την Πέμπτη είναι πίσω. Παρόλο που η πρώτη μου εξομολόγηση θα έπρεπε να είναι ότι χθες το βράδυ ήλπιζα ότι σήμερα ήταν η Παρασκευή τόσο δύσκολη, σχεδόν έκανα τον εαυτό μου να το πιστέψω. Τα όνειρα μπορούν να έρθουν να δοκιμάσουν αν πιστεύετε αρκετά δύσκολο, έτσι;

Ομολογία…
Τα τελευταία μου βίντεο

Ο υπέροχος σύζυγός μου στο The Pysch Ward: A Memoir – Review Book Review
Ο υπέροχος σύζυγός μου στο θάλαμο Pysch: ένα απομνημονεύμα
από τον Mark Lukach

Αξιολόγηση του βιβλίου ήχου των πολύ καλύτερων απομνημονεύσεων που κυκλοφόρησαν το 2017.

Είναι μια υπέροχη ακρόαση;
Μοιράζομαι μια γρήγορη αξιολόγηση του βιβλίου που προσφέρεται στο Audible.

Από το Amazon:

Ένα καρδιακό, αλλά ελπιδοφόρο απομνημονεύμα ενός νεαρού γάμου που επαναπροσδιορίζεται από ψυχικές ασθένειες καθώς και επιβεβαιώνει τη δύναμη της αγάπης.

Ο Mark καθώς και η ζωή του Giulia ξεκίνησαν μαζί ως παραμύθι. Έπεσαν σαν σε δεκαοκτώ, παντρεύτηκαν στα είκοσι τέσσερα, καθώς και ξεκίνησαν τη ζωή τους στο Σαν Φρανσίσκο σύντομα μετά. Ωστόσο, όταν η Giulia ήταν είκοσι επτά, βίωσε ένα τρομακτικό και απρόβλεπτο ψυχωτικό διάλειμμα που την προσγειώθηκε στον ψυχικό χώρο για σχεδόν ένα μήνα. Κάποια μέρα ήταν ζωντανή καθώς και και προσαρμοσμένη. Το επόμενο, ήταν παραληρητικό και αυτοκτονικό, έπεισε ότι οι άρεσε της δεν ήταν ασφαλείς.

Ερώτηση:
Τι βιβλίο ή podcast ακούτε τώρα;

Τι πρέπει να ακούσω στη συνέχεια;!

Οι σύνδεσμοι με το βιβλίο καθώς και άλλες αξιολογήσεις βρίσκονται στο runeatrepeat.com

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 5 λεπτών, 31 δευτερολέπτων

Επόμενο
Αμερικανική κριτική βιβλίου βρωμιάς
12:07

Ζω
00:00
08:21
05:31

Έφαγα 8 κιλά σταφυλιών σε περίπου 24 ώρες. Είμαι μηχανή διατροφής σταφυλιών. Εάν υπάρχουν οποιοδήποτε είδος σταφυλιών στο σπίτι μου, θα τα φάω χωρίς διακοπή μέχρι να φύγουν, οπότε συνήθως πηγαίνω στο παντοπωλείο τουλάχιστον 5 φορές την εβδομάδα καθώς και να αγοράσω σταφύλια.

Στη συνέχεια, τα τρώω όλα καθώς και πρέπει να επιστρέψω. Είμαι χρησιμοποιημένος σε αυτό, καθώς συνήθως αγοράζουν μια ημι-βελτιωμένη ποσότητα κατανόηση θα τα φάω αμέσως.

Ομολογία…

Ναι, εξακολουθώ να τρώω σταφύλια στο σπίτι της μεθόδου από το κατάστημα, παρόλο που είναι βρώμικα καθώς και εγώ όταν ανακάλυψα μια μαύρη χήρα στα σταφύλια μου. Είμαι εθισμένος καθώς και προφανώς πρόθυμος να πεθάνω για μια επιδιόρθωση σταφυλιών.

Ομολογία…

Σκέφτηκα να τεντώσω μετά το τρέξιμό μου σήμερα το πρωί, ωστόσο στο πάτωμα με το Vegas ήταν πιο διασκεδαστικό.

Ομολογία…

Τρώω ένα σνακ ενώ φτιάχνω ένα σνακ. Τρώω επίσης ένα σνακ ενώ φτιάχνω μεσημεριανό. Σήμερα ήταν μισό αβοκάντο σε μια τορτίγια με την Carne Asada καρυκεύματα.

Τουλάχιστον το γεύμα μου ήταν υγιές … Είμαι τόσο περήφανος για τον εαυτό μου για προετοιμασία γεύματος !!

Ομολογία…

Αυτή την εβδομάδα μιλούσα σε έναν νέο φίλο στο τηλέφωνο, καθώς δήλωσαν ότι οι άνθρωποι είναι επίσης καταναλώνονται με φαγητό. Πήγε σε ένα rant για ακριβώς πώς όλοι ασχολούνται συνεχώς με τα τρόφιμα, καθώς και τα τρόφιμα δείχνει, καθώς δεν το παίρνει. Επιθυμεί θα μπορούσε να φάει μόνο όταν μια μέρα, καθώς και να μην ανησυχήσει γι ‘αυτό. Εκτός από τον απογοητευμένο, πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να μαγειρέψετε καθώς και να φάτε, ωστόσο, πεινάω για άλλη μια φορά σε λίγες ώρες ούτως ή άλλως. (Πρόκειται για μια μίνι-εκδοχή του Rant.)

Στην οποία ανέφερα – δεν σε παίρνω καθόλου.

Και κάπως πήγε στο δικό μου rant για ακριβώς πώς δεν με παίρνουν. Θα έπρεπε να είχα ανοιχτό μυαλό, ωστόσο τα τρόφιμα είναι κάπως μια τεράστια προσφορά στον κόσμο μου. Την επόμενη φορά θα σκεφτώ μια ακόμη γνώμη.

Ομολογία…

Θέλω κάπως να είμαι φίλοι με όποιον αγοράζει αυτό το κομψό άγαλμα σχεδιασμού παγώνι. Θέλω να πάω σε ένα σπίτι που είναι σούπερ θρυλικό επαρκές για να έχω κάτι τέτοιο … καθένας; Προσκαλέστε με!

Ομολογία…

Δεν πήρα τις σκάλες από τότε που έτρεχα αργά στην επίσκεψη του γιατρού μου σήμερα το πρωί. Μήπως η ενοχή ρίχνει θερμίδες;

Είχα μια επίσκεψη check-in για την κατάσταση HPV μου. Θα μιλήσουμε σύντομα για αυτό.

Ομολογία…

Μετά την επίσκεψή μου χτύπησα το Dunkin Donuts από τότε που ένιωθα σαν να άξιζε μια απόλαυση μετά. Με έκανε ευτυχισμένο.

Στη συνέχεια, κούνησα λίγο σπινθήρα φρούτων όταν έφτασα σπίτι. Ωστόσο, το σύνθετο του καφέ καθώς και η τόνωση μέσα σε μια ώρα θα με βγάλουν από τους τοίχους!

Ομολογία…

Παρά την εμμονή μου με σταφύλια που δεν αγοράζω ποτέ διεγείρο σε γεύση σταφυλιών. Είναι μια μεγάλη αποτυχία; Παίρνεις σαν αυτή τη γεύση;

Ομολογία…

Το Skinny Runner μου έστειλε ένα κουτί σοκολάτας αφού αισθάνεται πραγματικά ένοχος για να απομακρυνθεί. Τουλάχιστον πιστεύω ότι τους έστειλε; Ίσως είναι ο φίλος μας;! Το θέμα είναι – μου λείπει ακόμα. Αυτό είναι κάπως ωραίο, καθώς και κάπως σημαίνει ότι απαιτείται να κάνω έναν νέο φίλο ήδη!

Το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι είναι αξιοσημείωτες τρούφες σαμπάνιας. Αυτή είναι η ευτυχία που έχει γεύση…

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κατά τη σύνταξη αυτής της δημοσίευσης ενός φίλου που ονομάζεται καθώς και δηλώθηκε ότι περίμεναν σε ένα τηλεφώνημα από τον διευθυντή τους που καθυστέρησε 2 ώρες. Είπα, “Είναι επείγον; Μπορεί να περιμένει μέχρι τη Δευτέρα; ” Όπως και δήλωσαν – “Εννοείς αύριο; Παρασκευή.”

Ναι. Προφανώς θέλω ακόμα να πιστέψω ότι είναι Παρασκευή.

Η σειρά σας – Χτυπήστε το. Τι πρέπει να ομολογήσετε;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο