Υπήρχαν τόσα πολλά να συνθέσουν για σήμερα το πρωί δεν μπορούσα να σχήμα τα πάντα σε μια θέση! Στην αγορά για να “επιστρέψω στο δρόμο” συνέθεσα ένα σχέδιο… (πηγή)

Η πλάτη της Monica στο σχέδιο για την εβδομάδα 5/15/2011:
Τα νεότερα μου βίντεο

Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 1

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 3 λεπτών, 12 δευτερολέπτων

Επόμενο
Τότε έφυγε – κριτική βιβλίων
04:20

Ζω
00:00
08:21
03:12

Εκτέλεση προπονήσεων:

Δευτέρα – Εκτελέστε 6 μίλια καθώς και κοιλιακούς

Τρίτη – Body Blast ή TKB ανάλογα με την ώρα που πρέπει να εργαστώ

Τετάρτη – Έκρηξη σώματος ή 3 με ταχύτητα

Πέμπτη – Εκτελέστε 8 μίλια καθώς και κοιλιακούς

Παρασκευή – REST / Εμφάνιση στη Βαλτιμόρη νωρίς το πρωί!

Σάββατο – 8 μίλια στη Βαλτιμόρη

Κυριακή – υπόλοιπο

Σχέδιο διατροφής – Οι εκτιμώμενες θερμίδες κατέστρεψαν κάτι τέτοιο…

Πρωινό: X00 θερμίδες

Μεσημεριανό: x00 θερμίδες

Σνακ: x00 θερμίδες

Δείπνο: x00 θερμίδες

* Πιστεύω ότι θα επιστρέψω στο δείπνο στο “σνακ” χρόνο, καθώς και ένα τεράστιο smoothie που ολοκληρώνεται με δημητριακά ή ένα κομμάτι ψωμί με PB με αυτό όταν φτάσω στο σπίτι. Τα smoothies μου είναι πάντα το επίκεντρο της ημέρας μου ούτως ή άλλως;

Το σημερινό μεσημεριανό γεύμα ήταν ένα τεράστιο μπρόκολο μπρόκολο με ψιλοκομμένα κύπελλα κρέατος, ρεβίθια καθώς και αυγό. Σερβίρεται με το ορφανό μου bagel από το πρωινό. Το άλλο μισό ήταν επιδόρπιο με Stevia καθώς και κανέλα

Επίσης, μου έστειλε αυτό το νέο Iced Chai Starbucks. Είμαι πραγματικά σκάψιμο παγωμένο τσάι αυτές τις μέρες! Δεν μπορεί να πάρει αρκετό!

Έτσι, το σημείο μου, καθώς και η βιντεοκάμερα που πυροβολούν είναι επίσημα νεκρή, αυτό υπονοείται ότι έπρεπε να πάρω ένα νέο σήμερα το πρωί (το DSLR μου είναι λίγο πολύ για να πάρει μαζί μου μερικές φορές). Πήρα αυτό το “shock proof” Fuji XP – δεν μπορώ να περιμένω την μπαταρία για να φορτιστεί, ώστε να μπορώ να το δοκιμάσω!

Έχω δουλέψει σε αυτή την κορυφαία δουλειά για λίγο τώρα. Η δήλωση βγήκε σήμερα…

Σημειώστε τα ημερολόγιά σας για την πρώτη online λειτουργία Lovely, καθώς και το flashmob flashmob! Λειτουργία όμορφη, fitbloggin ‘καθώς και #FitBlog συνεργάζονται τόσο πολύ όσο διαδίδουν το μήνυμα της θετικής πίστης καθώς και της υγιεινής διαβίωσης! Την ίδια ημέρα, ακριβώς την ίδια στιγμή, όλοι έχουν κίνητρο να μοιραστούν ένα θετικό μήνυμα στους λογαριασμούς Twitter και/ή Facebook.

Τι:

Λειτουργία Lovely είναι μια δουλειά αφιερωμένη στο τέλος “Fat Talk” ένα μήνυμα post-it κάθε φορά.

Το Fitbloggin ‘είναι ένα σεμινάριο για τους συγγραφείς blog που αφιερώνεται στην υγιεινή διαβίωση.

Οι δύο ομάδες ενσωματώνονται για ένα flashmob για να πλημμυρίσουν τους ιστότοπους κοινωνικών δικτύων με θετικά λόγια – μεταβιβάστε το!

Πότε:

20 Μαΐου (αυτή την Παρασκευή !!!) στις 3 μ.μ. ET (η πρώτη επίσημη ημέρα του Fitbloggin ‘)

Πως:

Μοιραστείτε μια επιχείρηση Lovely Influcted Quote στο Twitter ή στο FB με το hashtag #ObandFitBlog

Μπορείτε να παράγετε το δικό σας απόσπασμα ή να επηρεαστείτε από μερικές από τις ιδέες μας:

“Είσαι πιο δυνατός από ό, τι νομίζεις” #ObandFitBlog “Αντιμετωπίστε το σώμα σας σαν να είναι εκπληκτικό!” #OBANDFITBLOG “Ζήστε μια όμορφη, υγιή ζωή!” #ObandfitBlog

Ξέρουμε, ξέρουμε. Κανονικά τα flash mobs είναι μυστικά. Ωστόσο, ελπίζουμε ότι θα διαδώσετε τη λέξη σε όλους όσους καταλαβαίνετε – πολύ περισσότεροι άνθρωποι που συμμετέχουν, τόσο πιο δροσερό θα είναι. Δεν χρειάζεται να είστε συμμετέχων Fitbloggin ή συμμετέχων #FitBlog, ωστόσο πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να συμμετέχετε σε κάτι μεγάλο! Έτσι περάστε τις πληροφορίες. Μοιραστείτε αυτόν τον σύνδεσμο ενημερωτικού δελτίου. Δημοσιεύστε τις λεπτομέρειες στο ιστολόγιό σας. Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι έχετε δημοσιεύσει στις 3μμ αυτή την Παρασκευή!

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο