Χθες το βράδυ η μαμά μου ήρθε να πάρει τον Ματ. Ήταν υπέροχο να κρέμεται μαζί του για την εβδομάδα! Αποφασίσαμε να κάνουμε παρέα και να βγούμε για δείπνο μαζί. Πήρα το Sizzler, γιατί είχα μια τυχαία λαχτάρα για μεγάλες σαλάτες και ψωμί τυριού.

Δυστυχώς, μας έδωσαν μαλακά ρολά αντί για ψωμί τυριού. Αυτά είναι καλά, αλλά δεν είναι ότι το τυρί τοστ θυμάμαι από τις επισκέψεις μου στην παιδική ηλικία.
Τα τελευταία μου βίντεο

Πήρα μια δοκιμή Covid-19
Να πάρει μια δοκιμή Coronavirus – πώς λειτουργεί, τι αισθάνεται, η εμπειρία μου και πολλά άλλα. Πήρα το παραδοσιακό τεστ και ο Ben πήρε το ταχείας δοκιμής Covid-19.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 5 λεπτών, 16 δευτερολέπτων

Επόμενο
Το Podcast ανακεφαλαιώνει από τις 6 Αυγούστου
07:26

Ζω
00:00
08:21
05:16

Θα πήγαινα το ατελείωτο μπαρ σαλάτας, αλλά είναι μόνο $ 1,00 περισσότερο για το γεύμα κοτόπουλου Malibu, γι ‘αυτό το έχω παραγγείλει. Πραγματικά το διέταξα για την ψημένη πατάτα! Πήραμε στο σπίτι το κοτόπουλο για να φάει σήμερα.

Επιδόρπιο

Τυχαία ατμόσφαιρα Sizzler…

Εκτέλεση: 14 μίλια. Ήταν πολύ ζεστό, αλλά μια καλή πορεία. Το τέλος.

Πρωινό: Η μαμά μου έφερε χθες τα φασόλια και τα είχα με πρωινό.

Στη συνέχεια, πήγα στο Costco και αγόρασα καρπούζι.

I <3 εσείς καρπούζι. Μην ρίξετε το μωρό! Εντάξει, τώρα πρέπει να blog… Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας Αποθηκεύσετε Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! Μερίδιο Τιτίβισμα Καρφίτσα Μερίδιο Ταχυδρομείο Μερίδιο Συνεχίστε με αυτά: Εύκολη συνταγή κούνημα ημερομηνίας Εύκολη συνταγή κούνημα ημερομηνίας Καλιφόρνια Ημερομηνία ανακατεύει υγιής ενημέρωση! Εύκολη και ελαφριά έκδοση των κλασικών ημερομηνιών της Καλιφόρνια Κουνάτικα κοντά στο Palm Spri Πίτσα ομελέτα συνταγή-2 τρόποι Πίτσα ομελέτα συνταγή-2 τρόποι Υγιεινή συνταγή ομελέτας πίτσα πρωινού με χαμηλή λίπος πραγματική μοτσαρέλα της Καλιφόρνια. Συνταγή πίτσας αυγών για πρωινό, LUN Εύκολη συνταγή πατάτας με ψημένο πρωινό Εύκολη συνταγή πατάτας με ψημένο πρωινό Εύκολη πρωινή πατάτες πατάτας πατάτας είναι ένα νόστιμο, θρεπτικό πυκνό λαχανικό και μια εξαιρετική επιλογή για να τροφοδοτήσετε το WO σας Orange County Fair 5K Έκπτωση αγώνα και σχέδιο κατάρτισης 5K Orange County Fair 5K Έκπτωση αγώνα και σχέδιο κατάρτισης 5K Γειά σου! Αν σας αρέσει να τρέχετε και να τρώτε όσο και εγώ θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να τρέξετε ένα 5K και να πηγαίνετε στην έκθεση… Θυμηθείτε l Τι έφαγα σήμερα Ημερολόγιο Τροφίμων - Εβδομάδα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 4 Τι έφαγα σήμερα Ημερολόγιο Τροφίμων - Εβδομάδα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 4 Αυτό που τρώω σε μια μέρα. Το ημερολόγιο τροφίμων που τρέχει blog εκπαίδευση Εβδομάδα 4. Πρωινό, μεσημεριανό γεύμα, δείπνο και σνακ συν σημειώσεις Ο τελικός κατάλογος των στόχων λειτουργίας για το νέο έτος Ο τελικός κατάλογος των στόχων λειτουργίας για το νέο έτος Ο τελικός κατάλογος των στόχων που τρέχει για το 2022. Πρωτοχρονιά Γκολφ Οδηγός Εργασίας Δωρεάν Οδηγός για να ρυθμίσετε τους καλύτερους στόχους σας ακόμα! ⚡ από το ShareaHolic .