Γεια και χαρούμενη Τρίτη!

Χθες είχα ένα Lil ‘NSV’ ως «μη-κλίμακα νίκη» όταν τελικά πήγα στη Γιόγκα! Είστε εξοικειωμένοι με το “NSV” από τις ημέρες του μηνύματος απώλειας βάρους; Οχι? Μόνο εγώ το περίεργο, εντάξει.
Τα τελευταία μου βίντεο

Τι τρώω σε μια μέρα – Runner Edition
Τι έφαγα σε μια μέρα. Το ημερολόγιο τροφίμων από έναν δρομέα που δεν εκπαιδεύει επί του παρόντος για μαραθώνιο ή μισό μαραθώνιο. Πρωινό, μεσημεριανό γεύμα, δείπνο και σνακ και συμβουλές.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 14 λεπτών, 26 ​​δευτερολέπτων

Επόμενο
Athleta Running Shorts Review.mp4
08:21

Ζω
00:00
08:21
14:26

Ούτως ή άλλως- καλή δουλειά Monican

Σήμερα το πρωί έκανα μια θλιβερή προσπάθεια στην ταχύτητα εργασίας. Δεν το αισθάνομαι ακόμα, γι ‘αυτό κάνω ένα συμβιβασμό όπου κάνω το προγραμματισμένο τρέξιμο ακόμα και αν είναι πιο αργή ή whatev.

Είμαι το πιο αδιευκρίνιστο άτομο στη γη, οπότε θα δώσω στον εαυτό μου ένα “E” για προσπάθεια. Ναι, πήρα μια δημοσκόπηση όλων των κατοίκων της γης και όλα, ώστε να μπορείτε να με παραθέσετε σε αυτό.

Έχω δοκιμάσει αυτά τα νέα ωμά vegan περιτυλίγματα και είχα ένα με πρωινό. Πλήρης αναθεώρηση έρχεται σύντομα. (Spoiler: Μην είστε πολύ ενθουσιασμένοι.)

Μόνο η συμβουλή: κύβοι πάγου φρούτων

Όταν βρισκόμουν στο ταξίδι μετάξι, το ξενοδοχείο είχε 3 είδη νερού έξω στο λόμπι. Λατρεύω το φανταχτερό νερό, έτσι προσπάθησα και τα τρία. Mmmmmm.

Αυτό με ενέπνευσε να φτιάξω το δικό μου «νερό σπα» στο σπίτι.

Μόνο η συμβουλή – χρησιμοποιήστε κατεψυγμένα φρούτα ή φέτες veggie για να γεμίσετε το νερό σας!

Χρησιμοποίησα τα υπολείμματα κατεψυγμένα κομμάτια καρπούζι από το κοκαλιάρικο καρδιαγγειακό μου καρδιακή μαργαρίτα για να φτιάξω ένα αναζωογονητικό ποτήρι του αγαπημένου μου καρπούζι.

Στη συνέχεια, πήρα σούπερ τρελό με αυτό και πρόσθεσε ένα κλαδάκι από μέντα από τη νέα προσθήκη στον κήπο αίθριο μας. Ξέρω, προσέξτε.

Μιλώντας για τη διασκέδαση του καρπούζι … Πήγα στο κατάστημα σε αναζήτηση χθες ένα παγωμένο κανάτα τσαγιού και εντοπίσαμε τυχαία αυτά τα κύπελλα μέτρησης καρπούζι! Πεθαίνω. Έτσι, σκόρασα, αλλά η αναζήτηση στάμνα συνεχίζεται.

Βρήκα αυτό το σετ στο Marshall, αλλά βρήκα τα ίδια ακριβώς στο Amazon εδώ.

Ερώτηση: Τι φρούτα ή veggie θα βάλετε στο νερό σας;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε με αυτά:

Οι καλύτερες εποχιακές επιλογές τροφίμων του Healthy Trader Joe

Οι καλύτερες εποχιακές επιλογές τροφίμων του Healthy Trader Joe

Το καλύτερο υγιές έμπορο Joes Pumpkin Foods. Ελέγξτε αυτό το γύρο των κορυφαίων εποχιακών τροφίμων από την TJ’s Like Pecan Pumpk

Οι γαρίδες του Gorton-New πλήρεις κατεψυγμένα γεύματα

Οι γαρίδες του Gorton-New πλήρεις κατεψυγμένα γεύματα

Οι γαρίδες του Gorton κύπελαν νέα κατεψυγμένα γεύματα – Σκέψεις για τη γαρίδα Soba Noodle Bowl και το κρεμώδες μανιτάρι ριζότο μπολ. Μέριμνα

Surf City Half Marathon Αποτελέσματα και ανακεφαλαίωση

Surf City Half Marathon Αποτελέσματα και ανακεφαλαίωση

Το μαραθώνιο Surf City και το Half Marathon αποτελούν τα αποτελέσματα και την ανασκόπηση. Φωτογραφίες και διασκέδαση από τον μισό μαραθώνιο τρέχει στην παραλία Huntington

Εκτελέστε γρηγορότερα σε αυτό το μήνα – Συμβουλή 1 και 2

Εκτελέστε γρηγορότερα σε αυτό το μήνα – Συμβουλή 1 και 2

Γειά σου! Είστε έτοιμοι να τρέξετε πιο γρήγορα αυτόν τον μήνα; Πήρατε το ημερολόγιο αυτού του μήνα με 10 συμβουλές για να τρέξετε γρηγορότερα; Εάν όχι – GE

7 καλοκαίρι τρέξιμο hacks για να σας βοηθήσουν να τρέξετε το καλύτερό σας

7 καλοκαίρι τρέξιμο hacks για να σας βοηθήσουν να τρέξετε το καλύτερό σας

7 καλοκαιρινές συμβουλές για την εκπαίδευση δρομέων για έναν αγώνα σε ζεστό και υγρό καιρό. Συμβουλές για τους νέους δρομείς και3 hacks για να πάρετε νερό ενώ τρέχετε

3 hacks για να πάρετε νερό ενώ τρέχετε

Πώς να πάρετε νερό ενώ τρέχετε χωρίς να χρειάζεται να το μεταφέρετε. 3 Hacks για ενυδάτωση στο τρέξιμο που δεν απαιτούν εργαλεία

⚡ από το ShareaHolic

.