Έχω εξαιρετικά επιτόκιο bit που ενδιαφέρονται αυτές τις μέρες σε όλες τις ιστορίες των δραματικών, γρήγορων απώλειων σωματικού βάρους. “Μεγάλοι ηττημένοι” δεν με ενθουσιάζουν, για πολλούς λόγους. Για παράδειγμα, το βάρος δεν είναι λίπος. Το “βάρος” μπορεί να αποτελείται από κυρίως άπαχο ιστό, ή μπορεί να είναι κυρίως βάρος νερού. Στην πραγματικότητα, θα πήγαινα ένα βήμα παραπέρα, καθώς και να επισημάνω ότι η γρήγορη απώλεια του σωματικού βάρους συσχετίζεται εξαιρετικά εξαιρετικά με μια μεγαλύτερη πιθανότητα υποτροπής, επαναπροσδιορισμό βάρους καθώς και μακροχρόνια αποτυχία. Τι παίρνει την προσοχή μου;

Πληρώνω ενδιαφέρον για το τι πρέπει να δηλώσουν οι “μακροπρόθεσμοι συντηρητές”-αυτοί είναι οι άνθρωποι που έχουν διατηρήσει ένα τέλειο βάρος για πάνω από ένα χρόνο … κατά προτίμηση ακόμη και 2-5 χρόνια ή περισσότερο.

Η διαφορά μεταξύ των ηττημένων καθώς και των συντηρητών

Καθώς ερευνούσα πρόσφατα το θέμα της μακροπρόθεσμης συντήρησης βάρους, ήμουν έκπληκτος στο μεγάλο ποσό της ερευνητικής μελέτης που έχει ήδη εκτελεστεί σε αυτόν τον τομέα.

Ένα έγγραφο που έπιασε το επιτόκιο μου δημοσιεύθηκε από τον Judy Kruger καθώς και τους συναδέλφους του στο Παγκόσμιο Εφημερίδα της Συμπεριφορικής Διατροφής καθώς και της Φυσικής Δραστηριότητας, με τίτλο,

“Οι συμπεριφορές διατροφής και φυσικής δραστηριότητας μεταξύ των ενηλίκων επιτυχημένες στη συντήρηση της απώλειας βάρους.”

Αυτό δεν ήταν μια πειραματική μελέτη, ωστόσο μια συλλογή δεδομένων από την “Syly Survey”, η οποία ήταν αντιπροσωπευτική του πληθυσμού των ΗΠΑ, καθώς και οι ερωτηθέντες ανησυχίες σχετικά με τις στρατηγικές για να βοηθήσουν στη διατήρηση ενός τέλειου βάρους.

Σε αυτή τη συγκεκριμένη έρευνα, μόνο το ένα τρίτο (30,96%) των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι ήταν επιτυχείς να διατηρήσουν το βάρος τους μακριά. Οι ερευνητές επιθυμούσαν να κατανοήσουν τη διαφορά μεταξύ της μικρής ομάδας που ήταν επιτυχημένη καθώς και η πλειοψηφία που δεν ήταν.

Και οι δύο ομάδες μείωσαν την ποσότητα των τροφίμων που κατανάλωναν, έτρωγαν μικρότερες μερίδες, περισσότερα φρούτα καθώς και λαχανικά, λιγότερα λιπαρά τρόφιμα καθώς και λιγότερα γλυκά ποτά.

Δεν είναι πραγματικά οποιεσδήποτε εκπλήξεις εκεί, ωστόσο αυτό που θέλουμε να καταλάβουμε περισσότερο δεν είναι αυτό που έχουν οι ηττημένοι καθώς και οι συντηρητές, ωστόσο αυτό που οι συντηρητές έκαναν ότι οι ηττημένοι δεν το έκαναν.

Ορισμένες σημαντικές διαφορές προέκυψαν μεταξύ των ηττημένων καθώς και των συντηρητών:

Πρώτον, ένα σημαντικά υψηλότερο ποσοστό επιτυχημένων συντηρητών ανέφερε την άσκηση 30 λεπτών ή περισσότερο ημερησίως, καθώς και ανέφεραν επίσης την προσθήκη άλλων σωματικών δραστηριότητας στις καθημερινές τους ρουτίνες (αναψυχή, αθλητισμός, σωματική εργασία κ.λπ.). Επιπλέον, περισσότεροι από τους επιτυχημένους συντηρητές περιλάμβαναν εκπαίδευση βάρους στα σχήματα άσκησης από ό, τι οι ηττημένοι.

Η μείωση των καθιστικών δραστηριοτήτων (τηλεοπτική παρακολούθηση κ.λπ.) ήταν επίσης μια σημαντική διαφορά μεταξύ εκείνων που διατηρούνται αποτελεσματικά καθώς και εκείνοι που δεν το έκαναν.

Η επόμενη τεράστια διαφορά που διαχωρίζει τους επιτυχημένους συντηρητές από την ανεπιτυχή ήταν στις “αυτο-παρακολούθησή τους”, συμπεριλαμβανομένων:

* Παρακολούθηση θερμίδων * Παρακολούθηση σωματικού βάρους * Σχεδιασμός γευμάτων * Παρακολούθηση λίπους * Μέτρηση της ποσότητας τροφίμων στο πιάτο τους

Δυστυχώς, αυτά τα είδη αυτο-παρακολούθησης συμπεριφορών, ιδιαίτερα ζυγίζοντας καθώς και μέτρηση των τροφίμων καθώς και μετρώντας τις θερμίδες, είναι από τις πιο αποφεύγονται καθώς και ακόμη και επικρίνουν τις τεχνικές διαχείρισης βάρους. Ορισμένοι “εμπειρογνώμονες απώλειας βάρους” ακόμη και η ασφάλιση ισχυρίζονται ότι είναι επιζήμια να μετράνε τις θερμίδες, να αξιολογήσετε τον εαυτό σας ή να καθορίσετε καθώς και να αξιολογήσετε το φαγητό σας.

Ωστόσο, αυτές οι συμπεριφορές αυτο -παρακολούθησης καθορίζονται περισσότερο καθώς και συχνότερα στην ερευνητική μελέτη ως μέρος της “της διαφοράς που κάνει τη διαφορά”. Συμφωνώ, όπως και πάντα έπαιξαν μια σημαντική λειτουργία στο δικό μου πρόγραμμα λίπους.

Μια τελική διαφορά ήταν ότι οι άνθρωποι που ανέφεραν αυτο-αντιληπτά “εμπόδια” στην επιτυχία τους ήταν 48-76% λιγότερο πιθανό να είναι επιτυχημένος συντηρητής.

Για παράδειγμα, δήλωσαν ότι δεν είχαν χρόνο να ασκήσουν, ήταν τόσο κουρασμένοι να ασκούν ή ήταν τόσο δύσκολο να διατηρηθεί μια ρουτίνα άσκησης. Μεταφράζω αυτό ως: Οι ανεπιτυχείς ηττημένοι ήταν οι κατασκευαστές λόγων!

Οι κορυφαίες 5 στρατηγικές για να είναι ένας επιτυχημένος συντηρητής

Ας ανακεφαλαιώσουμε λοιπόν καθώς και να μετατρέψουμε αυτά τα ευρήματα της ερευνητικής μελέτης σε ορισμένα πρακτικά βήματα δράσης που μπορείτε να υποβάλετε αίτηση σήμερα.

1. Ενισχύστε το συνολικό επίπεδο καθημερινής δραστηριότητας σας, συμπεριλαμβανομένης της επίσημης άσκησης εκτός από τον αθλητισμό, τη σωματική εργασία ή την ψυχαγωγική δραστηριότητα. Η άσκηση ενισχύει την απώλεια βάρους, ωστόσο, το πιο σημαντικό, είναι ζωτικής σημασίας για τη συντήρηση του βάρους.

2. Μειώστε τις καθιστικές ψυχαγωγικές δραστηριότητες, μειώνοντας την παρακολούθηση της τηλεόρασης, τα παιχνίδια στον υπολογιστή καθώς και το surfing web. Πάρτε τη φυσική ψυχαγωγία, όπως αθλήματα, βαρκάδα, ποδηλασία, περπάτημα, πεζοπορία, κηπουρική, φυσικά χόμπι καθώς και παίζοντας με τα παιδιά σας, αν τα έχετε.

3. Συμπεριλάβετε την κατάρτιση βάρους ως μέρος του επίσημου προγράμματος άσκησης σας, σε όλη τη φάση απώλειας λίπους καθώς και ακόμη πιο σοβαρά κατά τη διάρκεια της συντήρησης.

4. Παρακολουθήστε καθώς και οθόνη τα πάντα! Μετρήστε τις θερμίδες καθώς και θρεπτικά συστατικά, καθορίστε τα μεγέθη σας, αξιολογήστε το φαγητό σας, σχεδιάστε τα μενού σας στη σύνθεση επίσηςΚαθώς προβάλλετε το σωματικό σας βάρος καθώς και το ποσοστό του σωματικού λίπους.

5. Αποφύγετε τους λόγους καθώς και τη διατήρηση θετικών πεποιθήσεων καθώς και τη στάση απέναντι στην ατμόσφαιρά σας καθώς και αυτό που βλέπετε ως “εμπόδια”. Για παράδειγμα, ας πούμε: “Μπορώ πάντα να κάνω χρόνο για το τι είναι το πιο σημαντικό για μένα” αντί για “Δεν έχω χρόνο να ασκήσω”.

Εάν είστε επί του παρόντος σε ένα ταξίδι απώλειας λίπους, καθώς θέλετε να καταλάβετε ακριβώς πόσο μεγάλες είναι οι πιθανότητές σας να είστε επιτυχημένος συντηρητής, είναι πολύ απλό να προβλέψετε τη χρήση αυτών των 5 στρατηγικών. Εάν δεν χρησιμοποιείτε και τα 5 από αυτά, τότε πότε θα ήταν μια μεγάλη στιγμή για να ξεκινήσετε σήμερα;

Υπάρχουν περιορισμοί στα αποτελέσματα των ερευνών όπως αυτά, συμπεριλαμβανομένης της αλήθειας ότι είναι διατομεακές, καθώς και ως εκ τούτου δεν μπορούν να αποδείξουν την αιτιότητα. Ωστόσο, πιστεύω ότι αυτά τα ευρήματα είναι σημαντικά και σημαντικά.

Όχι μόνο επαληθεύουν τις προηγούμενες παρόμοιες μελέτες καθώς και συμφωνούν με τα ευρήματα άλλων ομάδων επιτυχημένων συντηρητών (όπως το εθνικό μητρώο διαχείρισης βάρους), ανακάλυψα ότι αυτά τα αποτελέσματα ταιριάζουν ακριβώς αυτό που έχω δει μεταξύ του πιο επιτυχημένου “Burn the Λίπος “πελάτες.

Αυτός είναι ο τύπος των συμβουλών που θα σας προτείνω να ακούσετε τα περισσότερα: συμβουλές για το πώς να χάσετε το σωματικό λίπος, όχι το σωματικό βάρος, καθώς και ακριβώς πώς να διατηρήσετε ένα τέλειο σωματικό βάρος καθώς και τη δομή του σώματος κατά τη διάρκεια της μεγάλης απόστασης, όχι Ακριβώς πώς να χάσετε βάρος όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Υπήρχε μια ακόμη “διαφορά που έκανε τη διαφορά”, σε αυτή τη μελέτη, καθώς και αυτό μπορεί να σας εκπλήξει (αν και δεν με εκπλήσσει). Οι επιτυχημένοι συντηρητές ήταν λιγότερο πιθανό να αναλάβουν τα προϊόντα διατροφής διατροφής (χάπια κ.λπ.).

* Εάν θέλετε να ανακαλύψετε περισσότερα για μια ισορροπημένη, ευπροσάρμοστη και αποδεδειγμένη προσέγγιση, η οποία διδάσκει τη διατροφική μοναδικότητα καθώς και την οποία μπορεί να δημιουργήσει παρόμοια απώλεια βάρους σε ένα μήνα, μήνα μετά το μήνα, τα θέματα αυτής της ερευνητικής μελέτης που δημιουργήθηκαν σε δύο χρόνια , (αν το ακολουθήσετε!), Στη συνέχεια, μεταβείτε στον ιστότοπο απώλειας λίπους μου στη διεύθυνση www.burnthefat.com

* Αυτό το άρθρο είναι ειδικό για το IronMagazine.com, η αναπαραγωγή σε οποιοδήποτε τύπο τύπου χωρίς προηγούμενη συγκατάθεση απαγορεύεται αυστηρά.

Λάβετε ένα δωρεάν βιβλίο, ανακαλύψτε ακριβώς πώς να απαλλαγείτε από το επίμονο λίπος, καθώς και το turbo-φορτίο του μεταβολισμού σας με την επίσκεψη: www.burnthefat.com

Για την συνολική μάζα μυών του Tom Venuto, το σύστημα καύσης λίπους κάντε κλικ εδώ!

_______________________________________________________________________ Το Venuto είναι ένας φυσικός bodybuilder, προσωπικός εκπαιδευτής, ιδιοκτήτης γυμναστικής, ανεξάρτητος συγγραφέας, καθώς και συγγραφέας του λίπους, τροφοδοσίας του μυός (BFFM): Fat Burning Tricks των καλύτερων bodybuilders του κόσμου καθώς και φυσικών μοντέλων γυμναστικής. Ο Tom έχει γράψει 140 άρθρα, όπως και παρουσιάστηκε στο περιοδικό Ironman, το φυσικό bodybuilding, τη μυϊκή ανάπτυξη, το μυϊκό-zine, την άσκηση για τον άνθρωπο καθώς και την άσκηση των ανδρών. Ο Tom είναι ο επαγγελματίας απώλειας λίπους για το Global-Fitness.com, καθώς και ο συντάκτης διατροφής για το femalemuscle.com καθώς και τα άρθρα του παρουσιάζονται συνήθως σε πραγματικά πολλούς άλλους ιστότοπους.