έτρεξα μέχρι στιγμής τον πιο σκληρό και πιο ιερέα μαραθώνιο της ζωής μου – τον Μαραθώνιο της Ιερουσαλήμ. Ακριβώς εδώ είναι μια ανακεφαλαίωση λίγο καθώς και πολλές εικόνες…

Πρώτα. Ξύπνησα πολύ πριν από τον συναγερμό μου, αφού είμαι σε κάποιο είδος τυχαίας ζώνης ώρας όπου δεν είναι πια Καλιφόρνια, ωστόσο δεν είναι το Ισραήλ στο ρολόι του σώματός μου. Ωστόσο, δεν περιμένω έναν υπέροχο ύπνο πριν από την ημέρα του αγώνα ούτως ή άλλως, έτσι δεν είναι μεγάλο.

Έκανα μια απόφαση να αρχίσω να προετοιμαστώ νωρίς. Λαμβάνοντας υπόψη ότι είχα χρόνο να σκοτώσω, επιθεώρησα ανόητα την ανύψωση του προγράμματος αγώνα, ελπίζουμε ότι η νύχτα το άλλαξαν σε έναν απίστευτα επίπεδη ή/και μαραθώνιο. Οχι. Ω καλά.

Έκανα πλιγούρι βρώμης καθώς και καφέ με τον βραστήρα ζεστού νερού του ξενοδοχείου.

Συμβουλή: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια καφετιέρα του ξενοδοχείου για να φτιάξετε πλιγούρι βρώμης, μη χρησιμοποιώντας τον καφέ, καθώς και το ζεστό νερό.

Πήραμε προ-αγώνα κουτιά πρωινού, ωστόσο, θεωρώντας ότι δεν κατάλαβα τι θα ήταν σε αυτό έφαγα το πλιγούρι βρώμης καθώς και μερικές ricola σταγόνες. Έσωσα αυτά τα καλούδια μετά τον αγώνα. Δοκίμασαν τόσο μεγάλη, δεδομένου ότι ήμουν επιπλέον πεινασμένος. Καταλήξαμε σοβαρά να στέκομαι στο χώρο του ξενοδοχείου μου αργότερα εκείνη την ημέρα να τους τρώει με χαρούμενη σιωπή.

Ανακεφαλαιώστε την ημέρα της ημέρας του αγώνα της Ιερουσαλαίας Μαραθωνίου

Ήμουν με μια μικρή ομάδα τύπου δρομέων, ωστόσο κανένας άλλος δεν έτρεχε τον πλήρη μαραθώνιο. Αυτή δεν είναι η πλήρης ομάδα, μερικοί από αυτούς έτρεχαν και τα 10k. Ωστόσο, εδώ είναι η Charlotte, Rer, Lisa, ο οδηγός εκδρομής μας Gabby καθώς και Fara.

Ένας από τους νέους καλούς φίλους μου Lisa έτρεξε στο παρελθόν, καθώς και την ρώτησα “Γιατί δεν τρέχετε το πλήρες φέτος;”

“Επειδή δεν είμαι ανόητος!” Δήλωσε στη χαριτωμένη προφορά της Νότιας Αφρικής. Είναι χαριτωμένη, ωστόσο, ήθελα έναν φίλο!

Πριν από τον αγώνα που κρεμάσαμε στη σκηνή κάμπινγκ, καθώς έβλεπα πολύ προσεκτικά τις κατευθύνσεις υγείας και ευεξίας.

Είμαι απίστευτα ευτυχής που είχαν κάπου για να αποθηκεύσουμε τα σουτιέν και τα πράγματα μας.

Υπήρχαν δρομείς καθώς και τύπος από όλο τον κόσμο. Αυτός ο 100 δρομέας μαραθωνίου είναι από την Κίνα!

Πήραμε εκεί απίστευτα νωρίς, καθώς και πολύ χρόνο για να φάμε, να χαλαρώσουμε, να τρέμουν (ήταν κρύο), να πίνουμε ζεστό νερό, να τραβήξουμε φωτογραφίες καθώς και να νιώθουμε νευρικοί. Εντάξει, πιστεύω ότι το ανήσυχο μέρος μου συνέβη μόνο από τότε που η Λίζα συνέχισε να λέει … “Όταν έτρεξα τον μαραθώνιο Bart Yasso ήταν στο λεωφορείο μαζί μας καθώς και κάθισε μετά τον αγώνα καθώς και είπε:« Αυτό ήταν το Ο πιο σκληρός μαραθώνιος δρόμου που έχω κάνει! ”

Ευχαριστώ Λίζα. Πες σας ευχαριστώ.

Παραδόξως, ο μισός μαραθώνιος ξεκινά 15 λεπτά πριν από το πλήρες, έτσι ώστε οι γυναίκες να φύγουν λίγα λεπτά μπροστά μου, καθώς τελικά κατευθυνθήκαμε στην αρχή. Έκανα μια απόφαση να αφήσω το απόρριψή μου στο Tee στη σκηνή κάμπινγκ καθώς και να φορέσω ένα poncho.

Η αντίστροφη μέτρηση στην αρχή είχε εξαιρετική μουσική καθώς και την αντίστροφη μέτρηση στα εβραϊκά. Δεν το κατάλαβα με κανέναν τρόπο, όπως και μόλις πήγα όταν όλοι οι άλλοι έκαναν! Χα!

Ο μαραθώνιος είχε λίγο πάνω από 2.000 δρομείς. Ο αγώνας χρησιμοποιεί επίσης μια επιλογή 5K, 10K καθώς και μισό μαραθώνιο, έτσι ώστε να υπήρχαν πάνω από 20.000 δρομείς συνολικά.

Το μάθημα μαραθωνίου της Ιερουσαλήμ

Η πορεία μαραθωνίου της Ιερουσαλήμ: κατάλαβα ότι θα ήταν μια δύσκολη πορεία. Ήταν. Ήταν εξαιρετικά λοφώδης, ο πιο σκληρός αγώνας που έχω τρέξει ποτέ. Άκουσα ότι δεν υπήρχαν επίπεδη μέρη, απλά τρέξιμο πάνω ή κάτω με οποιονδήποτε τρόπο, ωστόσο αυτό δεν είναι εντελώς αληθινό. Υπάρχει ένα επίπεδο μέρος για το μίλι 9, καθώς και ένα ακόμη περίπου περίπου μίλι 18 ίσως (δεν έχω κατά νου από τότε που ήμουν παραπλανητικός με πόνο καθώς και ενδορφίνες καθώς και δάκρυα καθώς και ιδρώτα καθώς και πράγματα). Επομένως, μην με παραθέστε στα μέρη, ωστόσο υπήρχαν δύο μικρά επίπεδα μέρη.

Εκτός από αυτό ήταν λόφοι.

Μετά από ένα τεράστιο λόφο σταμάτησα καθώς έβγαλα μια φωτογραφία. Ήμουν ευτυχής που έφτασα στην κορυφή. Στη συνέχεια, συνέχισα να τρέχω μόνο για να ανακαλύψω ένα άλλο, μεγαλύτερο λόφο. Σε εκείνο το σημείο είτε έπρεπε να γελάσω είτε να κλάψω. Γέλασα. Ήμουν τόσο φθαρμένος τόσο νωρίς στον αγώνα.

Τραβήξαμε καθώς και γύρω από το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο. Το εξαιρετικό πράγμα για τους λόφους είναι ότι έχετε μερικές εξαιρετικές απόψεις.

Μπορείτε να δείτε τη χώρα της Ιορδανίας από εδώ!

Για ένα μικρό χρονικό διάστημα το πρόγραμμα αναδύεται με την Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ. Αυτό είναι το μέρος που περίμενα, την ιστορία καθώς και την αμηχανία αυτού του τόπου.

Ακριβώς καθώς τρέχετε στην παλιά πόλη υπάρχουν μερικοί απίστευτα χαρακτήρες ήρωας, καθώς και μουσική καθώς και φυσαλίδες.

Δείτε το Instagram μου για ένα σύντομο κλιπ της δράσης!

Το λιθόστρωτο είναι λίγο δύσκολο να τρέξει όταν είστε φθαρμένοι έτσι. Έπρεπε να είμαι προσεκτικός για να μην στρίψω τον αστράγαλο μου (από το φθινόπωρο 3 φορές το χρόνο). Ήμουν κουρασμένος, ωστόσο πίστευα για τον Ιησού Ιδανικό εδώ. Ήταν ένα πραγματικά ταπεινωτικό καθώς και χαλαρό μέρος του αγώνα για μένα.

Πιστεύω ότι υπήρχαν πολύ περισσότεροι άντρες από ό, τι οι γυναίκες που τρέχουν. Υπήρχαν άνθρωποι από όλο τον κόσμο.

Όλοι τρέχουν στην ίδια ακριβώς γλώσσα.

Οι ενδείξεις των αγώνων ήταν όλες σε χιλιόμετρα, οπότε έπρεπε να είμαι τύπος παραδοχής όπου βρισκόμουν σε οποιοδήποτε είδος χρόνου. Προσπάθησα να μην κοιτάξω το enj μουOY Δεδομένου ότι η ταχύτητά μου ήταν τόσο υποτονική ήταν λίγο αποθαρρυντική. Σε γενικές γραμμές, συνέχισα – έτρεξα όταν μπορούσα, περπάτησα πολύ από τους λόφους, σταμάτησα για το μπάνιο … ήταν μια αργή, σκληρή κούρσα.

(Σημειώστε ότι υπάρχουν δύο απολύτως διαφορετικά μέρη του αγώνα, ωστόσο εμφανίζονται ανηφορικά.)

Σταμάτησα όταν είδα αυτή την ένδειξη για τη Βηθλεέμ. Ακριβώς πόσο αξιοσημείωτο είναι αυτό; Αληθινά μου άρεσε να τρέχω στους Αγίους Τόπους. Αισθάνομαι πολύ πολύ ευλογημένος που έχω αυτή την ευκαιρία.

Ολοκλήρωσα σε περίπου 4 ώρες καθώς και 30 λεπτά. Πίστευα πραγματικά ότι θα με πάρει περισσότερο! Κατά τη διάρκεια του αγώνα έγραψα το Fara καθώς και της είπα ότι περπατούσα. Δεν ήθελα η ομάδα να πρέπει να περιμένει για μένα. Είχα ακούσει ότι πρέπει να προσθέσετε περίπου 15 λεπτά στο χρόνο του μισού μαραθωνίου σας ή 30 λεπτά στην πλήρη απασχόλησή σας για να παραθέσω επιφανειακές ώρες. Αυτή ήταν η εικασία μου, ωστόσο πίστευα πραγματικά ότι πήγαινα πολύ πιο αργά.

Δεν έχω πραγματικά τα λόγια για να αποκαλύψω πόσο ξεχωριστό ήταν αυτός ο αγώνας. Ήταν πραγματικά δύσκολο, καθώς και η τροποποίηση του χρόνου καθώς και διαφορετικά τρόφιμα είχαν το σώμα μου λίγο έξω από το χτύπημα, ωστόσο μου άρεσε. Έκανα και νέους καλούς φίλους!

Ένα κομμάτι από εμένα ήταν τρομοκρατημένο ότι επρόκειτο να βγάλω έξω ή να κλάψω ή κάτι που θεωρώ ότι είχα τον μαραθώνιο της Ιερουσαλήμ που έτρεξε στο μυαλό μου. Ήμουν απίστευτα ανήσυχος καθώς και σκεπτικός που τελείωσα. Έτσι είμαι πραγματικά ευχαριστημένος από τον εαυτό μου σε αυτό.

Να είσαι γενναίος.

Ερώτηση: λοφώδεις αγώνες – όπως τους ή να τους αρέσουν;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε να επιλέγετε αυτά:

OC Half Marathon Αποτελέσματα καθώς και Top 13 Highlights

OC Half Marathon Αποτελέσματα καθώς και Top 13 Highlights

OC Marathon καθώς και τα αποτελέσματα του αγώνα του Half Marathon. Ανακεφαλαίωση πορτοκαλί περιοχής καθώς και τα καλύτερα μέρη της διαδρομής 13,1 μιλίων. επιτόκια έκπτωσης για άλλα

Τι να φάτε πριν από έναν αγώνα αργά μισού μαραθωνίου

Τι να φάτε πριν από έναν αγώνα αργά μισού μαραθωνίου

Τι να φάτε πριν από το απόγευμα Half Marathon Rock n Roll Las Vegas. Ακριβώς πώς να τροφοδοτήσετε πριν από μισό μαραθώνιο ή μαραθώνιο lat

AFC Half Marathon Race Recap καθώς και φωτογραφίες

AFC Half Marathon Race Recap καθώς και φωτογραφίες

Η καλύτερη πόλη της Αμερικής (Σαν Ντιέγκο) τα αποτελέσματα του μισού μαραθωνίου της Αμερικής καθώς και η ανασκόπηση. AFC Half Marathon Photos. Τρέχει μέσα

Revel Marathon-Big Bear Race αποτελέσματα καθώς και ανασκόπηση

Revel Marathon-Big Bear Race αποτελέσματα καθώς και ανασκόπηση

Revel Run Race Series Marathon τεράστια ανακεφαλαίωση Race Bear καθώς και Top 10 List. τα καλύτερα μίλια του Revel τεράστια αρκούδα καθώς και το τρέξιμο με το δικό μου

Ανακεφαλαίωση αγώνα Irvine Half Marathon

Ανακεφαλαίωση αγώνα Irvine Half Marathon

Ανασκόπηση αγώνων μισού μαραθωνίου καθώς και αναθεώρηση. Irvine Half Crazy Half Marathon Πρόγραμμα Εκτέλεσης καθώς και αξιολόγηση αγώνων καθώς και ιδέες για

Disney World 10K Race Recap

Disney World 10K Race Recap

Εκτελέστε το Σαββατοκύριακο του Disney World Marathon 2022. Disney 10K Αξιολόγηση αγώνων καθώς και ανασκόπηση. κορυφαίες 10 εικόνες καθώς και στιγμές από το τρέξιμο

⚡ από το ShareaHolic

.