Η δύσκολη στιγμή “κάνοντας τον εαυτό σας” τρέχει; Έχω κάποιες προτάσεις για το πώς να εμπνεύσετε τον εαυτό σας για να βγείτε καθώς και να τρέξετε σήμερα! (Ή ίσως αύριο το πρωί, δεν καταλαβαίνω τη ζωή σας.) Επιθεωρήστε αυτές τις έννοιες καθώς και επιτρέψτε μου να καταλάβω αν έχετε ένα τέχνασμα για να βγείτε από την πόρτα!

Τα νεότερα μου βίντεο

5 λεπτά τρέξιμο προθέρμανση
Γρήγορη ζεστή για δρομείς. 5 λεπτά τρέχει προθέρμανση πριν από το τρέξιμο σας. Ακριβώς πώς να προετοιμαστείτε για να τρέξετε. Προτάσεις για το τι πρέπει να κάνετε πριν εκτελέσετε

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 5 λεπτών, 34 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 5
04:34

Ζω
00:00
08:21
05:34

5 Προτάσεις για να τρέξετε

1. ρουτίνα – Ρεαλιστικά

Βάλτε το τρέξιμο στο ημερολόγιό σας – όταν καθώς και πού, καθώς και για πόσο καιρό λειτουργεί πραγματικά στη ζωή σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει 30 λεπτά, 3 φορές την εβδομάδα. Μπορεί να υποδηλώνει μόνο τις καθημερινές ή μόνο Σαββατοκύριακα. Μπορεί να υπονοεί ότι μπορείτε να κάνετε μόνο μακροπρόθεσμα κάθε δεύτερη εβδομάδα. Ό, τι μπορείτε να κάνετε – το κάνετε.

Ρυθμίστε τον εαυτό σας για επιτυχία κάνοντας χρόνο για λειτουργία. Βάλτε το στο ημερολόγιό σας ή προσθέστε το στη λίστα “να κάνετε”.

Στη συνέχεια, κρατήστε αυτές τις επισκέψεις με τον εαυτό σας. Μπορεί να χρειαστεί να παράγετε χρόνο γι ‘αυτό, ξυπνάτε λίγο νωρίτερα ή παρακάμπτοντας την ευχάριστη ώρα, ωστόσο αν αυτό είναι κάτι που θέλετε να κάνετε, στη συνέχεια να το εργαστείτε στη ζωή σας.

Πραγματικά δεν έχει σημασία τόσο πολύ αν τρέχετε καθημερινά ή 3 φορές την εβδομάδα ή κάθε Παρασκευή. Αυτό που έχει σημασία πολύ περισσότερο είναι ότι είστε αφοσιωμένοι καθώς και συνεπείς, καθώς και το αντιμετωπίζετε σαν προτεραιότητα.

2. Να είστε προετοιμασμένοι.

Κάντε το όσο το δυνατόν πιο απλό για τον εαυτό σας για να βγείτε από την πόρτα προετοιμάζοντας οτιδήποτε απαιτείται μπροστά από το χρόνο.

Τοποθετήστε τα ρούχα σας τη νύχτα πριν.

Κάντε τον καφέ να προετοιμαστεί για να παρασκευάσει το πρωί.

Εάν τρέχετε μετά από δουλειά ή ίδρυμα έχετε ένα σνακ στο χέρι για να έχετε λίγο πριν τρέξετε.

Εάν χρησιμοποιήσετε μια τσάντα γυμναστικής – επανασυνδέστε την όταν παίρνετε σπίτι με οτιδήποτε απαιτείται για την επόμενη μέρα.

Κρατήστε όλα τα “τρέχοντα must-haves” σε μια τοποθεσία-προετοιμασμένοι για να φτάσετε καθώς και να πάτε!

Έχω ένα καλάθι με όλα τα εργαλεία μου σε ένα μέρος. Αυτή η μέθοδος καταλαβαίνω με ακρίβεια όπου το ρολόι Garmin μου, το μπουκάλι νερό, η ζώνη τρέξιμο, το γείσο, τα γυαλιά ηλίου που τρέχουν, καθώς και άλλα τυχαία πράγματα που τρέχουν είναι οποιεσδήποτε φορές.

Όταν είμαι έτοιμος να τρέξω την τροποποίηση, καθώς και στη συνέχεια στο κεφάλι μου στο καλάθι για να πάρω ό, τι και εγώ είμαι έξω από την πόρτα.

3. Ανταμοιβίστε τον εαυτό σας με νέα μουσική, νέα εργαλεία που τρέχει ή κάτι άλλο που θα σας κάνει να κοιτάξετε μπροστά σε αυτό.

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο δωροδοκούμε τα παιδιά, τους φίλους, καθώς και τους άλλους άλλους με απολαύσεις, μασάζ, παρέχει, καθώς και άλλες επιδοτήσεις όταν προσπαθούμε να τους κάνουμε να κάνουν κάτι – λειτουργεί.

Ενώ κάποιοι αποτρέπουν τον εαυτό σας με φαγητό, δεν είμαι ηθικά αντίθετος σε αυτό. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές άλλες μεθόδους που μπορείτε να δωροδοκήσετε τον εαυτό σας για να βγείτε από την πόρτα:

Ενημερώστε τη λίστα αναπαραγωγής σας με τα προτιμώμενα τραγούδια σας

Αποκτήστε ένα νέο ζευγάρι παπούτσια ή άλλα εργαλεία που σας κάνουν ενθουσιασμένους

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας σε ένα μασάζ εάν τρέχετε xx φορές σε ένα μήνα

(Γεια, μην κρίνεις. Το μοιράστηκα με το Βέγκας.)

4. Αναπτύξτε τη λογοδοσία.

Εάν είστε λίγο κρυφά, καθώς και μπορείτε να επικυρώσετε παρακάμπτοντας ένα τρέξιμο για οποιοδήποτε είδος λόγου μπορεί να απαιτήσετε κάποια πρόσθετη υποστήριξη για να σας πάτε (και να κρατήσετε ειλικρινής).

Σκεφτείτε να μοιραστείτε το στόχο σας με φίλους, νοικοκυριό ή με κοινωνικά μέσα.

Βρείτε έναν φίλο (αυτοπροσώπως ή σε απευθείας σύνδεση) που επίσης τρέχει καθώς και ρωτήστε να ξεκινήσετε έναν διάλογο για το τρέξιμο. Αν ρωτήσετε «πώς ήταν το τρέξιμό σας σήμερα;», πιθανότατα θα σας ζητήσουν πίσω, καθώς δεν θέλετε να δηλώσετε ότι «ο σκύλος μου έφαγε τα παπούτσια μου για να μην μπορώ να πάω …».

Εάν δεν έχετε φίλους – αποκαλύψτε στο κοινωνικό δίκτυο το στόχο σας. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται να τρέξει 3 ημέρες αυτήν την εβδομάδα ή καθημερινά για το υπόλοιπο του έτους – καθιστώντας τους στόχους σας δημόσιους, καθώς και η ενημέρωση της ανάπτυξής σας μπορεί να σας βοηθήσει να σας κρατήσει σε καλό δρόμο καθώς και ειλικρινής.

Η εγγραφή για έναν αγώνα είναι μια ακόμη φανταστική μέθοδος για να είστε υπόλογοι! Εάν έχετε έναν αγώνα που θα έρθει, πρέπει να μείνετε σε καλό δρόμο με εκπαίδευση. Αυτό βοηθά να εμπνεύσει καθώς και να σας κρατάτε όταν υπάρχει ένας νόμιμος λόγος να τρέξετε (ακόμα και αν αυτός ο λόγος είναι ότι δεν θέλετε να ντρέπεστε τον εαυτό σας την ημέρα του αγώνα).

5. Φανταστείτε ή χρησιμοποιήστε ένα μάντρα.

Θυμάστε την τελευταία φορά που είχατε μια πραγματικά μεγάλη πορεία; Πιστέψτε πίσω σε αυτό το τρέξιμο όπου αισθανθήκατε πολύ γρήγορα καθώς και ενεργοποιημένο! Ένας μεγάλος δρομέας είναι το καλύτερο!

Όταν αντιμετωπίζετε μια δύσκολη στιγμή να πάρετε τον εαυτό σας να τρέξετε πίσω σε ένα φανταστικό τρέξιμο. Προσπαθήστε να φανταστείτε τον εαυτό σας για άλλη μια φορά – βουίζοντας με ενδορφίνες καθώς και υπερηφάνεια. Ακριβώς πώς αισθανθήκατε μετά από αυτό το τρέξιμο;

Ισχυρός. Χαρούμενος. Ενεργοποιημένη. Υπερήφανος. Γρήγορα. Υγιής…. Βάλτε μια λέξη σε αυτό το τρέξιμο.

Κλείστε τα μάτια σας καθώς και να δείτε τον εαυτό σας να ολοκληρώνει μια φανταστική πορεία. Φανταστείτε ακριβώς πόσο σπουδαίοι θα νιώσετε όταν τελειώσετε.

Είναι δύσκολο να βγείτε από την πόρτα όταν είστε εξαντλημένοι καθώς και όχι στη διάθεση να τρέξετε. Ωστόσο, όταν εστιάζετε στο πόσο υπέροχο θαΝιώστε μετά από να ξεκινήσετε.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μάντρα ή λέξεις εξουσίας για να πάρετε το κεφάλι σας στο παιχνίδι. Επαναλάβετε την προτιμώμενη φράση κινήτρων σας, καθώς και πάνω στον εαυτό σας καθώς τεντώνετε ή θερμαίνετε.

Αναζητήστε λογαριασμούς κινήτρων Instagram που σας μιλούν.

Κάντε μια σελίδα Pinterest με φράσεις κινήτρων που σας τερματίζουν.

Ελέγξτε το Facebook καθώς και τις ενημερώσεις κατάστασης “όπως” από τις διαδρομές άλλων ανθρώπων εκείνη την ημέρα.

Ό, τι σας παίρνει για να φτάσετε σε μια τρέχουσα νοοτροπία – κάντε το.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. – Τα αγαπημένα του φθινοπώρου Advocare προσφέρονται τώρα για έναν εξαιρετικά περιορισμένο χρόνο.

Αν θέλετε η σκόνη πρωτεΐνης κολοκύθας ή οι πρωτεϊνικές ράβδοι μελόψωμο, τα χτυπάω γρήγορα!

Ερώτηση: Ακριβώς πώς τρέχετε τον εαυτό σας όταν δεν το αισθάνεστε;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

3Save

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

3
Καρφίτσα

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο