Γεια σας! Σήμερα ήταν γεμάτη μαρμελάδα με διασκέδαση, γι ‘αυτό ήθελα να μοιραστώ μερικά από αυτά πριν ξεχάσω.

Ξεκίνησα τη μέρα με ένα μάθημα τρέξιμο Chi με τους μοναδικούς δρομείς. Μόλις ξεκίνησαν την εποχή του καλοκαιριού/πτώσης στο LBC.
Τα τελευταία μου βίντεο

Τι τρώω σε μια μέρα – Runner Edition
Τι έφαγα σε μια μέρα. Το ημερολόγιο τροφίμων από έναν δρομέα που δεν εκπαιδεύει επί του παρόντος για μαραθώνιο ή μισό μαραθώνιο. Πρωινό, μεσημεριανό γεύμα, δείπνο και σνακ και συμβουλές.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 14 λεπτών, 26 ​​δευτερολέπτων

Επόμενο
Μαθαίνοντας από μια κακή πορεία
03:48

Ζω
00:00
08:21
14:26

Η ομάδα μόλις αρχίζει να εκπαιδεύει για το Long Beach Marathon τον Οκτώβριο. Έτσι, αν τρέχετε έναν αγώνα πτώσης, πρέπει να έρθετε και να εγγραφείτε για να τρέξετε μαζί τους! Ο προπονητής Steve είναι εντάξει σούπερ καταπληκτικό και η ομάδα είναι πραγματικά φιλόξενη.

Πραγματικά, έρχομαι για το καρπούζι χάρη στον Leann.

Μετά από αυτό ενυδατώσαμε με κάποιο nuun στο νέο μου καρπούζι που με έστειλε η εταιρεία! Αγάπη.

Στη συνέχεια, το συσκευάσαμε και κατευθύνθηκα στην Ventura για τη νύχτα. Μου αρέσει πραγματικά και κάθε φορά που είμαι εδώ, εξετάζω σοβαρά την κίνηση. Μαμά, θα έρθεις να με ελέγξεις;

Αισθάνομαι ότι τα περισσότερα από τα εστιατόρια γύρω από την προβλήτα οποιασδήποτε παραλίας είναι υπερβολικά τιμές και έχουν μέτρια τρόφιμα. Αλλά, ήμουν ευχάριστα έκπληκτος στο δείπνο στο Beach House στην προβλήτα Ventura! Θα ήθελα να συστήσω αυτό το μέρος και πραγματικά – έγραψα τον αδερφό μου και του είπα ότι έπρεπε να το δοκιμάσει, αφού είναι γνωστός γνώστης.

Υπάρχουν δύο επιλογές στο The Beach House – το κορυφαίο επίπεδο είναι ένα φανταχτερό εστιατόριο. Το πρώτο επίπεδο είναι ένα πιο casual set up, αλλά εξακολουθεί να έχει καταπληκτικές απόψεις και φαγητό.

Πρώτο επίπεδο – Παραγγείλετε στο πάγκο από χαρτί μενού ή από μια κιμωλία των ειδικών. Έχουν τόνους επιλογών ψαριών και μερικά μη ψάρια αντικείμενα που μπορείτε να έχετε σε tacos, σάντουιτς ή στυλ σαλάτας. Στη συνέχεια, πηγαίνετε να το παραλάβετε στο πάγκο (βλ. Καλιφόρνια casual).

Ω, έχουν επίσης ποτά… και ξαφνικά αισθάνεται σαν διακοπές

Πρώτον, οποιοδήποτε μέρος που έχει Sriracha και Cholula είναι εκπληκτικό στον κόσμο μου.

Μοιράστηκα το chowder και ήταν νόστιμο. άφθονο clam συν μια γεύση που δεν μπορούσα να βάλω το δάχτυλό μου, αλλά καλό.

Tacos ψαριών. Αυτά ήταν επικά. καταπληκτική σάλτσα, καταπληκτικό ψάρι, καταπληκτικό κτύπημα, όχι πολύ λιπαρό, βρώμικο αλλά όχι πολύ βρώμικο …

Τώρα πρέπει να εντοπίσω κάποιο επιδόρπιο…

Ελπίζω να έχετε ένα καταπληκτικό Σαββατοκύριακο !!

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο