Γεια σας! Ακριβώς πώς είσαι σήμερα; Σήμερα, ιδανικό αυτό το δευτερόλεπτο; Μεγάλη ελπίζω να πιστεύω ότι τρώω ό, τι σας αρέσει, καθώς και να μην πάρει το λίπος πολύ πρόσφατα, καθώς και να επιθυμούσα να μοιραστώ μερικές σκέψεις για αυτό σήμερα. Πολύ πρώτα ας μιλήσουμε για το τρέξιμο καθώς και το φαγητό…

Τρέξιμο … ολοκλήρωσα το βιβλίο Quick Woman on Audio κατά τη διάρκεια της διαδρομής μου σήμερα. Συνολικά, πιστεύω ότι ήταν ένα σπουδαίο βιβλίο καθώς και μια συναρπαστική ιστορία. Εγώ ο τύπος θα άρεσε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το μέρος της ζωής της. Ίσως αυτό να είναι ενδιαφέρον όσο ενδιαφέρον, σωστά;!
Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

Τι τρώω σε μια μέρα – Runner Edition
Τι έφαγα σε μια μέρα. Το ημερολόγιο τροφίμων από έναν δρομέα που δεν εκπαιδεύει επί του παρόντος για μαραθώνιο ή μισό μαραθώνιο. Πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο καθώς και σνακ και συμβουλές.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 14 λεπτών, 26 ​​δευτερολέπτων

Επόμενο
Athleta Running Shorts Review.mp4
08:21

Ζω
00:00
08:21
14:26

Μετά το τρέξιμο χτύπησα το κατάστημα μετά το τρέξιμο μου γνήσιο γρήγορο για μερικά σταφύλια. Δεν μπορώ να σταματήσω να τα τρώω. Δεν μπορεί να σταματήσει δεν θα σταματήσει.

Επιπλέον, σημείωσα αυτόν τον ψυχρό παγωμένο καφέ. Σχεδιάζω να τα πίνω όλα αύριο, καθώς και να τρέξω σε όλη την κομητεία. Μπορεί κάποιος να με βάλει για τη νύχτα κατά μήκος του δρόμου; Ευχαριστώ.

Ενώ ήμουν στο κατάστημα πίστευα για το τι άλλο ήθελα πριν φύγω. Ήμουν λαχτάρα φασόλια. Μου αρέσουν τα φασόλια.

Μεγάλωσα με το θόρυβο ενός καπακιού με φουσκάλες κάνοντας κλικ σε ένα τεράστιο δοχείο βρασμού των φασολιών στη σόμπα τουλάχιστον όταν μια εβδομάδα. Το νοικοκυριό μου θα είχε τα φασόλια με τα γεύματα μερικές φορές την εβδομάδα πριν η μαμά μου έκανε μια νέα παρτίδα.

ΤΕΛΟΣ παντων.

Πήρα μερικά κουτιά φασολιών – Garbanzo, νεφρό, pinto – τα αγαπημένα μου ιδανικά τώρα, καθώς και με το μεσημεριανό γεύμα. Εκτός από αυτό με έφερε πίσω στις σκέψεις μου σχετικά με το φαγητό αυτό που σας αρέσει χωρίς να πάρετε λίπος.

Βρήκα διαισθητική διατροφή πριν από χρόνια, πιθανότατα περίπου 6 χρόνια τώρα. Ελέγξαμε το βιβλίο, καθώς και είχε ακόμη και ένα σε μια συνεδρίαση με έναν από τους συγγραφείς. Η διαισθητική κατανάλωση είναι η ιδέα να ακούσετε τα συνθήματα του σώματός σας καθώς και τα σήματα για να φτάσετε σε ένα ευχαριστημένο βάρος, καθώς και σε υγιή τοποθεσία τόσο φυσικά όσο και διανοητικά.

Ένα από τα πιο δύσκολα βήματα της διαισθητικής κατανάλωσης είναι να απαλλαγούμε από οποιοδήποτε είδος “απαγορευμένων τροφίμων”. Δεν υπάρχουν τρόφιμα που είναι εκτός ορίων (εκτός αν είστε θανάσιμα αλλεργικοί του προγράμματος καθώς και τότε αυτό είναι τυπικό νόημα). Το θέμα είναι ότι πρέπει να είστε σε θέση να φάτε αυτό που επιθυμείτε, τι θέλει το σώμα σας.

Πρόκειται για μια τρομακτική και δύσκολη ιδέα σε οποιοδήποτε άτομο που έχει ζήσει κάτω από συγκεκριμένες πολιτικές τροφίμων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν πείστε τον εαυτό σας ότι η κατανάλωση μπισκότων ή φυστικοβούτυρο ή τυρί πρόκειται να σας κάνει λίπος – είναι δύσκολο να φάτε αυτό το φαγητό σαν ένα τυπικό άτομο ξανά.

Εάν παρέχετε στον εαυτό σας εξουσιοδότηση για να φάτε ό, τι θέλετε – τι θα σας εμποδίσει να τρώτε τηγανητές πατάτες χωρίς διακοπή για πρωινό, μεσημεριανό καθώς και δείπνο κάθε μέρα;!

Τι γίνεται αν θέλετε ένα κούνημα φράουλας κάθε βράδυ; Αυτό θα σας κάνει να έχετε βάρος. Δεν μπορείτε να ακούσετε το σώμα σας! Το σώμα σας δεν μπορεί να εμπιστευτεί με όλους τους πόθους του για τους τσίτες καθώς και για τα skittles, καθώς και την Nutella απευθείας από το βάζο!

Ναι, αν δεν τρώτε τίποτα, ωστόσο τηγανητές, καθώς και το Oreos όλη την ώρα καθημερινά μπορεί να έχετε βάρος. Μπορεί. Ωστόσο, θα αισθανθείτε επίσης σαν sh! t. Εκτός από αυτό είναι ένα τεράστιο μέρος της διαισθητικής διατροφής επίσης -> Ακούστε το σώμα σας.

Πρώτα, όταν έδωσα τον εαυτό μου πλήρη εξουσιοδότηση για να φάω ό, τι ήθελα, έκανα παρακάτω μερικά. Έφαγα δύο καθώς και μισά ντόνατς κάθε φορά, αντί να απολαμβάνω ένα. Προστέθηκα τσιπ σοκολάτας σε οτιδήποτε – τοστ PB (θερμαίνεται στο φούρνο μικροκυμάτων, δοκιμάστε το), πρωτεϊνικά κουνήματα, γιαούρτι, δημητριακά. Ναι, ακόμη και δημητριακά.

Και ήταν εντάξει. Παλιά. Ο ενθουσιασμός αυτών των απαγορευμένων τροφίμων έχασε τη λάμψη τους. Έχω λαχταρούσα άλλα πράγματα όπως τα αλμυρά τρόφιμα καθώς και τα τραγανά λαχανικά καθώς και το καστανό ρύζι.

Η ανησυχία ότι θα επιθυμείτε μόνο τα απόλυτα προτιμώμενα τρόφιμά σας, ωστόσο αυτό είναι σπάνια η περίπτωση. Πιθανότατα έχετε προτιμήσεις προς συγκεκριμένα υγιεινά τρόφιμα. Εκτός από το να ακούτε το σώμα σας είναι σημαντικό.

Πώς αισθάνεστε αφού τρώτε ένα σάντουιτς γαλοπούλας στο ψωμί ολικής αλέσεως έναντι ενός κουτιού από κροτίδες καθώς και ένα Coke Plan Diet Plan;

Πώς αισθάνεστε αφού τρώτε 8 μπισκότα τσιπ σοκολάτας; πρόστιμο 9.

Πώς νιώθεις αφού τρώτε ένα κομψό δείπνο σολομού τη νύχτα;

Πώς αισθάνεστε μετά από άσκοπα τρώγοντας ένα μεγάλο ποπ κορν από τον εαυτό σας στις ταινίες; (Αισθάνομαι λίγο περήφανος, ωστόσο, επίσης φουσκωμένος.)

Πώς νιώθεις μετά τη νύχτα της πίτας έναντι του tofu ανακατεύουμε τη νύχτα;

Πληρώστε τους τόκους για ακριβώς το πώς αισθάνεστε καθώς και αυτό θα σας βοηθήσει να κατευθύνετε προσεκτικά το πλοίο σας.

Αλλά ομοίως – σεβαστείτε τις επιθυμίες σας. Συχνά θέλω τη σοκολάτα σε μια «κόλαση από τη μέθοδο μου, καθώς και να μου δώσει κάποια σοκολάτα» κάπως ατμόσφαιρα. Σήμερα ήμουν λαχτάρα φασόλια καθώς και ντομάτες ζάχαρης.

Μερικές φορές θέλω να φτιάξω με μπανάνες καθώς και καρύδια, άλλες φορές θέλω πίτσα με ψητά λαχανικά βυθισμένα σε χούμους.

Το θέμα είναιΠρέπει να ακούσετε το σώμα σας καθώς και το μυαλό. Αποκτήστε 100% απαλλαγμένο από οποιοδήποτε είδος τροφίμων “εκτός ορίων”.

Συμβουλή: Υπενθυμίστε στον εαυτό σας για όλα τα υγιεινά τρόφιμα που σας αρέσουν, καθώς και για το ψυγείο σας μαζί τους. Κάντε το απλό για τον εαυτό σας να τρώτε υγιεινά πράγματα. Πάρτε το χρόνο σας στην ενότητα Δημιουργία του καταστήματος καθώς και να δείτε τι σας φαίνεται υπέροχο. Δεν χρειάζεται να πάρετε το Kale αφού είναι το μεγάλο πράγμα. Φάτε τα φρούτα καθώς και τα λαχανικά που σας αρέσουν.

Αφήστε τον εαυτό σας πραγματικά να απολαύσει τις απολαύσεις καθώς και τους πόθους. Χωρίς κρίση. Χωρίς binging. Απλά απολαύστε αυτό.

Ερώτηση: Ποιο είναι το προτιμώμενο “υγιές” φαγητό σας σήμερα;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο