Η 4η Ιουλίου είναι συνήθως μια διακοπή που οι άνθρωποι θέλουν να ταξιδεύουν καθώς και να πάρουν σε εξωτερικούς χώρους – αν κατευθυνθείτε προς την ακτογραμμή για να απολαύσετε Beachside πυροτεχνήματα ή γιορτάζοντας τα γενέθλια της Αμερικής σε ένα από τα εθνικά πάρκα.

Αλλά φέτος, τα πράγματα εξακολουθούν να μην είναι μάλλον πίσω στο “τυπικό” – και πολλοί άνθρωποι δεν είναι σε θέση ή δεν είναι άνετοι με το ταξίδι. Ωστόσο, μόνο από την εκτόξευση σε ένα αεροπλάνο ή ο έλεγχος μιας μακρινής τοπικής ρύθμισης μπορεί να μην είναι στο πρόγραμμα για το 2021 δεν δείχνει ότι δεν μπορείτε να βγείτε καθώς και να γιορτάσετε τις διακοπές!

Ας ρίξουμε μια ματιά σε τρεις μεθόδους για να απολαύσουμε την 4η Ιουλίου σε εξωτερικούς χώρους – με το μηδενικό ταξίδι που απαιτείται.

Φέρτε την παραλία στο κατώφλι σας

Όπως αναφέρθηκε, πολλοί άνθρωποι συνήθως κατευθύνονται προς την παραλία για την 4η Ιουλίου. Ωστόσο, αν δεν μπορείτε να κατευθυνθείτε στην παραλία, γιατί να μην σας φέρετε την παραλία;

Η προσέλκυση παραλιακών δραστηριοτήτων στο κατώφλι σας είναι μια εξαιρετική μέθοδος για να βγείτε έξω, καθώς και να ενεργοποιήσετε αυτή την 4η Ιουλίου – και το μόνο ταξίδι που απαιτείται είναι από την πίσω πόρτα σας στην αυλή σας.

Για παράδειγμα, σας αρέσει να παίζετε βόλεϊ στην παραλία; Ρυθμίστε έναν ιστό στο κατώφλι σας καθώς και προσκαλέστε μερικούς καλούς φίλους για ένα τουρνουά. Ξοδεύετε όλο το χρόνο της παραλίας σας να πιέζετε στα κύματα; Ρυθμίστε μια παιδική πισίνα στο κατώφλι σας καθώς και να διασκεδάσετε “κολύμπι” (και να παραμείνετε εξαιρετικοί στη ζέστη του Ιουλίου!). λείπουν τα ποτά της παραλίας στην προτιμώμενη τροπική τοποθέτησή σας; Ρυθμίστε την καρέκλα της παραλίας σας, προχωρήστε στο μπλέντερ σας, καθώς και να απολαύσετε μερικά κατεψυγμένα μικτά ποτά στην άνεση του δικού σας κατώφλι.

Χωρίς πίσω αυλή; Κανένα πρόβλημα! Όλες αυτές οι δραστηριότητες “Backyard Beach” θα λειτουργούν ομοίως καλά σε ένα περιφερειακό πάρκο ή εκτός χώρου.

Φιλοξενούν ένα πατριωτικό πικνίκ potluck

Τα πικνίκ/BBQ είναι άλλες εξωτερικές δραστηριότητες που είναι συνώνυμες με τις 4 Ιουλίου. Είναι μια εξαιρετική μέθοδος για να βρείτε μαζί με τους καλούς φίλους καθώς και με το νοικοκυριό για να απολαύσετε τις διακοπές (και μερικά νόστιμα τρώνε!).

Τώρα, η κατοχή μπάρμπεκιου ή πικνίκ είναι μια εξαιρετική μέθοδος για να απολαύσετε την 4η Ιουλίου σε εξωτερικούς χώρους χωρίς να χρειάζεται να ταξιδέψετε. Ωστόσο, αν θέλετε να αυξήσετε τον παράγοντα διασκέδασης, γιατί να μην πάρετε όλους τους καλεσμένους σας, καθώς και να κρατήσετε ένα πατριωτικό potluck;

Προκαλεί τους καλεσμένους σας να βρουν με ένα (υγιές!) Αμερικανικό πιάτο. Στη συνέχεια, όλοι φέρνουν το γεύμα τους στο πικνίκ ή το μπάρμπεκιου για να μοιραστούν καθώς και να απολαύσουν την ομάδα. Αφήστε τους καλούς φίλους σας καθώς και το νοικοκυριό να καταλάβει ότι η φαντασία είναι ευπρόσδεκτη. Για παράδειγμα, μπορούν να φέρουν ένα τυποποιημένο αμερικανικό πιάτο, όπως πατάτες πουρέ-ή μπορούν να αναπτύξουν το γεύμα τους γύρω από τα χρώματα της σημαίας (όπως ένα parfait ή μια σαλάτα με βακκίνια, φράουλες, καθώς και κατσικίσιο τυρί).

Γίνετε παραθεριστές στη δική σας κοινότητα

Μέρος της διασκέδασης του ταξιδιού στις 4 Ιουλίου, ή γενικά, γίνεται να γίνει τουρίστας. Όταν ταξιδεύετε, βλέπετε οτιδήποτε με ένα νέο ζευγάρι μάτια. Συνήθως αισθάνεστε πολύ πιο περιπετειώδη, πολύ πιο διερευνητικά, καθώς και πολύ πιο διαθέσιμα για νέες εμπειρίες.

Από την άλλη πλευρά, όταν βρίσκεστε στο σπίτι – και χρησιμοποιούνται στο περιβάλλον σας – οι πιθανότητες είναι, η ρουτίνα καθώς και η τελετουργία τείνουν να υπερισχύουν κατά τον έλεγχο ή την περιπέτεια.

Αλλά αν δεν μπορείτε να ταξιδέψετε για το 4ο, γιατί να μην αξιοποιήσετε αυτό το περιπετειώδες, διερευνητικό πνεύμα – και προσπαθήστε να είστε παραθεριστής στην κοινότητά σας;

Φανταστείτε ότι ελέγχετε την πόλη ή την πόλη σας για πρώτη φορά, καθώς και ερευνητικά πράγματα που πρέπει να κάνετε στο ταξίδι σας. Οι δυνατότητες είναι, υπάρχουν πολλές δραστηριότητες διασκέδασης μέσα σε λίγα μίλια από το σπίτι σας που δεν έχετε βιώσει ποτέ.

Για παράδειγμα, θέλετε να δείτε μια νέα κοινότητα ή περιοχή της πόλης σας; Ένδειξη για μια περιήγηση με τα πόδια. Θέλετε να έχετε μια νέα εμπειρία φύσης; Μελέτη ερευνητικής μελετών και γιορτάστε την 4η Ιουλίου, χτυπώντας ένα νέο μονοπάτι. Προσπαθείτε να ξεκινήσετε το σαββατοκύριακο των διακοπών σας με κάποια δύσκολη σωματική δραστηριότητα; Δείτε αν η πόλη σας κρατά οποιοδήποτε είδος συμβάντων φυσικής φυσικής κατάστασης της 4ης Ιουλίου (όπως 5K ή 10K).

Το θέμα είναι ότι δεν χρειάζεται να ταξιδεύετε για να είστε τουρίστας – και αν το ταξίδι δεν είναι στο πρόγραμμά σας φέτος, βιώνοντας την πατρίδα σας σαν διακοπών μπορεί να είναι μια διασκεδαστική μέθοδος για να περάσετε την 4η Ιουλίου.

Αυτές οι πληροφορίες είναι για ακαδημαϊκές λειτουργίες μόνο καθώς και δεν εννοείται ως υποκατάστατο της ιατρικής διάγνωσης ή θεραπείας. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτές τις πληροφορίες για τη διάγνωση ή τη θεραπεία ενός προβλήματος ή κατάστασης υγείας και ευεξίας. Επιθεωρήστε πάντα τον γιατρό σας πριν μεταβάλετε τη διατροφή σας, μεταβάλλοντας τις συνήθειες του ύπνου σας, λαμβάνοντας συμπληρώματα ή ξεκινώντας μια νέα ρουτίνα φυσικής κατάστασης.

Deanna Debara

Η Deanna Debara είναι ανεξάρτητος συγγραφέας με έδρα το Πόρτλαντ, ή. Καλύπτει μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων ευεξίας, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας, της διατροφής, των σχέσεων, καθώς και της ψυχικής υγείας. Το έργο της έχει εμφανιστεί στο Greatist, την υγεία των ανδρών, με χαρά, την επιδιόρθωση, τι είναι υπέροχο από το Vitamin Shoppe, καθώς και περισσότερα.