Η νέα ενημερωμένη εμφάνιση του ηλεκτρονικού ταμπλό Fitbit.com είναι τώρα ζωντανή και θέλαμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για να αναδείξουμε τι νέο υπάρχει.

Για αρχάριους, όλα έχουν ενημερωθεί με ένα φρέσκο παλτό χρώματος και νέα χρώματα. εντελώς νέος στον πίνακα ελέγχου είναι η “Δραστηριότητα αυτής της εβδομάδας”, ένα λεπτομερές κεραμίδι που εμφανίζει μια περίληψη της εβδομάδας σας με μια ματιά. Μόλις προσθέσετε με μη αυτόματο τρόπο το πλακίδιο στον πίνακα ελέγχου σας, μπορείτε να αλλάξετε ανάμεσα στα βήματα, τα δάπεδα και τις θερμίδες στην επάνω δεξιά γωνία του πλακιδίου και έχετε ένα εύχρηστο μπαρ που εμφανίζει την πρόοδό σας προς τον εβδομαδιαίο στόχο σας. Μπορείτε επίσης να πετάξετε μια συγκεκριμένη ημέρα της εβδομάδας για να δείξετε τον αριθμό των βημάτων σας (ή επιλεγμένο stat) για εκείνη την ημέρα.

Υπάρχει επίσης λίγο περισσότερες λεπτομέρειες σε μερικές από τις διευρυμένες απόψεις των υφιστάμενων πλακιδίων. Για παράδειγμα, παρακάτω είναι η διευρυμένη προβολή για το πλακάκι “βήματα”. Εκτός από τη συνολική μέτρηση της εβδομάδας, τον ημερήσιο μέσο όρο και την πρόοδο του στόχου, έχετε επίσης μια χρήσιμη περίληψη των δεδομένων κάθε εβδομάδας κατά τη διάρκεια του περασμένου μήνα. Είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να δείτε τις τάσεις στα δεδομένα σας σε επαναλαμβανόμενες ημέρες/εβδομάδες.

Έτσι, αν δεν το έχετε ήδη, σας ενθαρρύνουμε να συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου σας και να παίξετε με τις νέες απόψεις και χαρακτηριστικά. Να είστε βέβαιος να μας ενημερώσετε για τη γνώμη σας για τις βελτιώσεις του ταμπλό στην κοινότητά μας!

Αυτές οι πληροφορίες αφορούν μόνο εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν προορίζονται ως υποκατάστατο της ιατρικής διάγνωσης ή θεραπείας. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτές τις πληροφορίες για τη διάγνωση ή τη θεραπεία ενός προβλήματος ή κατάστασης υγείας. Πάντα να ελέγχετε με το γιατρό σας πριν αλλάξετε τη διατροφή σας, αλλάζοντας τις συνήθειες ύπνου σας, λαμβάνοντας συμπληρώματα ή ξεκινώντας μια νέα ρουτίνα γυμναστικής.