Ευτυχισμένη Τετάρτη! Όπως ανέφερα πριν από λίγες εβδομάδες, θέλω να ζυγίσω τις Τετάρτες (όπως το Roni) και είμαι κάτω από μια λίβρα από 2 εβδομάδες πριν. Όχι πολύ σκαμπό.

Χα!
Τα τελευταία μου βίντεο

4 λεπτών προπόνηση πυρήνα για δρομείς
Μόνιμη προπόνηση ABS που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι. Δεν υπάρχουν ασκήσεις πυρήνα εξοπλισμού που μπορείτε να κάνετε να στέκεστε πριν ή μετά από ένα τρέξιμο. Γρήγορο σεμινάριο σε 5 κινήσεις προπόνησης για έναν ισχυρό πυρήνα και να αμφισβητήσει την ισορροπία σας.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 4 λεπτών, 31 δευτερολέπτων

Επόμενο
Jessica Simpson Memoir – Ανοίξτε την κριτική βιβλίου
06:05

Ζω
00:00
08:21
04:31

Το σημερινό WLW είναι για τον αναγνώστη Adrian για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο οποίος με επικοινωνούσε για να μοιραστεί το ταξίδι απώλειας βάρους. Έχασε πάνω από 100 κιλά και τώρα διατηρεί και τρέχει και blogging στο Chase Fear. Εκτός από την έμπνευση είναι σούπερ σούπερ χαριτωμένο !!!

Όνομα: Adrian C.

Ηλικία: 24

Τοποθεσία: Port Vue, PA

Τρέχον βάρος: 120 λίβρες

Βάρος εκκίνησης: 230 κιλά

Χωρίς βάρος: 110 κιλά

Επάγγελμα: Πρόσφατος πτυχιούχος προγράμματος ιατρικών βοηθών. Επί του παρόντος αναζητώντας δουλειά

Πριν:

Μετά:

Πώς βλέπετε φαγητό (ως άνεση, λύση στην πλήξη κ.λπ.);

Για μένα, το φαγητό δεν ήταν μέσο επιβίωσης. Η ζωή μου εξελίχθηκε γύρω από το φαγητό. Όταν σκέφτομαι πίσω στη σχέση μου με τα τρόφιμα, είναι πραγματικά αρκετά ανησυχητικό πόσο συνηθισμένο είναι μεταξύ του σημερινού πληθυσμού. Δεν είναι έκπληξη για μένα ότι συχνά έφαγα επειδή δεν είχα “τίποτα καλύτερο να κάνω”, αλλά πιστεύω ότι η ρίζα του θέματος ήταν πολύ βαθύτερη από το να κρατώ τον εαυτό μου απασχολημένο για αρκετές στιγμές.

Πρόσφατα, βρήκα ένα απόσπασμα από την Ann Wigmore. “Το φαγητό που τρώτε μπορεί να είναι είτε η ασφαλέστερη και ισχυρότερη μορφή φαρμάκων είτε η πιο αργή μορφή δηλητηρίου”. Διάβασα αυτό το απόσπασμα δεκάδες φορές επειδή είναι σαν να με γνώριζε η Ann. Συχνά ακούτε για άτομα που είναι εθισμένα σε ναρκωτικά, αλκοόλ κ.λπ., αλλά σπάνια ακούτε για τους εθισμούς των τροφίμων. Τα τρόφιμα είναι φθηνά, εύκολα προσβάσιμα και θα είναι πάντα νόμιμα, ανεξάρτητα από την ηλικία ενός ατόμου. Γιατί; Λοιπόν, χρειαζόμαστε φαγητό για να επιβιώσουμε. Αυτό που δεν χρειαζόμαστε είναι υπερβολική. Πολύ καλό πράγμα μπορεί να είναι κακό. Δυστυχώς, αυτές οι σκέψεις δεν διέσχισαν ποτέ το μυαλό μου κάθε φορά που ένα άλλο κομμάτι φαγητού έφτασε στο στόμα μου. Το φαγητό ήταν το φάρμακο επιλογής μου και μου έδωσε έντονα συναισθήματα … σχεδόν σαν ψηλά. Βοήθησε να γεμίσει ένα κενό. Αυτό που δεν ήξερα είναι ότι σκότωσα σιγά -σιγά.

Πώς ξεκινήσατε το ταξίδι απώλειας βάρους; Τι σας προκάλεσε να ξεκινήσετε; Μετά την αποφοίτησή του στο γυμνάσιο το 2006, σε ηλικία 17 ετών, ήξερα ότι κάτι έπρεπε να γίνει αν ήθελα να έχω μια εκπληκτική ζωή. Ήμουν βαρεμένος με τη ζωή με τον τρόπο που ήμουν. Έκανα το λάθος να δοκιμάσω μια γρήγορη διατροφή. Δεν θα ονομάσω τη δίαιτα, αλλά δεν ήταν κάτι που θα μπορούσα να κολλήσω για το υπόλοιπο της ζωής μου. Έχασα 40 λίβρες εκείνη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αλλά το κέρδισα πίσω (συν μερικά) λίγο μετά τη συνέχιση με τις προηγούμενες διατροφικές συνήθειες μου. Αίσθημα νίκης, υποθέτω ότι δεν είχα χάσει ποτέ το βάρος και εγκατέλειψα μέχρι τον Απρίλιο του 2009, το έτος που ξεκίνησα το ταξίδι μου για να βρω εσωτερική ειρήνη. “Αρκετά είναι αρκετό …” Έπρεπε να σταματήσω να λυπάμαι για τον εαυτό μου. Ήξερα ότι δεν μπορούσα να ζήσω έτσι για πάντα. Δεν ήταν πλέον επιλογή. Πού ανακόμισα το κίνητρο; Κατά ειρωνικό τρόπο, ήταν ενώ καθόμουν μπροστά από την τηλεόραση. Η παρακολούθηση του μεγαλύτερου ηττημένου έγινε ένα τελετουργικό μου για λίγο στις αρχές του 2009. Ήμουν γοητευμένος από αυτά τα γενναία άτομα που κατακτά αυτό αυτό που αγωνίζομαι για σχεδόν όλη μου τη ζωή. Δεν θα μπορούσα καν να τολμήσω να κάνω αυτό που έκανα συνήθως ενώ παρακολουθούσα την τηλεόραση, η οποία έτρωγε χωρίς νόημα ένα σωρό για πρόχειρο φαγητό. Όταν σκέφτομαι πίσω και συνειδητοποιώ πόσο δηλητηρίασα το σώμα μου με ανθυγιεινά τρόφιμα, δεν αποτελεί έκπληξη ότι ζύγιζα 230 λίβρες. Δεν κατηγορώ κανέναν εκτός από τον εαυτό μου. Κανείς δεν έσπρωξε το φαγητό κάτω από το λαιμό μου. Ήμουν εγώ που έκανα λάθος επιλογές. Οι γονείς μου μερικές φορές κατηγορούν τον εαυτό τους, αλλά ποτέ δεν το έκανα. Έτσι επιστρέφοντας στην παρακολούθηση του μεγαλύτερου ηττημένου … όσο περισσότερο παρακολούθησα αυτή την παράσταση, τόσο περισσότερο είπα στον εαυτό μου, “Αν μπορούν να το κάνουν, μπορώ και εγώ”. Και το έκανα. Ξεκίνησα το ταξίδι μου μέσα σε εποχή 7. Η Tara Costa, ένας διαγωνιζόμενος στην επίδειξη, ήταν η κύρια πηγή έμπνευσης μου. Είχε μια στάση “μπορώ να το κάνω αυτό” όλη την ώρα που ήταν στην παράσταση και την θαύμαζα γι ‘αυτό και εξακολουθούσε να το κάνει. Έχασε πάνω από 100 λίβρες, όπως και εγώ, και έτρεξε επίσης μαραθώνιους και άλλους αγώνες από τότε που έχασε το βάρος. Είμαι σταθερός πιστός στην προοπτική “αν αλλάξετε τη στάση σας, μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας”. Εάν δεν μπορείτε καν να πιστέψετε στον εαυτό σας, πώς περιμένετε ποτέ κάποιον άλλο;

Ποια ήταν μια τυπική μέρα φαγητού πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας; Πρωινό: Θα έτρωγα μεταξύ 2-3 μεγάλων (μη μετρηθέντων) κύπελλα δημητριακών. Οι επιλογές των δημητριακών περιελάμβαναν ζαχαρούχα ποικιλίες, όπως τυχεροί γοητεύσεις, βρόχοι φρούτων, τοστ κανέλα, κλπ. Η επιλογή μου για ποτό ήταν πάντα ποπ (σόδα), συνήθως ορεινή δροσιά. Μισούσα το χυμό, το νερό και οτιδήποτε κοντά στο να είμαι υγιής.

Μεσημεριανό: Στο γυμνάσιο, έφαγα ένα τηγανισμένο σάντουιτς κοτόπουλου με μια πλευρά από τηγανητές πατάτες κάθε μέρα. Ωρες ωρες,Θα πήγαινα επίσης στη γραμμή σνακ και θα αγοράσω ένα μεγάλο μαλακό κουλουράκι με ένα φλιτζάνι τυρί. Μετά την αποφοίτησή μου στο γυμνάσιο, οι επιλογές μου ήταν κυρίως της ποικιλίας υψηλής λίπους – λωρίδες κοτόπουλου, πατάτες τηγανητές και cheeseburgers.

Δείπνο: γρήγορο φαγητό. Το McDonald’s ήταν πάντα η πρώτη μου επιλογή όταν ήρθε στο γρήγορο φαγητό. Πριν σταματήσουν την επιλογή Super-Size, το γεύμα μου ήταν ένα γεύμα “Super-size” διπλού τύπου, το οποίο φυσικά περιελάμβανε τηγανητές πατάτες και ένα μεγάλο ποτό σιντριβάνι.

Σνακ: Το σνακ ήταν η μεγαλύτερη πτώση μου, ειδικά το βράδυ. Θα ξαπλώνω στο κρεβάτι, θα παρακολουθούσα την τηλεόραση και θα τρώω χωρίς νόημα για ώρες με ώρες. Θα μπορούσα να τελειώσω σχεδόν μια ολόκληρη σακούλα οικογενειακού μεγέθους Doritos και να μην το σκέφτομαι τίποτα. Θα μπορούσα επίσης να φτιάξω ένα τεράστιο βαθούλωμα σε ένα χαρτοκιβώτιο παγωτού Phish Food του Ben και του Jerry. Μερικές φορές, θα ξυπνήσω επίσης στη μέση της νύχτας και θα έδιωξα την κουζίνα για σνακ, τα οποία ήταν πάντα ανθυγιεινές επιλογές (brownies, μπισκότα, μάρκες, ποπ κ.λπ.).

Πώς το χάθηκες; Ακολουθήσατε ένα συγκεκριμένο σχέδιο; Δοκιμάστε μερικά; Τι λειτούργησε για σένα;

“Αυτό είναι; Ξεκινώ αύριο … όχι ifs, ands, ή buts για αυτό! ” Περνάω στο ταξίδι μου με το γκολ, το σχέδιο και ούτω καθεξής. Το μόνο άτομο που ήξερε ότι προσπαθούσα να χάσω βάρος εκείνη τη στιγμή ήταν η μαμά μου. Φοβόμουν να βλάψω την υπερηφάνεια μου αν θα απέτυχα αφού έλεγα στους ανθρώπους για το στόχο μου. Δεν είχα πάρα πολλή γνώση, πόρους ή ανθρώπους για να φτάσω αν χρειαζόμουν βοήθεια στην πορεία. Ήταν βασικά εγώ, ο ίδιος, και εγώ. Ήταν, τελικά, η ζωή μου που στόχευα να δημιουργήσω.

Έριξα τη λέξη “δίαιτα” από το λεξιλόγιό μου και επικεντρώθηκα στην αλλαγή του τρόπου ζωής μου. Αυτός ήταν ο μόνος τρόπος με τον οποίο επρόκειτο να διατηρήσω μόνιμα αποτελέσματα. Έπρεπε να κάνω αλλαγές που ήξερα ότι θα μπορούσα να κολλήσω για το υπόλοιπο της ζωής μου, τα περισσότερα από τα οποία έμαθα παρακολουθώντας τον μεγαλύτερο ηττημένο ή μέσα από τη δική μου έρευνα στο διαδίκτυο. Ξεκίνησα με μικρές, σταδιακές προσαρμογές για να αποφευχθεί η συγκλονισμένη με την αίσθηση της στέρησης. Η μεγαλύτερη έκπληξη για μένα ήρθε όταν ανακάλυψα αληθινά μεγέθη μερίδων. Στα εστιατόρια ειδικά, συχνά σερβίρεται γεύματα σε πλάκες δείπνου οικογενειακού μεγέθους, προκαλώντας παραμορφωμένα μεγέθη μερίδων. Πρώτα πράγματα πρώτα, αγόρασα κύπελλα μέτρησης/κουτάλια και στη συνέχεια άρχισα να αλλάζω τις διατροφικές μου συνήθειες… ανταλλαγώντας προϊόντα που κατασκευάζονται με λευκό αλεύρι για ολόκληρη την ποικιλία σιτηρών, το ποτό αποβουτυρωμένο γάλα, τρώγοντας άκαμπτα κομμάτια κρέατος και συμπεριλαμβανομένων πολύ περισσότερων φρούτων και λαχανικών με τα γεύματά μου. Έφαγα τρία τετραγωνικά γεύματα την ημέρα μαζί με ένα σνακ ανάμεσα σε κάθε γεύμα. Χρησιμοποίησα επίσης την έννοια “εκτός όρασης, από το μυαλό”, που κράτησα όλα τα πρόχειρα φαγητά μακριά.

Όταν ξεκίνησα το ταξίδι μου, δεν ασκήσαμε καθόλου. Γιατί; Η δουλειά μου είχε πολλά να κάνει με αυτό. Είχα μια φυσικά απαιτητική δουλειά ως καλοκαιρινός ασκούμενος στη μεταφορά Bombardier, οπότε δεν χρειαζόμουν πραγματικά να συντρίψω τη μεγαλύτερη φιγούρα μου με περισσότερη προσπάθεια. Το βάρος έβγαλε ακόμα, αποδεικνύοντας μόνο το σημείο μου. Μόλις τελειώσει η πρακτική άσκηση, άρχισα να περπατάω με τον καλύτερό μου φίλο και να παίζω Wii: Απλά χορεύω ως μέσα άσκησης μου. Το έκανα μέχρι να αποκτήσω την απόφαση να συμμετάσχω στο Planet Fitness, ένα τοπικό γυμναστήριο. Είναι βασικά όπου ξεκίνησε το 2ο σκέλος του ταξιδιού μου, το οποίο σύντομα θα διαβάσετε.

Τι είναι μια τυπική μέρα τώρα που διατηρείτε;

Πρωινό: 1 – 2 φλιτζάνια καφέ με Splenda, 1 Αγγλικά Muffin, 1 γέλιο αγελάδας, 1 αυγό με ½ φλιτζάνι αυγό και 1 μεσαίο μήλο

Μεσημεριανό: 2 φέτες ολικής αλέσεως ψωμί, 2 κουταλιές της σούπας φυσικό φυστικοβούτυρο, 1 κουταλιά σούπας ζάχαρη ζελέ, 1 φλιτζάνι κατεψυγμένα σταφύλια και 3 φλιτζάνια σαλάτα κήπου με 2 κουταλιές της σούπας

Δείπνο: 4 ουγκιά στήθος κοτόπουλου, 1 φλιτζάνι καστανό ρύζι ή ζυμαρικά ολικής αλέσεως, 1 φλιτζάνι μπρόκολο στον ατμό ή άλλο veggie της επιλογής μου (αντί για ζυμαρικά, θα επιλέξω επίσης μερικές φορές ένα μεσαίο – μεγάλο ψημένο γλυκοπατάτα.)

Σνακ: Οι επιλογές σνακ περιλαμβάνουν: 1 φλιτζάνι ελληνικό γιαούρτι με μικρή μπανάνα, 1 μπαρ Luna, 1 φλιτζάνι λαχανικά με 2 κουταλιές σούπας ή 1 φλιτζάνι δημητριακά ολικής αλέσεως με 1 φλιτζάνι ελαφρύ γάλα σόγιας βανίλιας

** Η θερμιδική μου πρόσληψη ποικίλλει σε όλη την εκπαίδευση του μαραθωνίου. Για παράδειγμα, 3 ημέρες πριν από μια προγραμματισμένη μακροπρόθεσμη διαδρομή (13+ μίλια), θα αυξήσω την κατανάλωση υδατανθράκων.

Ποια είναι η μεγαλύτερη συμβουλή σας για κάποιον που αγωνίζεται με το βάρος του;

Αποκτήστε το μυαλό σας έτοιμο για τη μάχη. Ο μεγαλύτερος αντίπαλός σας είναι ο ίδιος. Όταν το μυαλό σας σας λέει ότι η απώλεια βάρους είναι “αδύνατη”, χρησιμοποιήστε αυτό ως τολμά. Τολμήστε τον εαυτό σας να γίνει καλύτερος εσείς. Πείτε στον εαυτό σας, “Δεν πρόκειται να απογοητεύσω κανέναν εκτός από αυτή τη μικρή φωνή μέσα στο κεφάλι μου που μου λέει ότι δεν μπορώ.” Στη συνέχεια, ο αργός και σταθερός κερδίζει τον αγώνα. Ακριβώς όπως ένας μαραθώνιος και ο αγώνας γενικά, είναι σημαντικό να μην ξεκινήσετε πολύ γρήγορα γιατί θα οδηγήσει να καεί νωρίς στον αγώνα.

Επίσης, η απώλεια βάρους περιλαμβάνει τροποποίηση συμπεριφοράς. Οι κακές συνήθειες δεν αναπτύχθηκαν εν μία νυκτί, οπότε αντίθετα, δεν θα εξαφανιστούν εν μία νυκτί. Πιστέψτε με όταν το λέω αυτό: Οι μεταβαλλόμενες συνήθειες του τρόπου ζωής δεν είναι εύκολες, αλλά μπορώ να εγγυηθώ την αξία. Με τριπλόΗ προσπάθεια, η αφοσίωση, η πειθαρχία και η αποφασιστικότητα, σύντομα θα βρεθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση. Το κλειδί για τη μόνιμη επιτυχία (διατηρώντας το βάρος για πάντα) είναι να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να μείνετε στο μονοπάτι. Λέξη -κλειδί: Εσείς. Αυτό που λειτουργεί για κάποιον άλλο μπορεί να μην λειτουργεί για εσάς, Vise Versa. Σίγουρα, θα υπάρχουν λανθασμένες στροφές, αδιέξοδο και άγνωστα εδάφη, αλλά όσο είστε πρόθυμοι να βρείτε το δρόμο σας πίσω, θα συνεχίσετε να ταξιδεύετε κατά μήκος του δρόμου της επιτυχίας.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα ή να ακολουθήσετε το τρέχον ταξίδι μου, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.chasefear.com!

(Δεν έχω διαγράψει ποτέ ένα μέσο σχόλιο που απευθύνεται προς μένα, αλλά θέλω να ενθαρρύνω τους αναγνώστες να μοιραστούν τις ιστορίες τους και να μην υποβληθούν σε επιζήμια σχόλια. Προσπαθήστε να διαβάσετε και να σχολιάσετε σαν να μιλάτε σε ένα άτομο, όχι σε ιστότοπο. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση.)

Ερώτηση: Είναι Τετάρτη – πώς πηγαίνει η εβδομάδα σας;

Στείλτε μου το ερώτημα σας σε μια μονάδα ερωτήσεων στα σχόλια ή στο Runeatrepeat στο Gmail!

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε με αυτά:

Το τρέξιμο είναι ο καλύτερος τρόπος για να χάσετε βάρος, αλλά …

Το τρέξιμο είναι ο καλύτερος τρόπος για να χάσετε βάρος, αλλά …

Πώς να χάσετε βάρος και να απολαύσετε το ταξίδι. Συμβουλές για την απώλεια βάρους με το τρέξιμο. Πώς να απολαύσετε το τρέξιμο και να νιώσετε goo

Χωρίς συμβουλές προετοιμασίας γεύματος μαγειρέματος

Χωρίς συμβουλές προετοιμασίας γεύματος μαγειρέματος

Το Meal Prep μπορεί να είναι εύκολο! Δεν χρειάζεται να μαγειρέψετε ολόκληρα γεύματα για να ρυθμίσετε τον εαυτό σας για υγιεινές επιλογές. Συμβουλές για το πώς να προετοιμαστείτε

Πώς να σταματήσετε μια κακή συνήθεια – 126

Πώς να σταματήσετε μια κακή συνήθεια – 126

κόλπο για να σταματήσετε να τρώτε, να τρώτε τρόφιμα ή άλλη κακή συνήθεια. η καλύτερη διαισθητική συμβουλή φαγητού για να σας βοηθήσει να αποκόψετε τη διατροφή α

Απώλεια βάρους, καρπούζι και ενημερώσεις το Σαββατοκύριακο με τον Ντιέγκο

Απώλεια βάρους, καρπούζι και ενημερώσεις το Σαββατοκύριακο με τον Ντιέγκο

Πώς να αγαπάτε τον εαυτό σας ενώ βελτιώνετε τον εαυτό σας. Θετικότητα σώματος ενώ χάνει βάρος ή πηγαίνει μετά από ένα στόχο. Συμβουλές για το πώς

Νέο τολμηρό δαγκώματα σνακ από Foster Farms

Νέο τολμηρό δαγκώματα σνακ από Foster Farms

Είμαι