Την άλλη μέρα ένας 6’3 όμορφος μπλε-eyed γενειοφόρος άνδρας εμφανίστηκε στην πόρτα μου. Και όταν συμβαίνει κάποιος όπως αυτό – ειδικά όταν έχετε μια συγγένεια για μπλε μάτια και κοιλότητες, ακούτε.

(Rocknrollmarathon IG)
Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

Ημέρα κατάρτισης μαραθωνίου 3
Το ημερολόγιο βίντεο κατάρτισης μαραθωνίου – Ημέρα 3. Εκτέλεση του περιοδικού check in with run eat repeat repeat

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 51 δευτερολέπτων

Επόμενο
Πώς να κάνετε την κατώτερη προπόνηση του σώματος για τους δρομείς
03:09

Ζω
00:00
08:21
00:51

Η μακρά ιστορία, απίστευτα σύντομη Ben (τα παραπάνω επεσήμανε τη Beard-y), και ζουν ξεχωριστά για λίγο. Ίσως μια μέρα θα περιγράψω ολόκληρη την κατάσταση. Ίσως θα ξεπεράσω τους ανθρώπους αυτοπροσώπως. Ίσως θα γράψω ένα βιβλίο ή σε τοίχο ντους … αλλά για τώρα είναι πολύ περίπλοκο να περιγράψουμε πραγματικά σωστά.

Γιατί λοιπόν σας λέω αν δεν έχετε όλες τις ζουμερές λεπτομέρειες;

Επειδή είμαι σε αεροπλάνο με κατεύθυνση προς τη Φλόριντα για να ξεκουραστεί με τον Ben και την οικογένειά του για μια εβδομάδα ή δύο ή ίσως για πάντα. ποιός ξέρει? Σίγουρα δεν το κάνω.

Μπορώ και θα blog από οπουδήποτε στον κόσμο με το Διαδίκτυο, οπότε δεν θα επηρεάσει το RER. Αλλά θα είναι διαφορετικές εικόνες και τρόφιμα και μέρη που τρέχω, γι ‘αυτό ήθελα απλώς να μάθω γιατί είμαι σε ένα νέο μέρος για λίγο.

Τα πράγματα που έχω περάσει θεωρώντας ότι δημοσίευσα ότι έχω «κάποια φρικτά νέα» το Σεπτέμβριο ήταν τραχύ. Αλλά και πάλι, είναι πολύ περίπλοκο για μια ανάρτηση ιστολογίου και μοιράζεται μόνο την πλευρά της ιστορίας μου. Έτσι για τώρα ζουν μόνο τη ζωή μου και αν υπάρχει κάτι νέο για να αναφέρετε θα είστε ο πρώτος τέταρτος που θα ξέρετε

Επιπλέον, απλά κοιτάζω τη φωτεινή πλευρά αυτού – hey εκεί τρέχει και τρώει στη Φλόριντα, όχι πολύ shab.

Επιστροφή στο τρέξιμο και το φαγητό και το blogging…

Σήμερα το πρωί έκανα ένα τρέξιμο 10 μιλίων πριν από την πτήση μου. Προτίθεμαι να φτάσω σε πολλά μίλια πριν από το ταξίδι, αλλά δεν είχα χρόνο. Θα το αντισταθμίσω την επόμενη φορά.

(Rer instagram)

Ευτυχώς, είχα χρόνο για ένα ποτό πριν από την πτήση … απολύτως απαραίτητο.

Ερώτηση: Ποια ήταν η προπόνησή σας σήμερα;

Είχατε ένα μουλάρι της Μόσχας;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο