Γεια σας! Σήμερα ήταν μια μέρα ανάπαυσης από το τρέξιμο, έτσι έριξα μαζί έναν πολύ «δεν απαιτείται» τύπος προπόνησης. Δεν μου αρέσει να μετράω επαναλήψεις όταν προπονούνται. Μου αρέσει η ζώνη έξω στις ταινίες του εγκεφάλου μου ή βλέπω τηλεόραση ή μιλώ με τη γάτα μου. Έτσι έβαλα μαζί αυτή την αντίστροφη μέτρηση των 15 λεπτών για το Butt καθώς και για τα ABS…

Είναι μόνο 5 κινήσεις που κάνετε για το χρόνο. Εάν απαιτήσετε ένα διάλειμμα, πάρτε καθώς και τότε να επιστρέψετε καλύτερα σε αυτό.
Τα νεότερα μου βίντεο

Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 6
Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 6. Εκτέλεση ενημερωμένης ενημέρωσης ιστολογίου.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 1 λεπτό, 19 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 2
01:45

Ζω
00:00
08:21
01:19

5 λεπτά καταλήψεων

4 λεπτά αντίστροφης γδανίας

3 λεπτά γέφυρα γλουτών

2 λεπτά κρίσεις

1 λεπτό σανίδα

__________________________________

Συνολικά 15 λεπτά

Πώς να κάνετε αυτή την προπόνηση:

Πιάσε το κινητό σας ή ένα ακόμη χρονοδιακόπτη. Ρυθμίστε το για 5 λεπτά – squat. Ρυθμίστε το για 4 λεπτά – αντίστροφη βύθιση … καθώς και έτσι. Κάντε τις κινήσεις συνεχώς κατά τη διάρκεια του χρόνου που καταβάλλει τόκους σε μεγάλη μορφή. Δεν πρόκειται για το Maxing Out Reps, ωστόσο, να κάνετε τόσο πολυάριθμες όσο μπορείτε να πάρετε το μέγιστο όφελος. Κρατήστε τον πυρήνα σας σε σφιχτά, αναπνεύστε, πιέστε.

Έκανα αυτές τις κινήσεις σήμερα το πρωί μπροστά στην τηλεόρασή μου (βλέποντας την τεράστια φανταστική ζωή μου). Έβαλα το χρονοδιακόπτη για τις αυξήσεις, όπως και όλα αυτά πίσω στην πλάτη. Εάν απαιτήσετε ένα διάλειμμα, πάρτε το καθώς και τότε να επιστρέψετε καλύτερα σε αυτό. Εάν είναι τόσο εύκολο, προσθέστε ένα βάρος – κρατήστε ένα βάρος σαν ένα κύπελλο κατά τη διάρκεια της κατάληψης, καθώς και κρατήστε ένα κατά τη διάρκεια της γέφυρας Glutes.

Προσπάθησα να κάνω μια σειρά φωτογραφιών για να αναζωογονήσω τη μνήμη σας στις ασκήσεις εκτός από τα κουτάβια ήταν γύρω μου όλη την ώρα. Ήταν τρελό, όσο διασκεδαστικό.

(Κακά) Παραδείγματα:

5 λεπτά καταλήψεων ή «να πετάξετε ένα τρελό παιχνίδι σε όλο το γκαζόν, καθώς και μερικές καταλήψεις πριν τα κουτάβια επιστρέψουν ενώ εμφανίζονται σαν να είστε αφοσιωμένοι στην κίνηση».

(Σημειώστε το Roxy στην κάτω αριστερή γωνία. Χα!)

Αντίστροφη βύθιση, εναλλασσόμενα πόδια για το σύνολο των 4 λεπτών. Προσπαθήστε να μην πατήσετε στο κουτάβι καθώς επιστρέφετε.

3 λεπτά γέφυρας Glute / Chaos

2 λεπτά κρίσεις

1 λεπτό της Plank / Ανακαλύψτε ακριβώς πώς αισθάνεται να έχει το μάτι σας γλείφει από ένα κουτάβι

Τι χρησιμοποιώ για προπόνηση…

Λατρεύω τα πιο πρόσφατα σχέδια Fabletics. Η κορυφή, καθώς και ο Capris με δαντέλες είναι και οι δύο από τα fabletics.

Και τώρα μεγεθύνω για να ξεκινήσω τη μέρα μου με κάποια σπίθα. Μόλις πήρα μια νέα αποστολή καθώς και επέλεξα επίσημα την προτιμώμενη γεύση μου είναι η φράουλα μάνγκο (η διάτρηση φρούτων είναι μια ισχυρή 2η θέση). Επίσης, προσπαθώ να επιθεωρήσω το Crave αυτήν την εβδομάδα καθώς και να σας αφήσω να καταλάβετε τι πιστεύω αργότερα.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Σας αρέσει να μετράτε επαναλήψεις όταν προπονείτε ή απλά να βγάζετε;

Επιθυμείτε να κυλήσετε με τα κουτάβια καλύτερα τώρα;

Δέχομαι.

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο