γεια! Χαίρομαι που ο χρόνος διασκέδασης του Σαββατοκύριακου! Κάτι ενδιαφέρον που συμβαίνει;

Πάνω από εδώ η μόνη απόλαυση είναι η γάτα μου που με επιτίθεται…
Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

High Achiever – Μεγάλη Ακούστε Βιβλίο Αναθεώρηση
Υψηλή επιτυχία από την Tiffany Jenkins Book Review. Γρήγορη αξιολόγηση του νέου απομνημονεύματος της διπλής ζωής του εξαρτημένου φαρμάκου. check out από τον συγγραφέα.

Εύκολο βιβλίο για να ακούσετε ενώ τρέχετε, τρώτε ή οτιδήποτε άλλο κάνουν οι άνθρωποι.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 6 λεπτών, 12 δευτερολέπτων

Επόμενο
Ο Golden Retriever δεν θα πάρει τα χάπια του!
02:19

Ζω
00:00
08:21
06:12

Και στη συνέχεια με αγνοεί…

Κανένας δεν ενδιαφέρεται…

Πιστεύω ότι έχω επισημάνει αυτό πριν όμως, όταν αρχικά άρχισα να τρέχω, θα τρέξω μόνο σε ένα διάδρομο. Χρησιμοποίησα πολύ για πρώτη φορά το διάδρομο των γραμμικών μου στο αίθριο της. Στη συνέχεια, το χρησιμοποιούσα τόσο συχνά, έκανα μια απόφαση να συγκεντρώσω όλα τα χρήματά μου από το καθήκον μου στο Starbucks καθώς και να πάρω ένα για τον εαυτό μου.

Είχα ένα διάδρομο στην κρεβατοκάμαρά μου σε όλο το κολέγιο. Έτρεξα περίπου 5 ημέρες την εβδομάδα σε αυτό, καθώς πραγματικά πραγματικά έπεσε σαν να τρέχει.

Αλλά, φοβόμουν να τρέξω έξω από τότε που πίστευα ότι θα έμοιαζαν με ένα παράξενο ή επίσης jiggly ή παχουλός ή αμήχανος.

Όταν ο καλός μου φίλος Adriel με μίλησε για να τρέξω τον πρώτο μου αγώνα (10k) συνειδητοποίησα ότι θα έπρεπε να τρέξω πραγματικά στο κοινό. Εξω απο. Για να δουν οι άνθρωποι.

Ugh.

Έτσι, πριν συμφωνήσω ότι πραγματικά έκανα τον εαυτό μου να τρέχει έξω από μία φορά για να σιγουρευτώ ότι θα μπορούσα πραγματικά να το κάνω.

Ήμουν ανήσυχος που οι άνθρωποι θα … δεν καταλαβαίνω τι πραγματικά!? Ήμουν απλά τόσο συνειδητός.

Η αλήθεια είναι … κανείς δεν νοιάζεται. Λοιπόν, εκτός από εμένα.

Κανείς δεν νοιάζεται αν τρέχω αμήχανα ή είμαι jiggly ή σταματήστε να περπατάτε ή οτιδήποτε άλλο.

Και αυτό με οδηγεί στο τρέχον πράγμα που ελπίζω ότι κανείς δεν νοιάζεται …

Το νέο μου καπέλο. Χα!

Έφτασα αυτό το τεράστιο γείσο χείλος στο Amazon την άλλη μέρα. Πραγματικά επιθυμούσα ένα ευρύτερο, όχι απευθείας μακριά. Αυτό είναι λίγο περίεργο. Ωστόσο, ελπίζω ότι κανείς δεν νοιάζεται ότι αυτό το περίεργο πουλί τρέχει κάτω από το δρόμο.

Ηθικό της ιστορίας: Μην αφήνετε ό, τι οι ξένοι πιστεύουν ότι σας επηρεάζουν τη ζωή σας καθώς και να κάνετε πράγματα που είναι μεγάλα για σας.

Από την άλλη πλευρά, αν η μαμά σας νοιάζεται – ίσως ακούστε λίγο

Μεσημεριανό! Σημείωσα την ειδική βιολογική σαλάτα ενός εξαιρετικού διευθυντή καθώς και έκανα τη σαλάτα μου ιδανική εκεί.

Μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν κατάφερα να θυμηθώ να κάνω το προτιμώμενο τρέξιμό μου, καθώς και την επανάληψη από τον Ιούλιο!

Αγαπημένη ανάρτηση ιστολογίου Run:

Δύο λόγοι είμαι ευχαριστημένος από τον εαυτό μου σήμερα

Αγαπημένη δημοσίευση ιστολογίου Eat:

Cake Cake στο Knott’s Berry Farm <- περίμενα αυτό για πολύ καιρό, καθώς και ευτυχώς ήταν πριν από την πρόκληση 24 ημερών μου, έτσι έφαγα όσο ήθελα (διαβάζω: σχεδόν το όλο θέμα) Αγαπημένη δημοσίευση Θα ήθελα να επαναλάβω: Πώς να αναπτύξετε μια ντουλάπα κάψουλας και Πώς να το κάνετε μέσω της κατάρτισης για μισό ή πλήρες μαραθώνιο το καλοκαίρι Ερώτηση: Ποια ήταν η καλύτερη προπόνηση που κάνατε αυτήν την εβδομάδα; Ποιο ήταν το καλύτερο πράγμα που φάγατε; Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας Αποθηκεύσετε Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! Μερίδιο Τιτίβισμα Καρφίτσα Μερίδιο Ταχυδρομείο Μερίδιο Συνεχίστε να επιλέγετε αυτά: 2020 γκολ - νέο, ωστόσο, όμως και πίσω στο blogging 2020 γκολ - νέο, ωστόσο, όμως και πίσω στο blogging Χαίρετε!! Ακριβώς πώς είσαι; Πέρασα πολύ καιρό τις τελευταίες 2 εβδομάδες που πραγματικά πίστευα για τα ψηφίσματα της Πρωτοχρονιάς μου καθώς και για τους στόχους F Τρέχοντας απολαύστε συγκροτήματα, εργαλεία προπόνησης Old Navy καθώς και πολύ περισσότερες ερωτήσεις Τρέχοντας απολαύστε συγκροτήματα, εργαλεία προπόνησης Old Navy καθώς και πολύ περισσότερες ερωτήσεις Απαντώ στις ανησυχίες σας από το @RuneAtrepeat Instagram Story Box! Καλύπτουμε θέματα που τρέχουμε όπως ακριβώς πώς να προετοιμάσουμεΕκτέλεση Eat Reply Holiday Listing καθώς και έρευνα Εκτέλεση Eat Reply Holiday Listing καθώς και έρευνα Εκτέλεση της έρευνας ιστολογίου 2020 καθώς και λίστα διακοπών. Εκτέλεση Eat Reath Christmas Card Listing καθώς και τι απαιτείται να εκτελέσετε την καλύτερη ζωή σας Λόγοι Οι άνθρωποι τρέχουν εναντίον λόγων που τρέχω Λόγοι Οι άνθρωποι τρέχουν εναντίον λόγων που τρέχω Αστεία τρέξιμο μιμίδια για το γιατί οι άνθρωποι τρέχουν. Εκτελέστε την ενημέρωση κατάρτισης της Disney. Τρέχοντας υπενθυμίσεις για τη γειτονιά και Ακριβώς πώς να παραμείνετε υπεύθυνοι με μια online δυσκολία που τρέχει - αστεία τρέξιμο μιμίδια Ακριβώς πώς να παραμείνετε υπεύθυνοι με μια online δυσκολία που τρέχει - αστεία τρέξιμο μιμίδια τα καλύτερα αστεία τρέξιμο μιμίδια στο Instagram @RuneAtrepeat ακριβώς πώς να παραμείνετε υπεύθυνοι σε μια online δυσκολία που τρέχει και Τρέξιμο με ιδέες μάσκας όπως φαίνεται στον Δρ Oz Τρέξιμο με ιδέες μάσκας όπως φαίνεται στον Δρ Oz Αντιμετωπίστε τη μάσκα για τις ιδέες των δρομέων που εμφανίζονται στο Dr. Oz Show 2021. Εκτέλεση με κανόνες μάσκας από το Run Eat Repeat. ⚡ από το ShareaHolic .