ενισχύει το όφελος του. Έτσι το κάνετε μαζί!

2. Αναφέρετε το καθώς και αφήστε το να φύγει

Χθες, έλαβα ένα φωνητικό ταχυδρομείο από έναν πιθανό πελάτη λέγοντας: “Είχα την επαγγελματική σας κάρτα για δύο χρόνια.” Μου άρεσε να ακούω αυτό, καθώς κατάλαβα ότι αυτός ο πελάτης περίμενε μέχρι το χρονοδιάγραμμα να φαινόταν σωστό. Εάν καταλαβαίνετε έναν φανταστικό εκπαιδευτή γυμναστικής ή εκπαιδευτή γιόγκα, δώστε στη μαμά σας το να έρθει σε επαφή με πληροφορίες. Μετά από αυτό το φερμουάρ! Μην δηλώνετε μια ακόμη λέξη γι ‘αυτό.

3. Παραγγείλετε τη σαλάτα kale

Ακόμα κι αν ένα μέλος του νοικοκυριού χλευάζει τις υγιείς επιλογές σας, αυτό σημαίνει ότι παρατηρούνται. Η δική μου μαμά χρησιμοποίησε για να κυλήσει τα μάτια της όταν ρώτησα τους αγωνοδίκες για την προετοιμασία συγκεκριμένων πιάτων, ωστόσο πίνει τώρα kombucha καθώς και πηγαίνει στην αγορά του αγρότη. Λίγη επιρροή μπορεί να προχωρήσει πολύ.

4. Βάλτε το γραπτώς

Μόλις κυκλοφόρησα πρόσφατα ένα βιβλίο. Εγώ όταν το συνέθεσα, οραματίστηκα τις γυναίκες ηλικίας μου (40 ετών) ή νεαρή την ανάγνωση. Ένα αστείο πράγμα συνέβη μετά την απελευθέρωσή του. Άρχισα να ακούω πράγματα όπως: “Παρείχα τη μαμά μου το βιβλίο σας καθώς και τώρα ψεκάζει σπόρους κάνναβης σε ό, τι και έχει χάσει πέντε κιλά”. Υπάρχει κάτι για την αποστολή ενός άρθρου ή ενός βιβλίου που είναι λιγότερο τρομακτικό. Μπορούμε να ελέγξουμε την ιδιωτικότητα των σπιτιών μας. Δεν υπάρχει καμία πίεση για να κάνουμε τροποποιήσεις, καθώς κανείς δεν καταλαβαίνει εάν ή ακριβώς πόσο διαβάζαμε.

5. Μην το κάνετε την Ημέρα της Μητέρας

Αυτή την Κυριακή, αν είστε τυχεροί για να περάσετε χρόνο με τη μαμά, το σύζυγό σας ή τα παιδιά σας, μην χρησιμοποιείτε την ημέρα ως παρέμβαση υγείας και ευεξίας. Καταλαβαίνω ότι είναι δελεαστικό, ειδικά αν δεν συγκεντρωθείτε ως νοικοκυριό όλα αυτά συχνά. Ωστόσο, κρατήστε το ελαφρύ! Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τα γενέθλια καθώς και για τις διακοπές. Δεν υπάρχει καμία απαίτηση να παραβιάσετε την ημέρα εάν ένα δώρο, ένα σχολιασμό ή καλά νόημα επανάκλιση.

Αυτές οι πληροφορίες είναι για ακαδημαϊκές λειτουργίες μόνο καθώς και δεν εννοείται ως υποκατάστατο της ιατρικής διάγνωσης ή θεραπείας. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτές τις πληροφορίες για τη διάγνωση ή τη θεραπεία ενός προβλήματος ή κατάστασης υγείας και ευεξίας. Επιθεωρήστε πάντα τον γιατρό σας πριν μεταβάλετε τη διατροφή σας, μεταβάλλοντας τις συνήθειες του ύπνου σας, λαμβάνοντας συμπληρώματα ή ξεκινώντας μια νέα ρουτίνα φυσικής κατάστασης.

Lauren Slayton

Η Lauren Slayton, MS, RD, είναι ο συγγραφέας του βιβλίου του Bit of Thin καθώς και του δημιουργού του blog του FoodTrainers.