Το πιο πρόσφατο γεγονός της AFC έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουλίου στο Κάλγκαρι. Τον περασμένο μήνα η Top MMA News ανέφερε ότι η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί να φιλοξενήσει μια χούφτα ερασιτεχνικών αγώνων στην κάρτα.

Όπως συζητήθηκε προηγουμένως, το Calgary δεν διαθέτει σήμερα ένα σωστό πλαίσιο για να φιλοξενήσει ερασιτεχνικές περιόδους MMA. Το έχω στην καλή εξουσία ότι η πόλη απαγορεύει τώρα τα ερασιτεχνικά γεγονότα για να προχωρήσει στις 12 Ιουλίου και επιπλέον ότι τα ερασιτεχνικά γεγονότα θα τεθούν σε αναμονή στο Κάλγκαρι προς το παρόν. Μπορείτε να κάνετε κλικ στις παραπάνω εικόνες για να συγκρίνετε τη σύνθεση, όπως αρχικά ανακοινώθηκε στην τρέχουσα γραμμή για να δείτε τις αλλαγές για τον εαυτό σας με δύο από τους προγραμματισμένους ερασιτέχνες μαχητές που βρίσκονται τώρα στην επαγγελματική κάρτα και οι υπόλοιπες ερασιτεχνικές περιόδους διαλύονται.

Τα καλά νέα είναι ότι αυτό είναι πιθανό να είναι ένα στιγμιαίο κενό. Το Calgary Bylaw βρίσκεται υπό αναθεώρηση και αναμένεται να αναθεωρηθεί στις αρχές του φθινοπώρου για να δημιουργήσει ένα σαφές νομοθετικό πλαίσιο για τον ερασιτεχνικό MMA στην πόλη.

Θα παρακολουθήσω αυτό το θέμα μόλις περάσει το αναθεωρημένο ρύθμιση.

______________________________________________________

UPDATE – 12 Ιουλίου 2013 – Μετά την αναδημοσίευση αυτής της ιστορίας στο Mmasucka οι λαοί εκεί έφτασαν στον υποστηρικτή της AFC Darren Owen ο οποίος παρείχε τα ακόλουθα σχόλια σχετικά με αυτή την εξέλιξη:

“Μετά από επιβεβαίωση από την Επιτροπή Αθλητικής Επιτροπής του Calgary μετά τη μετάβαση του Bill S-209, εξακολουθούν να επιτρέπεται νομικά να επιβάλουν κυρώσεις ερασιτέχνη MMA. Στη συνέχεια, τραβώντας το βύσμα πριν από μια εβδομάδα, δηλώνοντας ότι δεν μπορούσαν να βρουν αξιωματούχους για να εργαστούν το ερασιτεχνικό τμήμα της εκδήλωσης είναι πολύ ύποπτο. Έχω ακούσει από άλλες πηγές ότι στην πραγματικότητα το Κάλγκαρι δεν μπορεί να κυρώσει ερασιτέχνες MMA σήμερα όπως και ο υπόλοιπος Καναδάς. Μας έβαλε και οι μαχητές σε ένα σκληρό σημείο. Κάποιοι επέλεξαν να πάνε pro άλλοι δεν το έκαναν. Το τραβήξαμε μαζί και θα προχωρήσουμε με μια καταπληκτική νύχτα αγώνων για τους οπαδούς μας. Αυτή η υπηρεσία σας κρατά πάντα στα δάχτυλα των ποδιών σας και πρέπει να είστε σε θέση να προσαρμόσετε και να ξεπεράσετε. ”

Διαφήμιση

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Σαν φόρτωση …

Σχετίζεται με

Καταρρίπτοντας την εξουσία της Αθλητικής Επιτροπής του Calgary Commative για να ρυθμίσει το Ammajune 26, 2013in “Ερασιτέχνης Νόμος MMA”
Περισσότερη πτώση στην καναδική ερασιτεχνική μικτή σκηνή πολεμικών τεχνών – το Grande Prairie ακυρώνει την AMMA EventsJuly 12, 2013in “Ερασιτεχνικό Νόμος MMA”
Μελέτη – διάσειση Πολύ κοινός τύπος τραυματισμού στο εξεταζόμενο MMA Boutsjuly 10, 2018in “Μελέτες Ασφαλείας”