Ένα από τα προτιμώμενα μέρη μου με μια επιχείρηση βλέπει το πραγματικό έργο πίσω από τα σκηνικά που πηγαίνει στην παραγωγή του προϊόντος τους ή η υπηρεσία συμβεί. υπόθεση ότι είναι σαν την τηλεόραση αλήθειας, ωστόσο μπορεί να ανακαλύψω κάτι;

Έτσι, ήμουν ενθουσιασμένος για να επιθεωρήσω την εγκατάσταση αποθήκευσης Stitchfix καθώς και να δούμε ακριβώς πώς πήραν πραγματικά τα ρούχα στις γυναίκες γύρω από τις ΗΠΑ. Στο κεφάλι μου φαντάστηκα πολλούς στυλίστες του Tim Gunn που τρέχουν γύρω από ένα χώρο που ουρλιάζει – “Κάντε το να λειτουργεί!” Καθώς έριξαν ένα αξιολάτρευτο φόρεμα σε ένα κουτί SF.
Τα νεότερα μου βίντεο

Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 4
Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου Εφημερίδα 4 Επιθεωρήστε

Περισσότερα βίντεο

Επόμενο
Πήρα μια δοκιμή Covid-19
05:16

Ζω
00:00
08:21
01:21

Ναι, αυτό δεν είναι ακριβώς πώς πηγαίνει.

Ολόκληρη η διαδικασία είναι απόλυτα με επένδυση. Το ‘Fix σας είναι στυλ σε ένα ακόμη γραφείο καθώς και η εγκατάσταση αποθήκευσης το παίρνει στο κουτί καθώς και σε εσάς.

Έχουν σταθμούς για αξεσουάρ/πορτοφόλια/κασκόλ καθώς και ρούχα – όλα αριθμημένα για αποθέματα καθώς και υπονοούμενα για ένα άτομο.

Αυτό το κρεμαστό είναι το Mo (αν το θέλει).

Αφού το εξάρτημα βρίσκεται στο κουτί, κάποιος το παίρνει για να γεμίσει με ρούχα. Μου άρεσε αυτό το μέρος αφού το έβαλαν σε ένα καλάθι καθώς και κάπως τρέχει γύρω από την εγκατάσταση αποθήκευσης που αρπάζει το καλύτερο στοιχείο.

Μια εργασία που περιλαμβάνει τρέξιμο καθώς και «ψώνια» = έχω ανακαλύψει την κλήση μου.

Σκέφτομαι σοβαρά τη συσκευασία, καθώς και τη μετάβαση στο Σαν Φρανσίσκο τώρα. Είναι για το καλύτερο, παιδιά. Επιθυμείτε με τύχη.

Ευτυχώς, τα Peeps Stitchfix ήταν διαθέσιμα σε μια ακρόαση καθώς και επιτρέψτε μου να συσκευάσω ένα γνήσιο κουτί για έναν πελάτη! Έχω διπλωθεί το “Fix της Stephanie, καθώς και το υπογεγραμμένο σε αυτό.

Πιστεύω ότι έκανα καλή δουλειά! Ελπίζω να πιστεύει και έτσι!

Ολόκληρη η ομάδα περιελάμβανε την Anne, Rer, την κατανάλωση τροφίμων πουλιών, τις αντλίες καθώς και το σίδερο, το bex, το fitnessista, τα ιδρώτα betties, τα δάχτυλα PB καθώς και τη Sarah Fit

Μετά τη συσκευασία, καθώς και ένα διάλειμμα, διερευνήσαμε το υπόλοιπο εργοστάσιο, καθώς και βρήκα μερικά πράγματα που χρειάζομαι.

Όλα τα ρούχα !!

(Έχω αυτήν την εικόνα χωρίς τη βόμβα του αντίχειρα, ωστόσο είναι πολύ καλύτερα με αυτόν τον τρόπο.)

Το πρόσθετο μπόνους είναι ότι όλοι φαίνονται πολύ διασκεδαστικοί και φιλικοί. Έχουν ένα κιβώτιο τέρας καθώς και ένα διασκεδαστικό τοίχο από εικόνες/εισαγωγικά.

Και πάλι, πρόκειται για αξιολάτρευτα ρούχα. Όχι τόσο καλά.

Από το καλύτερο τώρα το Stitchfix δεν προσφέρει διορθώσεις ή διορθώσεις μεγέθους συν-για παιδιά ή παιδιά. Ωστόσο, αυτό μπορεί να έρχεται, οπότε μείνετε συντονισμένοι !! Εάν χρησιμοποιείτε τα ρούχα των γυναικών, μπορείτε να το δώσετε ένα στροβιλισμό καθώς και ίσως να συσκευάσω το κουτί σας την επόμενη φορά. (Αυτό φαίνεται λάθος, ωστόσο το αφήνω.)

Από το Stitchfix “Hizzy” πήγαμε στο δείπνο. Ωστόσο, στην γνήσια ζωή πρέπει να πάρω την πράξη μου μαζί γιατί είμαι σπίτι για πρώτη φορά σε μια εβδομάδα, καθώς και να ανακαλύψει την γάτα μου, καθώς και να δούμε αν του αρέσει ακόμα θα με ανεχτεί.

Τα λέμε αργότερα!

Ερώτηση: Ποια δύο πράγματα θα συνεπαγόταν το έργο των ονείρων σας;

Ποιο είναι το προτιμώμενο χρώμα σας;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο