Γεια! Είναι άνοιξη εδώ στην Καλιφόρνια! Είναι η κατάσταση του καιρού άνοιξη που βρίσκεστε; Ιδανικά οι θερμοκρασίες της άνοιξης καθώς και τα λουλούδια εμφανίζονται γύρω από την τοποθεσία, καθώς και μπορείτε να απολαύσετε το να τρέχετε έξω. Ωστόσο, με κάθε νέα σεζόν έρχεται μερικές νέες πιθανότητες να τροποποιήσετε το τρέξιμό σας για να βελτιωθείτε. καθώς και σε ορισμένες περιπτώσεις οι τροποποιήσεις της εποχής φέρνουν νέες προκλήσεις. Έτσι σήμερα μοιράζομαι 5 προτάσεις για να σας βοηθήσω να έχετε την καλύτερη άνοιξη της ζωής της ζωής σας!

Αλλά πολύ πρώτα – ήθελα να μοιραστώ λίγο από την ημέρα μου μετά τον μισό μαραθώνιο PCRF.
Τα νεότερα μου βίντεο

Πώς να κάνετε την κατώτερη προπόνηση του σώματος για τους δρομείς
Γρήγορο σεμινάριο του κατώτερου σώματος για τους δρομείς προπόνηση και κινήσεις. Αυτό περιλαμβάνει:
Σούμο κατακαταβολία
Αντίστροφη βύθιση – Δεξιά
Αντίστροφη βύθιση – Αριστερά
Πλευρική Lunge – Καλύτερο
Πλευρική Lunge – Αριστερά

Αποκτήστε το ημερολόγιο προπόνησης αυτού του μήνα για δρομείς τώρα στο runeatrepeat.com

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 3 λεπτών, 9 δευτερολέπτων

Επόμενο
Δοκιμή αντισωμάτων Covid 19
05:19

Ζω
00:00
08:21
03:09

Πήγα να κάνω παρέα με την ανιψιά μου καθώς και να παίξει έναν τόνο διαφορετικών παιχνιδιών, όπως: Hide-N-Seek, κατασκευάζοντας κάστρα βρωμιά, ‘Cheers’, Taco Stand καθώς και περισσότερα. Μου αρέσει.

Και σήμερα το πρωί ήμουν λαχτάρα ένα ντόνατ σαν ένα τρελό άτομο.

Μόλις ξύπνησα, άλλαξα, άρπαξα τα μυστικά μου καθώς και χτύπησα ένα κατάστημα ντόνατς κάτω από το δρόμο.

Τα φρέσκα ντόνατς είναι τα πάντα. Την άλλη μέρα μιλούσα σε έναν φίλο και ρωτήθηκα αν χρειάζονταν τίποτα. Είπε, “Πολλά παλιομοδίτικα ντόνατς.”

Είπα, “Εντούτοις, δεν θα είναι όμως φρέσκα καλύτερα τώρα. Δεν θα αξίζει τον κόπο. ” Πιστεύω ότι αυτό είναι μέρος αυτού που το πήρε στο μυαλό μου. (Αυτό, όπως και πάντα πιστεύω για τα ντόνατς.)

Δυστυχώς, ήθελα απλώς ένα OG Fluffy Glazed Donut – ωστόσο δεν κατάφεραν να το θυμούνται αυτό! ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΩ. Ω καλά, υπόθεση ότι πρέπει να επιστρέψω για άλλη μια φορά σύντομα…

5 προτάσεις για να τρέξετε ταχύτερα, πιο ευτυχισμένα και πιο υγιεινά αυτή την άνοιξη

1. Επιθεωρήστε την ώρα της ανατολής καθώς και το ηλιοβασίλεμα.

Με την πρόσφατη τροποποίηση του χρόνου οι ημέρες φαίνονται μακρύτερες από τότε που παραμένει φως αργότερα. Μου αρέσει αυτό για μια βόλτα μετά τη δουλειά!

Αλλά είναι επίσης σκοτεινό όταν σηκωθώ καθώς και ο ήλιος φαίνεται να αυξάνεται λίγο αργότερα το πρωί. Δεδομένου ότι έχω μια ευέλικτη ρουτίνα καλύτερα τώρα περιμένω μέχρι ο ήλιος είναι τόσο όσο τρέχει πολλές μέρες. Ωστόσο, αν απαιτήσετε να κολλήσετε με μια συγκεκριμένη πρωινή ρουτίνα, μπορείτε ξαφνικά να τρέχετε όταν είναι σκοτεινό το πρωί.

Ακόμα κι αν δεν φοβάσαι το σκοτάδι (όπως και εγώ), θα έπρεπε να κάνεις επιπλέον προσεκτική για την ασφάλειά σου. Βεβαιωθείτε ότι είστε ντυμένοι με φωτεινά, αντανακλαστικά εργαλεία. Φορέστε ένα ελαφρύ ή ανακλαστικό γιλέκο. Τρέξτε σε περιοχές χωρίς κινδύνους που είναι καλά φωτισμένοι. Να είστε προσεκτικοί στο περιβάλλον σας.

2. Ενεργοποιήστε τα ρούχα σας.

Οι θερμοκρασίες αυξάνονται, καθώς και είναι καιρός να ενημερώσετε την ντουλάπα σας – ή τουλάχιστον να τραβήξετε το άνοιγμα σας από την αποθήκευση. Χρησιμοποιώντας επίσης πολύ ή επίσης bit μπορεί να σας εμποδίσει από το να τρέχετε το καλύτερό σας. Δεν πρόκειται για μόδα, πρόκειται για λειτουργία. Φόρεμα για την κατάσταση καιρού καθώς και την προπόνησή σας, ώστε να είστε άνετοι καθώς και να επικεντρωθείτε στο τρέξιμο – όχι τα ρούχα σας.

Μπορεί να χρειαστεί να το αλλάξετε καθημερινά. φόρεμα σε στρώματα. Εάν υπάρχει μια μικρή ψύχρα, ωστόσο δεν είναι εξαιρετικά ψυχρή εστίαση στην κάλυψη των χεριών σας καθώς και στα αυτιά.

*Ο καθένας είναι διαφορετικός, οπότε σημειώστε τη θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας, καθώς και αν αισθανθήκατε ψυχρός / ζεστό / απλά καλύτερα στο αρχείο καταγραφής σας. Μακροπρόθεσμα θα πρέπει να καταλάβετε τι θέλετε να φορέσετε σε 50 μοίρες έναντι 99 βαθμών καθώς και οτιδήποτε ενδιάμεσα ..

Θυμήσου:

– Ο καιρός: θερμοκρασία, βροχή, χιόνι, ομίχλη, ήλιος … καθώς και αυτή η κατάσταση της άνοιξης μπορεί να τροποποιήσει από εβδομάδα σε εβδομάδα καθώς μεταβαίνει η σεζόν.

– Ακριβώς πόσο τρέχετε – απόσταση, ταχύτητα, ώρα

– ώρα της ημέρας – Απαιτείτε αντανακλαστικά εργαλεία ή φώτα

– Οι ανάγκες του σώματός σας – παίρνετε καυτά γρήγορα; τείνουν να παγώνουν ακόμη και σε 70 μοίρες;

3. Επιθεωρήστε με τους στόχους σας για το έτος.

Είμαστε περίπου 4 μήνες το 2017 – ακριβώς πώς έρχονται οι στόχοι σας; Ορίσατε ένα ψήφισμα που σχετίζεται με τη λειτουργία του νέου έτους;

> Εάν επιθυμείτε να ενδείξετε έναν συγκεκριμένο αγώνα ή να εκτελέσετε μια συγκεκριμένη απόσταση – επιλέξτε τώρα. Απαιτείται από 12 έως 18 εβδομάδες για να εκπαιδεύσετε για μισό μαραθώνιο – μην περιμένετε. Επιλέξτε έναν αγώνα καθώς και ένα σχέδιο κατάρτισης καθώς και να το πάρετε.

> Εάν δεν έχετε θέσει στόχο λειτουργίας ή φυσικής κατάστασης για το τρέχον έτος -> Ορίστε ένα.

Ο χρόνος θα περάσει ούτως ή άλλως, θα τρέξετε ή θα επεξεργαστείτε οποιαδήποτε μέθοδο – να το κάνετε πολύ πιο διασκεδαστικό, δύσκολο και ευχάριστο, θέτοντας έναν στόχο που θα σας κάνει υπερήφανους. Μπορεί να είναι οτιδήποτε από την εκτέλεση ενός αγώνα που κάνετε κάθε χρόνο – ταχύτερα φέτος για να τρέξετε ένα συγκεκριμένο αριθμό μιλίων τον επόμενο μήνα.

Πηγαίνετε GOOOOOOO !!

4. Βάλτε μια άνοιξη στο βήμα σας με νέα μουσική!

Ο θερμότερος καιρός, αρκετά λουλούδια, καθώς και λίγο εργαλεία… είναι μια συνταγή για ένα φανταστικόC διάθεση καθώς και φανταστικές διαδρομές. Πάρτε το μια εγκοπή προσθέτοντας κάποια νέα διασκεδαστική μουσική στη λίστα αναπαραγωγής σας. (Ελέγξτε τη νεότερη λίστα αναπαραγωγής μου εδώ.)

Ήδη προστέθηκε νέα μουσική;

Αλλάξτε το τρέξιμο σας καθώς και να το κρατήσετε διασκεδαστικό καθώς και φρέσκο ​​από:

Αλλαγή της διαδρομής σας – μπορεί να είναι τόσο εύκολη όσο η εκτέλεση του τυπικού διαδρομή σας προς τα πίσω (μην τρέχετε προς τα πίσω, τρέξτε το μονοπάτι σας προς την αντίθετη κατεύθυνση)

Προσθέστε νέα διασταυρούμενη κατάρτιση-γιόγκα, εκπαίδευση Stamina, Zumba, Karate… δοκιμάστε κάτι νέο

Σκεφτείτε να συμμετάσχετε σε μια ομάδα ή συνάντηση-μερικές ομάδες που κάνουν ένα διάλειμμα κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου ξεκινούν πίσω. Επιθεωρήστε τα έξω

Αυτό βοηθά να το κρατάει διασκεδαστικό καθώς και να κρατά το σώμα σας από το να «χρησιμοποιηθεί στις προπονήσεις σας», ώστε να συνεχίσετε να κάνετε βελτιώσεις.

5. Μην αφήνετε τίποτα – ακόμη και οι αλλεργίες σας σταματούν.

Αυτή η χειμερινή περίοδος ήταν η πιο υγρή, βροχής της χειμερινής περιόδου ολόκληρης της ζωής μου. Δεν μπορώ να πιστέψω ακριβώς πόσο έβρεχε στη νότια Καλιφόρνια !! Χαίρομαι που η ξηρασία πηγαίνει σιγά-σιγά, καθώς είμαι ευχαριστημένος που ο χλοοτάπητα είναι τόσο φιλικός προς το περιβάλλον, καθώς και τα τρέχοντα μονοπάτια στην πορτοκαλί περιοχή είναι επενδεδυμένα με λουλούδια. Ωστόσο, αυτή η νέα, πλούσια ατμόσφαιρα εκταμιεύει έναν τόνο γύρης.

Λίγες εβδομάδες πίσω έτρεχα, καθώς πίστευα ότι φαινόταν ότι κάποιος ρίχνει κομφετί από ένα δέντρο …. τι; Ήμουν τόσο συγκεχυμένη. Αποδεικνύει ότι ήταν τεράστια γύρη, καθώς και λουλούδια που επιπλέουν με τον αέρα. Αυτό συνέβη πολύ τώρα! Έχω ανακαλύψει το λαιμό μου να πάρει φαγούρα μετά από ένα τρέξιμο σε μια θυελλώδη μέρα.

Η λειτουργία είναι δύσκολη-ωστόσο, αν έχετε αλλεργίες καθώς και προσπαθήστε να εκτελέσετε, μπορείτε να απαιτήσετε κάποια αντίγραφα ασφαλείας. Σκεφτείτε ένα συμπλήρωμα ή προϊόν ανακούφισης αλλεργίας ή μιλήστε με τον γιατρό σας για το τι μπορεί να βοηθήσει.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πού είσαι και πώς είναι η κατάσταση του καιρού εκεί;

Εγώ: Orange County. Το καλύτερο τώρα είναι 55.

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

73save

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

73
Καρφίτσα

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο