με όλα τα δυσμενή buzz γύρω από την προστιθέμενη ζάχαρη πρόσφατα, εμφανίζοντας στο Mom’s με ένα κέικ αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να μην είναι η πιο έξυπνη κίνηση. Λοιπόν, πώς ακριβώς γιορτάζετε την ημέρα της χωρίς να καταστρέφετε ακούσια το σχέδιο διατροφής της; Ακριβώς εδώ είναι έξι βασικές μέθοδοι για να κρατήσετε τα πράγματα υπέροχα, καθώς και να κάνετε την Ημέρα της Μητέρας ακόμη και πολύ πιο ξεχωριστή φέτος.

1. Λίλα στο πεζοδρόμιο – δαντέλα μέχρι τα πάνινα παπούτσια σας, καθώς και να καταγράψετε τους δυο σας για μια διασκεδαστική διαδρομή/περίπατο στην περιοχή σας. (Αναζήτηση Eventbrite για να ανακαλύψετε ένα κοντά σας ή να σχεδιάσετε το δικό σας μονοπάτι με το MapmyFitness.) Μια συνεδρία ιδρώτα με τη μαμά είναι η καλύτερη στιγμή για να γυρίσετε για το υπόλοιπο νοικοκυριού, καθώς και τα μέγιστα βήματα Fitbit. Επιπλέον, η εικόνα φινιρίσματος θα είναι απολύτως άξια. Δεν μπορώ να ανακαλύψω ένα; Απλά κάντε ένα σχέδιο για να επιλέξετε ένα jog μαζί! Ή, ορκίζετε σε δωρεάν περιφερειακές προπονήσεις με επικεφαλής τους πιο εξειδικευμένους εκπαιδευτές γυμναστικής στην κοινότητά σας.

2. Χτυπήστε την αγορά του αγρότη για λουλούδια-σίγουρα, η μαμά θα ήταν πολύ περισσότερο από ευτυχής να πάρει ένα έτοιμο μπουκέτο από το παντοπωλείο. Ωστόσο, γιατί να μην την πάρετε στην αγορά ενός αγρότη καθώς και να την αφήσετε να διαλέξει τα δικά της άνθη; Εκτός από το γεγονός ότι βρίσκεστε εκεί, επιθεωρήστε τη δημιουργία που είναι σε εποχή. Παίρνετε φρέσκα παντοπωλεία καθώς και μόνο χρόνο με τη μαμά – Score!

3. Πάρτε το χορό της – είμαστε έτοιμοι να στοιχηματίσετε ότι η μαμά σας έχει κινήσεις – και πιθανότατα θα ήθελε να τους δείξει κάπου εκτός από το γάμο του ξαδέλφου σας. Χορεύοντας της χώρας, τετράγωνο χορό (μην το χτυπήσετε – είναι ένας τόνος διασκέδασης!), Η προτιμώμενη τάξη Zumba … υπάρχουν μεγάλες προσφορές τοποθεσιών για εσάς καθώς και για τη μαμά για να πάρετε το αυλάκι σας.

4. Κάντε δείπνο μαζί – ναι, αυτή είναι η ξεχωριστή μέρα της μαμάς, οπότε δεν πρέπει να το κοστίζει στο μαγείρεμα της κουζίνας για όλους τους άλλους. Ακόμα, αυτό δεν υποδεικνύει ότι δεν μπορείτε να την ζητήσετε να μοιραστεί τη συνταγή πουλερικά πουλερικά τέχνασμα που πεθαίνετε για να μάθετε. Τηλεφωνήστε μπροστά για την καταχώριση εξαρτημάτων, καθώς και να εμφανίσετε με ό, τι πλένονται, προετοιμασμένα, καθώς και προετοιμασμένα να πάνε. (Συσκευάστε μια υπέροχη σαλάτα για να σερβίρετε και με το γεύμα.) Στη συνέχεια, απολαύστε καθώς και ανακαλύψτε από τον Master Mom Chef! Απαίτηση κάποια συνταγή inspo; Επιθεωρήστε αυτά τα έξω!

5. Δύο λέξεις: Tandem Bike – Τι μπορεί να είναι πολύ πιο διασκεδαστικό (um, πιο αστείο;) από ένα ποδήλατο που αναπτύχθηκε για δύο; Η ιππασία με τους φακούς ποδηλάτων των θερμίδων, οι οποίοι θα βοηθήσουν τη μαμά να ρίξει το πρωινό στο κρεβάτι. Και, πάλι, πιστέψτε την εξαιρετική εικόνα OPS! Εάν δεν μπορείτε να πάρετε το ρυθμό του πεντάλ μαζί, μπορείτε πάντα να φτάσετε σε μερικούς μονοτούρες, καθώς και εκδρομή στην πόλη σας με λίγο περισσότερη αυτονομία.

6. Ξεκινήστε έναν υγιή ανταγωνισμό – συχνά ένας φιλικός ανταγωνισμός είναι το μόνο που χρειάζεται για να ενισχύσει πραγματικά έναν δεσμό καθώς και να πάρει τη μορφή ακριβώς την ίδια στιγμή.

Ποιες είναι μερικές από τις υπέροχες μεθόδους που γιορτάζετε τη μαμά σας; Πείτε μας στα παρακάτω σχόλια!

Αυτές οι πληροφορίες είναι για ακαδημαϊκές λειτουργίες μόνο, καθώς δεν εννοείται ως υποκατάστατο της ιατρικής διάγνωσης ή θεραπείας. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτές τις πληροφορίες για τη διάγνωση ή τη θεραπεία ενός προβλήματος ή ευεξίας υγείας και ευεξίας. Επιθεωρήστε πάντα τον γιατρό σας πριν μεταβάλετε τη διατροφή σας, μεταβάλλετε τις συνήθειες του ύπνου σας, λαμβάνοντας συμπληρώματα ή ξεκινώντας μια νέα ρουτίνα φυσικής κατάστασης.