σήμερα το Υπουργείο Κοινοτικής, ο αθλητισμός και η πολιτιστική πρόοδος του BC, αποκάλυψε ότι ο Wayne Willows αντικαθιστά τον Dave Maedel ως αθλητικό επίτροπο της BC. Ο Dave Maedel έχει αποδεχθεί ένα περιβάλλον στο Υπουργείο Δασών, εδάφους, καθώς και στις λειτουργίες φυσικών πόρων.

Παρακάτω είναι η πλήρης δήλωση –

Ο Wayne Willows ήταν ένας επιτυχημένος δημόσιος υπάλληλος με 35 χρόνια εμπειρίας σε διάφορους κλάδους στα υπουργεία της δικαιοσύνης. Ο Wayne ξεκίνησε την καριέρα του με την επιμέλεια των ενηλίκων καθώς και τις διορθώσεις γειτονιάς. Έχει εργαστεί τόσο στον διευθυντή όσο και στο επίπεδο του εκτελεστικού διευθυντή με διορθώσεις καθώς και υπηρεσίες δικαστηρίων, συμπεριλαμβανομένων των Υπηρεσιών Sheriff BC. Είναι υπεύθυνος τόσο για τον στρατηγικό σχεδιασμό των δύο υποκαταστημάτων όσο και για τα επιχειρηματικά προγράμματα, καθώς και πρόσφατα αποσύρθηκε ως εκτελεστικός διευθυντής για τις υπηρεσίες δικαστηρίου με εποπτεία της Διοίκησης Δικαστηρίων στο νησί του Βανκούβερ. Ο Wayne πραγματοποιεί πολλά βραβεία διάκρισης, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου Corrections Meritorious Service για τις παραπάνω ενέργειες, καθώς και πέρα από την τηλεφωνική κλήση του καθήκοντος, το ομοσπονδιακό προσκήνιο για την εκκρεμότητα καθώς και την αφοσιωμένη ηγεσία στο πλαίσιο των διορθώσεων, το υπουργικό βραβείο για ηγεσία στο Υπουργείο Γενικού Εισαγγελέα , καθώς και βοηθός Αναπληρωτή Βραβείο Υπηρεσιών Court Services για αξιοσημείωτη εκτελεστική ηγεσία.

Ο Wayne έχει πτυχίο Bachelor of Arts (Ψυχολογία) από το Πανεπιστήμιο της Βικτώριας. Είχε συνεργαστεί με την Αθλητική Αποζημίωση του BC ως εκπρόσωπος του Επιτρόπου στο Battle Sport Events, καθώς και την εκτεταμένη εμπειρία με αυτά τα αθλήματα. Έχει εκπαιδευτεί καθώς και έδωσε εντολή πολεμικών τεχνών, καθώς και μαύρες ζώνες στο Hapkenbo καθώς και Kempo Kung Fu.

Στην προσωπική του ζωή, ο Wayne είναι παντρεμένος καθώς και μια κόρη. Απολαμβάνει ταξίδια, σωματική άσκηση, καθώς είναι ένας άπληστος παίκτης γκολφ.

Διαφήμιση

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Σαν φόρτωση …

Σχετίζεται με

Ο Αθλητικός Επίτροπος του BC υποστηρίζει τον σχηματισμό ερασιτεχνικού MMA επαρχιακή αθλητική οργάνωση 15, 2014in “ερασιτέχνης νόμος MMA”
Υπάρχει ένας νέος σερίφης στην πόλη για BC Mixed Martial Artsmay 30, 2013in “BC Athletic Commission”
Γιατί το pro kickboxing / muay thai είναι παράνομο στο BC καθώς και τι μπορεί να γίνει για το Itoctober 25, 2013in “BC Athletic Commission”