Happy Aws the Juren!

Ξεκίνησα τη μέρα μου με ένα περιφερειακό 5k στην πόλη του εμπορίου.
Τα τελευταία μου βίντεο

Ο Golden Retriever δεν θα πάρει τα χάπια του!

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 2 λεπτών, 19 δευτερόλεπτα

Επόμενο
5 λεπτά τρέξιμο προθέρμανση
05:34

Ζω
00:00
08:21
02:19

Δεδομένου ότι έτρεξα 11 μίλια χθες το έκανα μόνο για διασκέδαση; Η Σούζαν, όπως έτρεξα μαζί, καθώς έλαβα ένα διάλειμμα με τα πόδια από τότε που έχει προβλήματα Αχιλλέα.

Πριν φύγω, είχα μισό bagel καθώς και Naner με PB. Δεν ήμουν πεινασμένος, ωστόσο είμαι συνήθως σούπερ πεινασμένος την ημέρα μετά από μια μακρά πορεία, καθώς δεν ήθελε να λιμοκτονούν μέσα.

Μετά τον αγώνα συμμετείχαμε σε μερικά πορτοκάλια καθώς και H2O.

Αυτός ήταν ο πρώτος μου αγώνας με έναν καλό φίλο καθώς και τη διασκέδαση! Πιστεύω ότι άφησα να τρέχει με άγχος και μερικές φορές μερικές φορές. Η Susan καθώς και εγώ σχεδιάζω ήδη έναν ακόμα αγώνα μαζί σύντομα! Θα μιλήσω περισσότερο γι ‘αυτό την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο είναι μεγάλο!

Όπως αναμενόταν, ήμουν πεινασμένος μετά τον αγώνα καθώς και έσπευσε το σπίτι για να φτιάξω τηγανίτες. Μέσα στα p’cakes μου…

1/2C αυγό

1/2 βρώμη

1TB αλεύρι WW (προσθέστε περισσότερα ή λιγότερο στο προτιμώμενο πάχος)

σκόνη ψησίματος, αλάτι, κανέλα, πακέτο stevia

Chia Seeds (πασπαλισμένο κατά το μαγείρεμα από τότε που ξέχασα)

Βλέπετε, οι σπόροι Chia μοιάζουν με πιπέρι. Ιδρύω ότι δεν θα κερδίσω το βραβείο “Chef of the Year” αυτή τη φορά γύρω. Darn, όπως και η ομιλία αποδοχής μου όλα γραμμένα…

Που ολοκληρώνεται με βούτυρο αμυγδάλου καθώς και σιρόπι; Ω Θεέ μου! Αυτό το πρωινό ήταν ακριβώς αυτό που ήμουν λαχτάρα καθώς και τόσο νόστιμο.

Ενώ έψαχνα, έφαγα ένα από τα δύσκολα βρασμένα αυγά Ben παρήγαγε πρωινό. Παίρνω και το φαγητό του, ωστόσο, αυτή τη φορά γύρω του ήταν γευστικό καθώς και απαραίτητο.

Στη συνέχεια, κατευθυνθήκαμε στην εκκλησία με τους γονείς μου, καθώς πήγαμε στο μεσημεριανό γεύμα μετά. Δεν ήμουν πεινασμένος από τότε που μόλις έφαγα (αυτό δεν συμβαίνει ποτέ), ωστόσο συμμετείχε σε μερικές μάρκες καθώς και σαλάτα.

Πήγαμε στο El Pescador. Υπάρχουν πολλά από αυτά γύρω, καθώς και μπορείτε να υπολογίζετε πολύ σε εξαιρετικό φαγητό με οτιδήποτε παραγγείλετε.

Ο Μπεν επέμεινε ότι τραβάω μια φωτογραφία του καταπληκτικού πιάτου του Pescado (ψάρι). Το δοκιμάσαμε καθώς συμφωνώ ότι ήταν πολύ νόστιμο. Έτρεξε για αυτό!

Ξεκίνησε με μια σούπα γαρίδας. Αυτή ήταν η πρώτη φορά του Ben στο El Pescador καθώς και από την αντίδρασή του, είμαι βέβαιος ότι θα επιστρέψουμε.

Ο Matt (ο αδελφός μου) μας υπενθύμισε ότι έπρεπε να σταματήσουμε για πυροτεχνήματα. Επιθεωρήστε τη λεηλασία του!

Τα πυροτεχνήματα με φοβίζουν, ωστόσο χαίρομαι που δεν είναι παράνομα εδώ. Απλά να είστε εξαιρετικά πολύ προσεκτικοί!

Αυτή τη στιγμή φτιάχνω το κέικ σημαίας μου. Χρησιμοποίησα το μείγμα κέικ με κιβώτιο, καθώς και κόλπο κολοκύθας. Απλά προσθέστε ένα δοχείο κολοκύθας σε ένα κιβώτιο κέικ (χωρίς λάδι ή αυγά που απαιτείται) για ένα πιο υγιεινό επιδόρπιο. *Πρόσθεσα επίσης 1/2 σάλτσα μήλου καθώς και λίγο νερό, καθώς ήταν και η μέθοδος.

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε με αυτά:

Μαραθώνιο της Βοστώνης τη Δευτέρα, ωστόσο ένα online 5k

Μαραθώνιο της Βοστώνης τη Δευτέρα, ωστόσο ένα online 5k

Έτρεξα το Athletic Association της Βοστώνης σε απευθείας σύνδεση 5K σήμερα! Εκτός από το μαραθώνιο της Δευτέρας, είναι τεχνικά 5k Δευτέρα…

Disney World 5K Race Recap

Disney World 5K Race Recap

Walt Disney World 5K Race Recap. Εκτελέστε την Disney Expo, τον αγώνα 5K καθώς και τις φωτογραφίες της γραμμής. Συμβουλές για τη λειτουργία του WDW Race Weekend

Ανακεφαλαίωση αγώνα Irvine Half Marathon

Ανακεφαλαίωση αγώνα Irvine Half Marathon

Ανασκόπηση αγώνων μισού μαραθωνίου καθώς και αναθεώρηση. Irvine μισό τρελό hΠρόγραμμα τρέχοντος μαραθωνίου Alf καθώς και αξιολόγηση αγώνων καθώς και συμβουλές για

AFC Half Marathon Race Recap καθώς και φωτογραφίες

AFC Half Marathon Race Recap καθώς και φωτογραφίες

Η καλύτερη πόλη της Αμερικής (Σαν Ντιέγκο) τα αποτελέσματα του μισού μαραθωνίου της Αμερικής καθώς και η ανασκόπηση. AFC Half Marathon Photos. Τρέχει μέσα

Γι ‘αυτό τρέχω

Γι ‘αυτό τρέχω

Γιατί τρέχω. Όλοι μας έχουμε διαφορετικούς λόγους που τρέχουμε. Ωστόσο, είναι εκπληκτικό ότι μπορούμε να συνδεθούμε με το τρέξιμο καθώς και τα κοινωνικά μέσα.

Δανείζοντας τον μισό μαραθώνιο Irvine

Δανείζοντας τον μισό μαραθώνιο Irvine

Lexus Lace Up Race Irvine Half Marathon. Πορτοκαλί Περιφέρεια τρέχει το μισό, 5k, τα αποτελέσματα του ρελέ καθώς και η ανασκόπηση. 2019 Lace Up Run Race Disc

⚡ από το ShareaHolic

.