Η έννοια της “παραγωγής ιστορίας” είναι ένας απεριόριστος όρος που χρησιμοποιείται για να τιμήσει τα άτομα καθώς και τα γεγονότα που έχουν βλάψει τα εμπόδια στον τομέα τους. Ενώ τα οικοδομικά ονόματα σε αθλήματα όπως ο Michael Jordan, ο Tiger Woods, καθώς και η Serena Williams είναι εικονίδια στο άθλημά τους καθώς και έχουν αλλάξει το παιχνίδι μόνιμα καθώς και με μεγάλη ιστορία, τα εγχειρίδια συχνά δεν θυμούνται να αναφέρουν εκείνους που άνοιξαν τη μέθοδο για για για τους.

Οι πρώτοι μαύροι αθλητές στην τοποθεσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι ασφαλιστικοί ισχυρίζονται τους τίτλους του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, καθώς και να πάρουν τις ανισότητες που ασχολήθηκαν με τον αθλητισμό στο τελικό δικαστήριο για να πολεμήσουν για τα δικαιώματά τους ήρθαν δεκαετίες πίσω, καθώς και η διεγερμένη τροποποίηση σε κάθε σημαντικό άθλημα. Στο Buy για να συνεχίσετε να διαμορφώνει ένα πολύ καλύτερο μέλλον για τους αθλητές οποιουδήποτε τύπου φυλής, φύλου, ικανότητας ή φόντου, πρέπει να κοιτάξουμε πίσω τους ανθρώπους που μας βοήθησαν να φτάσουμε τόσο στην πρώτη θέση.

Αναγνωρίζοντας ότι πρέπει να γίνει πολύ περισσότερη δουλειά, ας γιορτάσουμε αυτόν τον Μήνα Μαύρης Ιστορίας παρέχοντας ευχαριστίες σε εκείνους που ήρθαν μπροστά μας, καθώς και να συνεχίσουμε να παρακινήσουμε τη νέα γενιά αθλητών όπως η Naomi Osaka καθώς και ο Gabby Douglas να πετύχουν.

Ελέγξτε αυτούς τους οκτώ μαύρους αθλητές που ίσως να μην έχετε ακούσει παρακάτω, καθώς και να ενεργοποιήσετε την τιμή τους!

Κύριος Taylor

Γεννήθηκε ο Marshall Walter Taylor καθώς και το παρατσούκλι “Major Taylor” ως παιδί, κατέληξε να είναι ο δεύτερος παγκόσμιος πρωταθλητής της Αφρικής σε οποιοδήποτε είδος αθλητισμού αφού κατέληξε να είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας το 1899. Ενώ προσπάθησε να αγωνιστεί στο Jim Crow Εποχή, ασχολήθηκε με πολλές δυσκολίες στο δρόμο προς τον ανταγωνισμό. Καταγράφηκε ως ο ταχύτερος ποδηλάτης στον κόσμο, καθώς και σταθερά υποστηριζόμενος για την ικανότητά του να σκεφτεί καθώς και να αποσυναρμολογήσει τις πολιτικές “λευκού” στην ποδηλασία.

William Dehart Hubbard

Ο Χάμπαρντ ήταν ο πρώτος Αφρικανός Αμερικανός που κέρδισε ένα χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες σε ιδιωτικό άθλημα. Κέρδισε το μακρύ άλμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού του 1924 με ένα άλμα ρεκόρ 24 ποδιών καθώς και 5 1/8 ίντσες.

Ενώ ο Χάμπαρντ το ολοκλήρωσε στη δεκαετία του ’20, συχνά δεν ξεπερνάμε την ύπαρξη μαύρων Αμερικανών στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέχρι τους Γερμανούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 1936, όπου ο Jesse Owens άρπαξε τέσσερα κομμάτια καθώς και χρυσά μετάλλια. Ωστόσο, οι ίδιοι Ολυμπιακοί Αγώνες του ’36 είχαν πραγματικά 17 άλλους μαύρους αθλητές να κάνουν και τα μετάλλια.

Ora Washington

Η Ora Washington ονομάστηκε ο πρώτος μαύρος αθλητικός αθλητής της Αμερικής, αν και δεν έλαβε την αναγνώριση που άξιζε, ακόμη και μετά τη νίκη των εννέα αμερικανικών τίτλων τένις, καθώς και των δύο διπλών τίτλων. Ένα κέντρο για το Tribunes της Φιλαδέλφειας καθώς και το Germantown Hornets. Η Ουάσιγκτον αποτιμάται καθώς και τα βήματα στον αθλητικό κόσμο κάθε φορά που οι γυναίκες κοίταζαν για να συμμετάσχουν ακόμη και. Εκπαιδεύτηκε, καθώς και καθοδηγούσε την Althea Gibson, η οποία κατέληξε να είναι ο πρώτος μαύρος παίκτης για να κερδίσει έναν τίτλο Grand Slam.

Althea Gibson

Πριν από τον Άρθουρ, υπήρχε Althea. Η Althea Gibson ήταν ο πρώτος μαύρος παίκτης που κέρδισε ποτέ έναν τίτλο Grand Slam το 1956 καθώς και το ’57. Ήταν επίσης ένας απίστευτος παίκτης γκολφ, καθώς και στη δεκαετία του 1960 κατέληξε να είναι ο πρώτος μαύρος που αγωνίζεται στην περιοδεία γκολφ των γυναικών.

Mahmoud Abdul-Rauf

Πριν ο Kaepernick πήρε ένα γόνατο στο γήπεδο, ο Mahmoud έμεινε καθισμένος κατά τη διάρκεια του αστέρι spangled banner σε όλα τα παιχνίδια το ’95 καθώς και το ’96. Ο τότε φρουρός σημείων για το Denver Nuggets πήρε μια ανάρτηση ενός παιχνιδιού, καθώς και για να σταθεί για να σταθεί, ωστόσο, επέτρεψε να υποκύψει το κεφάλι του σε αναγνώριση της ισλαμικής πίστης του.

Surya Bonaly

Εκείνοι που είναι οπαδοί του πατινάζ είναι πιθανότατα εξοικειωμένοι με την Surya Bonaly, καθώς είναι ο μοναδικός σκέιτερ για να προσγειωθεί ένα backflip σε ένα skate, ένα βήμα μακρύ απαγορεύεται σε πατινάζ, λαμβάνοντας υπόψη ότι τα μέσα της δεκαετίας του ’70.

Ενώ η Surya δεν πήρε ποτέ ολυμπιακό μετάλλιο, είναι ένας τριπλός ασημένιος μετάλλιος του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στην μεταγενέστερη κατοχή του Bonaly έχει καταλήξει να είναι υποστηρικτής μιας ένωσης που στοχεύει στην καταπολέμηση του ρατσισμού, της βίας, καθώς και των διακρίσεων στον αθλητισμό στη Γαλλία. Ο μόνος μαύρος ολυμπιονίκης, ο Σκοτάρ ήταν ο Ντέμπι Τόμας το 1988.

Cheryl White

Ο Cheryl White ήταν ο πρώτος μαύρος θηλυκός αναβάτης. Έλαβε μέρος στον πρώτο της αγώνα το 1971, ενώ έβαλε τελευταία, έκανε επιστροφές αργότερα στην κατοχή της, καθώς έθεσε το ρεκόρ για να είναι η πρώτη γυναίκα αναβάτης για να κερδίσει πέντε αγώνες σε μια μέρα.

Μέχρι τη στιγμή που αποχώρησε το 1992, είχε κερδίσει 750 αγώνες συνολικά.

Πλημμύρα

Όταν οι πλημμύρες καθώς και άλλοι συμπαίκτες μεταφέρθηκαν στους Phillies, σηκώθηκε ενάντια στις συμβάσεις που οι παίκτες έπρεπε να ενδείξουν ότι ελαχιστοποιούσαν τα δικαιώματά τους να ζυγίζουν τις συναλλαγές για τον εαυτό τους. Δεν αισθάνθηκε ότι πρέπει να ξεριζώσει τη ζωή του για να βγει σε μια πόλη με τους οπαδούς που σκέφτηκε για κανονικά ρατσιστική, καθώς και το 1972 Curt Flood, ένας κεντρικός fielder για τους Cardinals, πήγε στο UltimateΔικαστήριο εναντίον του Επίτροπου Μπέιζμπολ Bowie Kuhn για να πιέσει το τι αργότερα κατέληξε να είναι δωρεάν εταιρεία για ειδικούς αθλητές.

Αυτές οι πληροφορίες είναι για ακαδημαϊκές λειτουργίες μόνο, καθώς δεν εννοείται ως υποκατάστατο της ιατρικής διάγνωσης ή θεραπείας. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτές τις πληροφορίες για τη διάγνωση ή τη θεραπεία ενός προβλήματος ή ευεξίας υγείας και ευεξίας. Επιθεωρήστε πάντα τον γιατρό σας πριν μεταβάλετε τη διατροφή σας, μεταβάλλετε τις συνήθειες του ύπνου σας, λαμβάνοντας συμπληρώματα ή ξεκινώντας μια νέα ρουτίνα φυσικής κατάστασης.