Εάν έχετε πάει ποτέ ή ακούσατε μια διαδικτυακή αθλητική αποζημίωση διοικητική ακρόαση, θα σημειώσετε πολλές πραγματικές δηλώσεις προσφέρονται χωρίς βαθιά έλεγχο (πώς τα στεροειδή καταλήγουν στο σύστημά σας; Πιστέψτε ότι πήρα μερικά φτωχά συμπληρώματα ..). Έχουμε τώρα ένα ιδανικό τεστ Litmus για να δούμε ακριβώς πόσο οι αθλητικές επιτροπές εξαπάτησης είναι διατεθειμένοι να ανεχτούν, καθώς έρχεται με την ευγένεια του UFC Light Heavyweight Champion Jon Jones.

Νωρίτερα φέτος ο Jones μεταφέρθηκε ενώπιον του NSAC για να απαντήσει για μια φιλονικία πριν από την καταπολέμηση του αγώνα με τον Daniel Cormier, ενώ προωθούσε τον επερχόμενο πρωτάθλημα Heavyweight του UFC. Ο Τζόουνς παραδέχτηκε ότι ήταν αδίκημα καθώς και ζητώντας επιείκεια στην τιμωρία, σημείωσε ότι ήδη ασχολήθηκε με απότομες επιπτώσεις από τη φιλονικία που οδήγησε την αποζημίωση για να πιστέψει ότι έχασε την κερδοφόρα χορηγία του Nike λόγω αυτού του γεγονότος. Αναφερόμενος στη χορηγία της Nike, ο Jones δήλωσε, αφού ορκίστηκε να πει την αλήθεια, όπως συμμορφώνεται με την κυβερνητική επιτροπή:

“Έχω ήδη ασχοληθεί με κάποια τιμωρία. Έχω χάσει μια εξαιρετικά τεράστια υποστήριξη μου. Ένα από τα μεγαλύτερα μου. ”

Όταν ρωτήθηκε για την αξία της χαμένης έγκρισης, ο Jones επαλήθευσε τη “συμφωνία μου Nike”.

Ο δικηγόρος του Jones, ο οποίος επαληθεύτηκε από την αρχή ότι η λειτουργία της μετάβασης στην ακρόαση ήταν να ζητήσει επιείκεια, σημείωσε ότι συμμορφώνεται ως προς την αξία της χαμένης προσφοράς “πάνω από έξι αριθμούς … είναι αρκετά επιζήμια αν πραγματικά σκέφτεστε για αυτό” .

Ο Τζόουνς ομολογεί τώρα ότι “το έχει διατυπώσει λάθος”. Με άλλα λόγια, η αποζημίωση εξαπατήθηκε αν «θεωρούσαν» ότι ο Τζόουνς έχασε μια χορηγία Nike πάνω από έξι φιγούρες λόγω της φιλονικίας Cormier. Το MMA Fathing έχει την ιστορία σημειώνει:

“Όταν βρισκόμουν μπροστά από την Επιτροπή, σίγουρα το έβλεπα λάθος”, δήλωσε ο Jones σε μια κλήση σεμιναρίων UFC 182. “Η Nike δεν με μείωσε από αυτόν τον αγώνα, καθώς και εγώ ο τύπος της συγγνώμη στη Nike για να δηλώσει ότι με έριξαν από τον αγώνα. Πραγματικά δεν το έκαναν. Η Nike έχει κατανοηθεί ότι υποστηρίζει τους αθλητές της με πολύ χειρότερα πράγματα από μια φιλονικία στη μέση του MGM [GRAND] …

“Ήταν ήδη επίσημο”, δήλωσε ο Jones … “Όλοι στην έδρα γνώριζαν. Η ομάδα μου κατάλαβε ότι δεν θα έκανα την τρίτη χρονιά μου με τη Nike. Όπως και τότε μπήκαμε στη φιλονικία. “…

“Η πραγματικότητα του θέματος είναι ότι δεν έπεσα από τη Nike”, δήλωσε ο Jones. “Ήταν ένα κοινό πράγμα, κάτι που είχαμε συζητήσει μήνες πριν από τον πραγματικό αγώνα.”

Ίσως πολλά σημαντικά, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων, η αποζημίωση σημείωσε την «αντισύλληψη» του Τζόουνς να μην τον ανασταλεί, ωστόσο, επιβάλλει την υπηρεσία γειτονιάς ως τιμωρία.

Ο Τζόουνς ζήτησε συγγνώμη από τη Nike, ωστόσο, η αποζημίωση που πρέπει να ανησυχεί. Αυτή η εξαπάτηση δεν πρέπει να ληφθεί ελαφρώς καθώς επηρεάζει την ακεραιότητα της διαδικασίας λήψης αποφάσεων. Η κατευθυντήρια γραμμή NSAC 467.885 (3) επιτρέπει ιδιαίτερα στην αποζημίωση να «αναστείλει ή να ανακαλέσει την άδεια, διαφορετικά πειθαρχίας», ένας πολεμιστής που «παρείχε ψευδείς ή παραπλανητικές πληροφορίες στην αποζημίωση ή έναν εκπρόσωπο της Επιτροπής».

Τώρα ας δούμε ακριβώς πώς αυτό ξεδιπλώνεται.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Σαν φόρτωση …

Σχετίζεται με

Οι επιλογές για το UFC καθώς και για τη Νεβάδα καθορίζουν την αθλητική αποζημίωση στη συμφωνία με το Jon Jones Scandalapril 28, 2015 με 2 σχόλια
Η Νεβάδα θα καθορίσει την αθλητική αποζημίωση να ζητήσει δοκιμές CIR για τον Jon Jones; 8 Ιανουαρίου 2015 με 1 σχόλιο
Ρυθμιστικές σκέψεις σχετικά με τον απροσδόκητο διακόπτη τοποθεσίας του UFC από τη Νεβάδα έως την Καλιφόρνια 24 Δεκεμβρίου 2018