από τον Geoff Roberts

Όποιος έχει πάει ποτέ σε έναν διαγωνισμό bodybuilding είναι εντελώς συνειδητός για το ακριβώς ακριβώς πόσο κουραστικό μπορεί να είναι, ειδικά αν το άτομο που πηγαίνει δεν είναι ένας αληθινός, πεθαίνει δύσκολος οπαδός του αθλήματος. Χρησιμοποιώντας τα πιο σημαντικά αθλήματα στη χώρα ως πρότυπο, καθορίζοντας τι λείπει από το bodybuilding δεν είναι ακριβώς η επιστήμη των πυραύλων. Τα περισσότερα άλλα μεγάλα αθλήματα περιέχουν στοιχεία ψυχαγωγίας που δεν συνδέονται άμεσα με το ίδιο το άθλημα. Το NFL έχει τα φανταστικά πρωταθλήματα, τα κόμματα της Κυριακής, καθώς και την υπερηφάνεια της πατρίδας, ενώ ο WWE έχει χαρακτήρες με ισχυρές προσωπικότητες, backstories, καθώς και εισαγωγές υψηλής ενέργειας. Αυτοί είναι όλοι οι παράγοντες που συμβάλλουν στο επίπεδο ψυχαγωγίας του NFL καθώς και στο WWE παραπάνω, καθώς και πέρα από το πραγματικό παιχνίδι ή να ενεργούν.

Το WWE είναι μια πολύ καλύτερη αγορά για να συγκριθεί με το IFBB από το NFL θα ήταν, για προφανείς λόγους. Οι ομοιότητες μεταξύ του bodybuilding καθώς και της πάλης εμπειρογνωμόνων είναι πιο άφθονες από ό, τι οι περισσότεροι άνθρωποι φαίνεται να συνειδητοποιούν. Όχι μόνο είναι ιδιωτικά αθλήματα με μεγάλη έμφαση που δίδεται στη σωματική διάπλαση κάθε αθλητή, ωστόσο μοιράζονται επίσης τη διάκριση ότι δεν είναι πλήρως αποδεκτό ως “άθλημα”. Μπορούν να γίνουν καταστάσεις ότι το bodybuilding μοιάζει περισσότερο με μια εκδήλωση από ένα άθλημα, ενώ η πάλη των εμπειρογνωμόνων είναι λιγότερο σαν ένα άθλημα, καθώς και περισσότερο σαν τηλεοπτική σειρά για παλαιστές. Το αν ένα άτομο αισθάνεται ότι είναι ένα αληθινό “άθλημα” έχει μεγάλη σημασία για το θέμα στο θέμα. Το θέμα αυτό είναι η τεράστια διαφορά δημοτικότητας μεταξύ των δύο, παρά την ανταλλαγή σχετικά ισχυρών ομοιότητας.

Πολλοί από τους λόγους για τους οποίους ο WWE είναι εξαιρετικά πιο εμφανής από το bodybuilding είναι ακριβώς πέρα από τη δύναμη ή τη διαχείριση του IFBB καθώς και του NPC. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν σίγουρα παράγοντες που συμβάλλουν στην επιτυχία του WWE που θα μπορούσε να εφαρμοστεί εξαιρετικά καλά από τους δικούς μας οργανισμούς σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της δημοτικότητας του bodybuilding. Οι περίτεχνες εισαγωγές συνολικά με κοστούμια, καθώς και “θεματικό τραγούδι” έγιναν διάσημες από την πάλη καθώς και από την πυγμαχία, καθώς και για μεγάλο λόγο. Μπορεί να θορύβει τυριά στον σκληρό ανεμιστήρα bodybuilding, ωστόσο η αλήθεια παραμένει ότι λίγα πράγματα στο mainstream αθλήματα είναι τόσο ενδιαφέροντα όσο το WWE καθώς και τις εισαγωγές πυγμαχίας. Όταν η αρένα πήγε μαύρη, καθώς και αυτά τα σκούρα κουδούνια χτύπησαν για τη διάβολη εισαγωγή του The Undertaker, χρησιμοποιώντας το μαύρο παλτό του, καθώς και το καπέλο, όλοι διασκεδάστηκαν. Μην δοκιμάσετε καθώς το απορρίπτετε, καταλαβαίνετε ότι σας άρεσε.

Με την πρώτη ματιά, το bodybuilding intros φαίνεται λίγο γελοίο. Ωστόσο, όταν έχει ληφθεί υπόψη, ιδιαίτερα η ακραία αποτελεσματικότητα των intros στο WWE, μπορεί κανείς να κάνει γρήγορα μια κατάσταση για την εφαρμογή των κορυφαίων εισαγωγών στο bodybuilding. Οι διακοσμημένες εισαγωγές βοηθούν να προσθέσουν πολύ απαραίτητο “χαρακτήρα” στους αθλητές. Στο WWE, ο χαρακτήρας καθώς και το backstory πίσω από τους αθλητές είναι εξίσου σημαντικοί για τη δημοτικότητά τους με την ικανότητά τους να παλεύουν. Το ακριβές ίδιο μπορεί να αναφερθεί για το bodybuilding, αν και δεν είναι κάτι που γενικά αφορά τον εαυτό μας σε αυτό το άθλημα. παιδιά όπως ο Kai Greene, ο βασιλιάς Kamali, ο Lee Priest, καθώς και ο Evan Centopani είναι οι ασυνήθιστες εξαιρέσεις. Ο Kai καθώς και ο βασιλιάς παρήγαγαν εξαιρετικά συγκεκριμένους “χαρακτήρες”, καθιστώντας τους πολύ πιο συναρπαστικούς, καθώς και με τη σειρά τους, πιο δημοφιλείς. Ο Evan καθώς και ο Lee από την άλλη πλευρά, απλώς έμειναν αληθινά στις μεθόδους τους, καθώς και μιλούσαν το μυαλό τους, προκαλώντας πολλούς οπαδούς να αισθάνονται μια αυθεντική σύνδεση με αυτούς.

Όταν ακούτε τα ονόματα Hulk Hogan ή John Cena, τι μπαίνει στο μυαλό σας; Η ικανότητά τους να παλεύουν; Δεν πιστεύω. Ο Hulk Hogan συγκεντρώνει τις σκέψεις του για να σπάσει το πουκάμισό του μακριά, τα χρώματα κόκκινα καθώς και κίτρινο, κίτρινο επαίνους από το ακροατήριο μέσω του χεριού του στο είναι το αυτί, καθώς και φυσικά, τερματίζοντας τις περισσότερες δηλώσεις με ένα βαθύ, δυναμικό, “αδελφός !! “. Αυτό, με λίγα λόγια, είναι ακριβώς αυτό που λείπει το bodybuilding. Όταν πιστεύετε για παιδιά όπως ο Lee Priest, ο Evan Centopani ή ο Kai Greene, πιστεύετε ότι τα τατουάζ, το φτωχό αγόρι, όλα τα αμερικανικά, βιολογικά, φιλοσοφικά ή καλλιτεχνικά, αντίστοιχα. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτοί οι ανταγωνιστές που περιέχουν χαρακτήρα καθώς και οι ανταγωνιστές παρόμοιοι με αυτούς είναι οι πιο σημαντικοί bodybuilders στον κόσμο. Το Bodybuilding, όπως και ο WWE, χρειάζεται σπουδαίους τύπους, φτωχούς τύπους, παιδιά που σας υπενθυμίζουν τον εαυτό σας, τους ήρωες, τους freaks κ.λπ., προκειμένου να μεγιστοποιήσετε τη δημοτικότητά του. Το Bodybuilding έχει ήδη όλους αυτούς τους χαρακτήρες, απλώς απαίτησε να επικεντρωθούμε περισσότερο στους χαρακτήρες που κρύβονται πίσω από τις φυσικές, καθώς και για διασκέδαση, ακόμη και να τους υπερβάλλουμε λίγο το WWE. Έχουμε ήδη τη δική μας “αμερικανική” φιγούρα Hulk Hogan με τη μορφή του Evan Centopani, Sergeant Slaughter με μέθοδο του Cedric McMillan, καθώς και πέτρινη ψυχρή Steve Austin στο Branch Warren. Όταν έρχεται ακριβώς κάτω σε αυτό, ακριβώς πόσο διαφορετικοί είναι οι χαρακτήρες μας από τους WWE;

Φανταστώ τιΕπιπτώσεις που θα είχε στη δημοτικότητα του αθλητισμού μας εάν όλοι οι bodybuilders στις 20 κορυφαίες περίπου είχαν παρόμοια συμμόρφωση με τον Kai Greene ή τον Lee Priest. Ένας αθλητής που κρατάει στον εαυτό του, όπως φαίνεται μόνο στη σκηνή που θέτει ποτέ δεν θα συγκεντρώσει πραγματικά το ενδιαφέρον για οποιονδήποτε δεν είναι ήδη ένας άπληστος ανεμιστήρας bodybuilding. Αντίθετα, ένας φιλοσοφικός νεαρός που μεγάλωσε σε υιοθετημένα σπίτια μπορεί να πάρει εξαιρετικά καλή αγάπη για τον Kai Greene, παρά το γεγονός ότι έχει μηδενικό επιτόκιο για το bodybuilding. Το ακριβές ίδιο μπορεί να αναφερθεί σε σχέση με μια μη μαλακία, που το τατουάζ που καταλήγει να είναι οπαδός του χώρου Lee Priest για κάθε είδος γνήσιας ανησυχίας για το bodybuilding, ή ένα μη-bodybuilder υγεία και ευεξία τροφίμων να είναι οπαδός του Evan . Αυτό είναι το εισιτήριο μεθόδου Bodybuilding για περισσότερη δημοτικότητα. Όσο πιο γρήγορα οι θεατές αρχίζουν να καταλήγουν να είναι οπαδοί των ίδιων των αθλητών, σε αντίθεση με το άθλημα που συμμετέχουν, όσο πιο γρήγορα το άθλημά μας μπορεί τελικά να ξεπεράσει το πινγκ -πονγκ καθώς και τα βιντεοπαιχνίδια σε δημοτικότητα.