Την άλλη μέρα στη δουλειά δύο από τους νέους καλούς φίλους μου έτρεχαν για το Cafe Rio. Είμαι κορόιδο για μια μεγάλη αξιολόγηση, γι ‘αυτό ήμουν ενθουσιασμένος όταν ο Ben, καθώς επέλεξα να πάω εκεί για δείπνο απόψε. Είναι εξαιρετικά παρόμοιο με το Chipotle στο μενού/παραγγελία. Επιλέγετε αν θέλετε ένα burrito, taco, enchiladas, quesadilla ή σαλάτα. Στη συνέχεια, επιλέξτε το κρέας σας καθώς και τα φασόλια. Είναι μια γραμμή συναρμολόγησης όπως και ο Chipotle.

Ben, καθώς μοιράζομαι έναν ενθουσιασμό για το guacamole καθώς και πάντα να το αγοράζουμε όπου κι αν πάμε. Δεν έχουμε ανακαλύψει ένα που είναι πολύ καλύτερο από τη δική μου συνταγή, ωστόσο η περιήγηση είναι ακόμα διασκεδαστική;
Τα νεότερα μου βίντεο

Το όμορφο άλλο μισό μου στο Pysch Ward: A Memoir – Ανασκόπηση βιβλίων
Το όμορφο άλλο μισό μου στο θάλαμο Pysch: ένα απομνημονεύμα
από τον Mark Lukach

Αξιολόγηση του βιβλίου ήχου των πολύ καλύτερων απομνημονεύσεων που κυκλοφόρησαν το 2017.

Είναι μια υπέροχη ακρόαση;
Μοιράζομαι μια γρήγορη αξιολόγηση του βιβλίου που προσφέρεται στο Audible.

Από το Amazon:

Ένα καρδιακό, αλλά ελπιδοφόρο απομνημονεύμα ενός νεαρού γάμου που επαναπροσδιορίζεται από ψυχική ασθένεια καθώς και επιβεβαιώνει τη δύναμη της αγάπης.

Ο Mark καθώς και η ζωή του Giulia ξεκίνησαν μαζί ως παραμύθι. Έπεσαν σαν σε δεκαοκτώ, παντρεύτηκαν στα είκοσι τέσσερα, καθώς και ξεκίνησαν τη ζωή τους στο Σαν Φρανσίσκο σύντομα μετά. Ωστόσο, όταν η Giulia ήταν είκοσι επτά, βίωσε ένα τρομακτικό και απρόβλεπτο ψυχωτικό διάλειμμα που την προσγειώθηκε στον ψυχικό χώρο για σχεδόν ένα μήνα. Κάποια μέρα ήταν δυναμική καθώς και και προσαρμοσμένη. Το επόμενο, ήταν παραληρητικό και αυτοκτονικό, έπεισε ότι οι άρεσε της δεν ήταν ασφαλείς.

Ερώτηση:
Τι βιβλίο ή podcast ακούτε τώρα;

Τι θα έπρεπε να ακούω στη συνέχεια;!

Οι σύνδεσμοι με το βιβλίο καθώς και άλλες αξιολογήσεις βρίσκονται στο runeatrepeat.com

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 5 λεπτών, 31 δευτερολέπτων

Επόμενο
Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 2
01:45

Ζω
00:00
08:21
05:31

Δεν καταλαβαίνω αν ήταν από τότε που ήμουν πολύ πεινασμένος ή τι, ωστόσο αυτά τα τσιπ ήταν νόστιμα. Δεν μπορούσα να σταματήσω να τα τρώω ακόμα κι αν ήμουν γεμάτος.

Ήταν λίγο συντριπτικό να αγοράσετε χωρίς να κατανοήσετε το “The Drill”. Δεν αναγνώρισα μέχρι που αγόρασα ότι κάνουν το καλαμπόκι φρέσκο ​​φρέσκο ​​εκεί μπροστά σας. Μου αρέσουν οι σπιτικές τορτίγες καθώς και η επιθυμία που θα πήγαινα με αυτά αντ ‘αυτού.

Αγόρασα το Mahi-Mahi Burrito, το στυλ Enchilada. Συνήθως δεν αγοράζω τεράστια burritos από τότε που καταλαβαίνω ότι μόνο η tortilla είχε 563 θερμίδες, ωστόσο πήρα αυτό που ήθελα καθώς και ευχαριστημένος σε κάθε δάγκωμα.

Μου άρεσε αυτή η ένδειξη στην τουαλέτα, “Φώναξε στα ισπανικά ποτέ δεν ήταν τόσο καλά.” Χα.

Αλλά, παρακαλώ να διαφέρουν επειδή η γιαγιά μου ήταν εξειδικευμένη yeller καθώς και κουζίνα. υπόθεση από εκεί που το πήρα;

Ήμουν ακόμα γεμάτος όταν φτάσαμε στο σπίτι, ωστόσο το υπέροχο δόντι μου ήταν πιο δυνατά από το πλήρες στομάχι μου, καθώς είχα ένα από αυτά τα νόστιμα παγωτά άμμο. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ καλο.

Ο Μπεν είναι άρρωστος, οπότε πρέπει να τον τείνω, καθώς και να προετοιμαστώ για μακρά διαδρομή αύριο το πρωί. Είμαι χαλασμένος τρέξιμο με τη Susan αυτές τις τελευταίες φορές, καθώς και θα είμαι μοναχικός, εκτός αν πείσω τον Ben στο ποδήλατο μαζί μου!

Καληνυχτα ?

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο