Γεια σας! Πώς πάει? Σήμερα μιλάμε για τις αθλητικές και τις κάλτσες αναψυχής. Ωστόσο, αυτές οι κάλτσες λαμβάνουν μερικά σημαντικά σημεία οφέλους, αφού για κάθε κάλτσα αγοράζει η επιχείρηση δωρίζει ένα ζευγάρι σε κάποιον που έχει ανάγκη! (Ναι, όπως ο Tom’s.)

Η επιχείρηση έχει συνεισφέρει πάνω από 300.000 κάλτσες σε όσους προτιμούν, λαμβάνοντας υπόψη τον Οκτώβριο του 2013. Έτσι, είμαι ένας τεράστιος ανεμιστήρας της αιτίας, ωστόσο είμαι επίσης ένας τεράστιος ανεμιστήρας του προϊόντος. Αυτές οι κάλτσες είναι άνετες καθώς και μαλακές καθώς και εξαιρετικές για τρέξιμο ή απλά ψύξη. Τους έχω χρησιμοποιήσει σε αρκετές διαδρομές ήδη, καθώς και μέχρι στιγμής καλά.
Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 4
Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου Εφημερίδα 4 Επιθεωρήστε

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 1 λεπτό, 21 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Ημέρα κατάρτισης μαραθωνίου 3
00:51

Ζω
00:00
08:21
01:21

(Ελέγξτε το Bombas που παρέχει βίντεο για περισσότερα.)

Οι Bombas είναι εξαιρετικές για το τρέξιμο καθώς και τις προπονήσεις, αφού έχουν…

Πρόληψη κυψέλης – Υπάρχει ένα μικρό μαξιλάρι αστραγάλου κάθεται κατευθείαν όπου το παπούτσι σας χτυπά το πόδι σας για να σταματήσει να αγωνίζεται για το τρίψιμο καθώς και να χτυπήσει. (Μόνο κάλτσες αστραγάλου)

Όχι το ποδήλατο – ξεφορτωθούν το απογοητευτικό χτύπημα που τρέχει στα δάχτυλα των ποδιών σε πολλές κάλτσες. Λείος!

Σύστημα υποστήριξης με κηρήθρα – Η κηρήθρα είναι μια φυσικά ισχυρή δομή που έχουμε δανειστεί από τις μέλισσες. Παίρνετε πρόσθετη υποστήριξη καθώς και στεγανότητα στην αψίδα όπου το απαιτείτε περισσότερο.

Ας δημιουργήσουμε αντίγραφα ασφαλείας καθώς και να μιλήσουμε χθες το βράδυ…

Βγήκα για λίγο δείπνο καθώς και για ποτά δράση. Ήταν διασκεδαστικό καθώς και γεμίζοντας καθώς και αστείο καθώς και φανταστικό.

Σήμερα το πρωί έβγαλα κάποιες βομβαρδισμούς καθώς και χτύπησα το δρόμο για ένα τρέξιμο.

Παρά την ζεστή ασαφή των βομβαρδισμών, δεν είχα την καλύτερη πορεία. Ωστόσο, κατέληξα να έχω μια πραγματικά μεγάλη βόλτα καθώς και πίστευε χρόνο.

Όταν πήρα το House Vegas είδε τις μεγάλες νέες κάλτσες μου, καθώς και να ζηλεύουν, γι ‘αυτό τον άφησα να πάρει ένα ζευγάρι για να φορέσει πάρα πολύ.

Νιώθεις κάπως φτωχός για το Vegas που έχει να προσφέρει μαζί μου;

Έχουν μια σειρά από χρώματα καθώς και την περιορισμένη έκδοση τους τέταρτο του Ιουλίου θα κυκλοφορήσει στις αρχές Ιουνίου!

Bombas έκπτωση κώδικα!

Κωδικός έκπτωσης: Αποκτήστε 20% από ολόκληρη την αγορά σας! Απλά κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο καθώς και να μεταβείτε στο email σας καθώς και το προεξοφλητικό επιτόκιο θα χρησιμοποιηθεί για την παραγγελία σας! Ισχύει για την πρώτη σας παραγγελία, οποιουδήποτε τύπου μεγέθους.

Ερώτηση: Ποιο χρώμα είναι οι κάλτσες σας σήμερα; Τα νύχια των δακτύλων; Σανδάλια;

Αποποίηση ευθυνών: Καμία γάτα δεν βλάπτεται κατά την παραγωγή αυτής της ανάρτησης ιστολογίου. Όλες οι γνώμες είναι δική μου. Αυτή η δημοσίευση συνεργάζεται με τη Bombas.

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο