Σε συνέχεια με τα άρθρα με θέμα τις διακοπές, θέλω να παρουσιάσω τις προσωπικές μου ιδέες για τις ημέρες των εξαπατήσεων ή τις ημέρες θεραπείας, όπως προτιμώ να τα καλώ. Όχι μόνο είναι η ημέρα των ευχαριστιών, τα Χριστούγεννα και το Πάσχα που έρχονται, αλλά είναι επίσης τα 31α γενέθλιά μου στις 26 Νοεμβρίου και ξέρω ότι θα περιλαμβάνει μερικές νύχτες έξω. Η ενσωμάτωση των ημερών θεραπείας κατά τη διάρκεια των διακοπών μπορεί να είναι το μυστικό όπλο σας για να καεί το λίπος και να παραμείνετε jacked επάνω!

1. Έχετε ημέρες θεραπείας, όχι εξαπατά ημέρες.

Ποιά είναι η διαφορά? Κανένα, εκτός από τον τρόπο με τον οποίο κάθε λέξη επηρεάζει τον εγκέφαλό σας και τις πράξεις σας. Αν σας πω δεν είναι κάτι για το μεγάλο μωβ ελέφαντα στο δωμάτιο, τι κάνετε; Σκεφτείτε τον μεγάλο μοβ ελέφαντα στο δωμάτιο, παρόλο που σας είπα να μην το κάνετε! Στη λογική μου, η σκέψη για τις ημέρες Cheat θα σας οδηγήσει να εξαπατήσετε περισσότερο από προγραμματισμένο. Προτιμώ τη λέξη θεραπεία ημέρες επειδή ο εγκέφαλός σας εκτιμά το σύστημα βραβείων και κατανοεί τα γεύματα ή την ημέρα θεραπείας πρέπει να κερδιστεί και να απονεμηθεί.

2. Βασιστείτε στη θεραπεία των γευμάτων, όχι στις ημέρες θεραπείας

Χρησιμοποιώ τα γεύματα θεραπείας όλο το χρόνο και με εξυπηρετούν καλά. Δεν χρησιμοποιώ τις ημέρες θεραπείας, εκτός αν κάνω δίαιτα απώλειας λίπους του Joel Marion ή κάποιο είδος δίαιτας σοβαρής εξάντλησης 3-4 ημερών, η οποία είναι πολύ σπάνια. Εάν χρησιμοποιούσατε ημέρες θεραπείας όλο το χρόνο (πιθανότατα το κάνετε αυτό αν είστε σώμα δεν φαίνεται ο τρόπος που θέλετε), θα ήμουν πολύ έκπληκτος αν έχετε σχιστεί και μυώδη.

3. Μην ανησυχείτε για την ποιότητα του γεύματος σας. Σοβαρά.

Ο στόχος του σχεδίου διατροφής σας πρέπει να είναι να τρώτε πέντε ή έξι φορές την ημέρα (βασικές γνώσεις), το οποίο είναι 35 γεύματα την εβδομάδα. Εάν τουλάχιστον 30 από αυτούς (90% συμμόρφωση) είναι τέλεια, τότε ένα (ή ακόμα και δύο) θεραπεύει τα γεύματα δεν πρόκειται να βλάψουν. Στην πραγματικότητα, θα επανεξετάσουν το μεταβολισμό σας, θα εξουσιάσει, τα κίνητρα και τα επίπεδα της λεπτίνης για να συνεχίσουν να καίγονται λίπος και να χτίσουν μυς.

4. Μην αισθάνεστε ένοχοι για το γεύμα σας

Αυτός είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο χρησιμοποιώ τη λέξη, επεξεργάζομαι το γεύμα αντί για εξαπατήσει γεύμα. Αφαιρεί την ενοχή. Όσο τρώτε “καθαρά”, υγιεινά τρόφιμα το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, πιθανότατα θα σας κάνει πιο καλό από το κακό. Νιώστε ένοχοι για να ανακατέψετε το 90%, όχι το 10%. Εάν εξοικονομείτε τα γεύματά σας για ειδικές περιπτώσεις, για μια “καλή δουλειά” ή στρατηγικά όπως ο καλός μου φίλος Joel Marion διδάσκει στο πρόγραμμα Cheat Your Way Thing, απολαύστε τα στη μέγιστη ευχαρίστησή σας.

5. Σχεδιάστε μια σημαντική προπόνηση οικοδόμησης μυών πριν από τα γεύματά σας

Λατρεύω την πρόβλεψη της ανταμείβοντας τον εαυτό μου σε ένα ουσιαστικό γεύμα μετά από μια σημαντική προπόνηση οικοδόμησης μυών. Κάνει την ημέρα να περάσει γρηγορότερα και με παρακινεί να σπρώξω τη ζωή από τους μύες μου. Μπορώ να φανταστώ για την πίτσα που θα έχω για ένα ορεκτικό. Η μπριζόλα 24 ουγκιών, οι σάλτσες και οι πατάτες τηγανητές για μια κύρια πορεία και σοκολάτα και παγωτό που θα έχω για επιδόρπιο. Θυμηθείτε, τρώω έτσι μόνο 1 ή 2 φορές από 35 φορές την εβδομάδα, οπότε μην φρικάρουμε.

Με την κατάρτιση εξαιρετικά σκληρά πριν από το γεύμα μου, προετοιμάζω τους μυς μου για μέγιστη ανάπτυξη μυών και στρέφοντας τον αναβολικό διακόπτη, με τη σειρά του κλείνοντας τον καταβολικό διακόπτη που έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια μυών.

Όταν αυξάνετε τις θερμίδες σας και προσθέτετε τρόφιμα που έχετε κόψει για μεγάλο χρονικό διάστημα (λίπη και υδατάνθρακες συγκεκριμένα), ο μεταβολισμός σας θα πάρει ένα kick kick, οι μύες σας θα φαίνονται πληρέστερα με την αναπλήρωση των επιπέδων γλυκογόνου σας και το μυαλό σας Πάρτε το single, “Awesome, δεν λιμοκτονούμε πια, γι ‘αυτό θα κάψω λίγο περισσότερο λίπος.” Κοιτάζω πάντα το μεγαλύτερο και σταθερό μου μετά από ένα μεγάλο γεύμα, μου αρέσει!

Ο Vince Delmonte είναι ο συγγραφέας του κτιρίου No Nonsense Muscle: Skinny Guy Secrets για να παραβλέπεται το κέρδος μυών που βρέθηκε στο www.vincedelmontefitness.com, ειδικεύεται στη διδασκαλία των κοκαλιάρικων παιδιών πώς να χτίσουν μυς και να κερδίζουν βάρος γρήγορα χωρίς φάρμακα, συμπληρώματα και εκπαίδευση λιγότερο από πριν.

Για το πλήρες σύστημα του Vince Delmonte χωρίς μη-sense Muscle Building System κάντε κλικ εδώ!

————————-Σχετικά με τον Συγγραφέα:

Ο Vince Delmonte είναι ο συγγραφέας του κτιρίου No Nonsense Muscle: Skinny Guy Secrets για να παραβλέπουμε τα μυϊκά κέρδη Vincedelmontefitness.com Ειδικεύεται στη διδασκαλία των κοκαλιάρικων παιδιών πώς να οικοδομήσουμε μυς και να κερδίζουν βάρος γρήγορα χωρίς φάρμακα, συμπληρώματα και εκπαίδευση λιγότερο από πριν. Ένας παγκοσμίου φήμης προπονητής γυμναστικής και συγγραφέας, ο Vince Delmonte είναι γνωστός ως ο κορυφαίος εμπειρογνώμονας “skinny guy” και βοήθησε πιο κοκαλιάρικα παιδιά και τα κορίτσια να νικήσουν τα μυς τους εχθρικά γονίδια χωρίς ναρκωτικά και συμπληρώματα. Ο προπονητής γυμναστικής στην περιοχή του, ένας τακτικός συνεισφέρων στο περιοδικό Fitness Men’s Men και ο συγγραφέας της κορυφαίης πορείας οικοδόμησης μυών στον κόσμο για σκληρούς σκληρούς, χωρίς κτίριο μυών ανοησίας. Μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες στο vincedelmontefitness.com