συμπρόεδρος της ομάδας αθλητικής νομοθεσίας του Herrick, Irwin Kishner, μίλησε στον Axios για ένα δυναμικό για ένα “facelift” για το Denver Broncos που οδηγούσε τα νέα των “” Καταγραφή ρύθμισης της ομάδας “από τον κληρονόμο Walmart Rob Walton. Το άρθρο εξήγησε ότι, υπό τη νέα ιδιοκτησία, ο Denver Broncos είναι έτοιμος να κρατήσει το Super Bowl για πρώτη φορά. Ο Joe Ellis, ο πρόεδρος της ομάδας, πρότεινε μια ανακατασκευή της τοποθεσίας μπορεί να βρίσκεται στον ορίζοντα.

Irwin Kishner

Το άρθρο διευκρίνισε ότι “ένα νέο σπίτι για τους Broncos θα περιλάμβανε πιθανώς μια αναδιπλούμενη οροφή καθώς και να ξεπεράσει τα έξοδα ύψους 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων – σχεδόν πέντε φορές περισσότερο από το σημερινό στάδιο [.]” Σύμφωνα με το άρθρο, ένα ανοιχτό μέλημα παραμένει ως προς Είτε το στάδιο θα παραμείνει στην παρούσα θέση του ή θα μετεγκατασταθεί.

Ο Kishner υπογράμμισε ότι ένα κορυφαίο στάδιο “ενισχύει τη γειτονιά στην οποία βρίσκεται, παράγει θέσεις εργασίας, παράγει περισσότερο εστιακό σημείο για τη γειτονιά καθώς και την εθνική αναγνώριση [.]” Πρόσθεσε: “Είναι ένα σαφές όφελος για κάθε τύπο πόλης Αυτό είναι τυχερό επαρκές για να έχει μια ομάδα NFL. ”

Διαβάστε το πλήρες άρθρο στο Axios εδώ.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ